بهترین سایت های آنالیز سئو کدام اند؟

wikidemy

New Member
سلام عرض می‌کنم خدمت شما دوستان عزیز. در ادامه پست های آموزش سئو و همچنین بهینه سازی سایت آکادمی مهارت آموزی آنلاین ویکی دمی در انجمن مجید آنلاین در خدمت شما عزیزان هستیم با معرفی 10 سایت آنالیز سئو برتر که باید از آن جهت بررسی سئو سایت استفاده کرد.
از آنجایی که این یکی از دغدغه های سئوکاران می باشد، بر طبق تجربه و با استفاده از جستجو در سایت های معتبر ایرانی و خارجی، 10 مورد از بهترین سایت های آنالیز سئو را برایتان لیست کردیم تا با استفاده از آنها، به بهبود رتبه سایتتان در موتور های جستجو کمکی کرده باشیم. البته ما در اینجا به 3 مورد اصلی می پردازیم اما اگر میخواهید درباره‎ی این ابزارها بیشتر بدانید پیشنهاد می‎کنم به سایت ویکی دمی مراجعه بفرمایید یا بر روی لینک نهایی این مقاله کلیک کنید.پس، بزن بریم.#1 WooRank

Woorank.jpg
یکی از بهترین و سریع ترین سایت های آنالیز سئو، سایت وورنک (WooRank) می باشد که با “بررسی فوری وب سایت”، یک گزارش اجمالی از سئو داخلی و سئو خارجی سایتتان ارائه می دهد. بدون ارتقا دادن به نسخه ی پولی، فقط می توانید تعداد محدودی گزارش بگیرید، اما می توانید گزارش های از قبل انجام شده را مشاهده نمایید. همچنین، این ابزار به شما 7 روز استفاده رایگان بدون محدودیت را پیشنهاد میدهد که می توانید تعداد نامحدودی گزارش بگیرید. برای استفاده از این ابزار آنالیز سئو، وقتی وارد این سایت شوید و سپس، url سایت خود را وارد کنید و دکمه “Create review” را بزنید. گزارشی که از این سایت دریافت می کنید، شامل 8 قسمت مختلف می باشد.چک لیست بازاریابی (Marketing Chechlist): این چک لیست، مهم ترین آیتم های سایت شما می باشد.
  • سئو (Seo): این سایت آنالیز سئو، با بررسی سئو داخلی و خارجی سایت شما، ایرادات کلی آن را به شما گزارش می دهد. (برای مثال: به بررسی تایتل، دسکریپشن، تعداد بک لینک، تعداد هدینگ، بررسی سایت مپ و … می پردازد)
  • موبایل (Mobie): سایتتان در حالت موبال نمایش داده می شود و تمامی روش های بهینه سازی سایت برای گوشی همراه، ارزیابی می شود.
  • قابلیت استفاده (Usability): این بخش، مشخص می کند که آیا سایت شما کاربر پسند هست یا خیر. (برای مثال بررسی می کند که آیا صفحه 404 اختصاصی ایجاد کرده اید یا خیر، از ریچ اسنیپت یا اسکیما(schema) استفاده کرده اید و …)
  • تکنولوژی (Technologies): این بخش، جنبه های متفرقه از سایت شما را بررسی می کند. برای مثال بررسی سرعت سایت.
  • شبکه های اجتماعی (Social): این بخش میزان محبوبیت شما در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک، توییتر و … را می سنجد.
  • محلی بودن (Local): این بخش مربوط به سرویس های محلی است مثلا forsquare یا yelp.
  • بازدیدکنندگان (Visitors): میزان بازدیدکنندگان از سایت شما به طور حدودی تخمین زده می شود.

#2 SEO Site Checkup

SEO-Site-Checkup.jpg
سایت SEO Site Checkup، یکی از سایت های آنالیز سئو رایگان است که سایت شما و سایت رقبای انتخابی را آنالیز می کند. بر اساس نتایج آنالیز، یک نمره بر حسب عدد به موارد بررسی شده می دهد. بخش هایی که این ابزار آنالیز سئو، مورد بررسی قرار می دهد، از این قرار است:
  • مشکلات متداول سئو (Common SEO Issues): این بخش، تمامی موضوعات مربوط به سئو را بررسی می کند. (برای مثال، بررسی میزان کلمات کلیدی در قسمت های مهم، وجود فایل robots.txt و فایل سایت مپ (sitemap.xml)، کد های html و بررسی url های سایت)


  • بهبود سرعت سایت (Speed Optimizations): این بخش، موارد مربوط به سرعت لود سایت را مورد بررسی قرار می دهد، برای مثال: سایز صفحه، کَش سایت، سرعت سرور و مواردی از این قبیل)


  • امنیت و سرور (Server & Security): این بخش خصوصیات بارز مرتبط با هاست و امنیت صفحه را مورد بررسی قرار می دهد.


  • قابلیت استفاده از موبایل (Mobile Usability): این بخش، با فراهم کردن اسکرین شات سایت شما در صفحه موبایل، بررسی می کند که آیا سایت شما mobile friendly هست یا نه.


  • شبکه های اجتماعی (Social Media): این بخش، دستاوردهای سایت شما در شبکه های اجتماعی را مورد بررسی قرار می دهد.


  • وب معنایی (Semantic web): این بخش مشخص می کند که آیا سایت شما از داده های ساختاری استفاده می کند یا نه (برای مثال اسکیما (schema.org) یا microdata)

#3 Site Auditor

Site-Auditor.jpg
سایت آدیتور، یکی از سایت های آنالیز سئو می باشد که اطلاعات خوبی از سایت شما ارائه می دهد. بعد از این که از Site Auditor استفاده کردید، این سایت، گزارش کلی از سئو سایت شما را در اختیارتان قرار می دهد. این ابزار توسط Raven Tools فراهم شده که بخشی از برنامه اینترنت مارکتینگشان بوده.در حال حاضر، Raven Tools به شما 14 روز استفاده رایگان از Site Auditor را می دهد (استفاده از همه ی ابزارهایشان)
  • قابلیت دیدن (Visibility): این بخش، قسمت دیداری سایتتان را برای موتور های جستجو خلاصه می کند. (برای مثال، چه صفحاتی توسط robots.txt یا متا روبوت بلاک شده است، چه صفحاتی not found هستند و چه صفحاتی ریدایرکت شده اند.)
  • متا (Meta): این بخش، مهم ترین متا دیتا های سایت و همچنین صفحات کپی (duplicate) یا بسیار مشابه را شناسایی می کند. (برای مثال تایتل و دیسکریپشن هایی که شبیه به هم هستند و غیره)
  • محتوا (content): این بخش، مهم ترین ویژگی های محتوای متنی سایت شما را به نمایش می گذارد. (برای مثال، تایتل، تعداد لینک ها، تعداد کلمات، وجود محتوای کپی داخلی و …)
  • لینک (Links): این بخش، اطلاعاتی درباره لینک های داخلی و خارجی سایت را در اختیارتان میگذارد (برای مثال: انکر تکست، لینک های شکسته، لینک هایی که nofollow هستند و غیره )
  • عکس ها (Images): این بخش، عکس های سایت شما و تمامی متا دیتاهای مربوط به آن را نشان می دهد. (برای مثال: نام فایل، متن جایگزین تصویر یا همان Alt، سایز تصویر و …)
  • Semantics : این بخش، تمامی اطلاعات مربوط به هدینگ های سایت (h1, h2, h3) و هم چنین میکرو دیتا های schema.org را بری شما به نمایش می گذارد.
  • سرعت سایت در دسکتاپ (Desktop Page Speed): سرعت سایت شما در دسکتاپ را مورد بررسی قرار داده و یک نمره عددی به آن می دهد. (جلوگیری از تغییر مسیر یا ریدایرکت، فعال کردن فشرده سازی تصاویر (که در وردپرس معمولا توسط پلاگین انجام می شود)، فعال سازی پلاگین های کش و …)
  • سرعت سایت در موبایل (Mobile Page Speed): این بخش، سرعت سایت شما را در حالت موبایل بررسی می کند: تجربه کاربری یا UX سایت را که یکی از فاکتورهای سئو می باشد را مورد بررسی قرار می دهد.
  • مقایسه خزیدن (Crawl comparison): این قسمت، ابتدا سایت شما را در تاریخ های گوناگون کراول “crawl” می کند، سپس آن ها را با هم مقایسه می کند تا ببیند که مشکلات سایت شما، در طی زمان چگونه برطرف می شوند.

ما برای شما عزیزان سایت های دیگری برای آنالیز سئو نیز آماده کرده ایم که می توانید در لینک زیر آن را بخوانید:
بهترین سایت های آنالیز سئو کدام اند؟ | 10 سایت آنالیز سئو برتر - ویکی دمی
 

جدیدترین ارسال ها

بالا