بهترین روش تعادل روشنایی در فتوشاپ ؟

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام دوستان هنرمند و گرامی :rose:

تعدادی عکس دارم که از نظر روشنایی متعادل نیستند، یعنی اختلاف بین روشنایی و تاریکی در عکسها زیاد است .
از طرفی دیگه فرصت عکاسی مجدد هم ندارم ....
بهترین راهی که شما میشناسید در فتوشاپ بتونم تعادل نوری مناسب را در عکسها برقرار کنم چیه ؟

خواهشا ساده ترین راه حل را پیشنهاد بدید، تعداد عکسها زیاده !:wink:
آیا میتوان با استفاده از فتوشاپ طوری مناطق تیره را روشن کرد که به مناطق متعادل دیگر اثری نداشته باشه .

اگر براتون امکان داره ، راهی باشه که بشه در مدت زمان کم روی تعدادی زیادی از عکسها اعمال کرد (ترجیحا قابل ذخیره توسط پانل اکشن باشه )

اگر پلاگینی ،یا اکشن از قبل ذخیره شده ای و یا ... هم بود معرفی کنید ، فقط خواهشا وابسته به فتوشاپ باشه .

ممنون
مثل عکس زیر :

پیوست ها

• 00001.jpg
    00001.jpg
    76.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6

Member
یک لایه اوورالی اضافه کنید
جاهای تیره رو سفید رنگ کنید و جاهای روشن رو سیاه
امیدوارم متوجه نحوه کار بشی جون خیلی ساده است
زمان تقریبی برای هر عکس 1 دقیقه

پیوست ها

• 00001.jpg
    00001.jpg
    191 کیلوبایت · بازدیدها: 5

V.A.M.P.I.R.E

Active Member
ساده ترین راهش همون Brightness/Contrast و levels هست...
برای تغییر نور در قسمت خاصی از عکس هم اون قسمت رو سلکت میکنی و بعد نورشو کم و زیاد میکنی...

در مورد این عکسی هم که پیوست کردی که در اون سمت راست عکس کم نوره میتونی یه لایه جدید بسازی و بعد گرادینت سفید و ترانسپرنت رو انتخاب کنی و از سمت راست بکشی... بعد layer mode اون رو روی soft light یا screen یا هر گزینه ای که روی عکس بهتر جواب بده استفاده کنی... در صورت نیاز هم opacity لایه ی گرادنیتت رو کم میکنی...

در مورد تعداد زیاد عکس ها هم میتونی یه تغییر نور رو برای ساخت اکشن انجام بدی و اکشن رو روی بقیه عکسا play کنی... :rose:

آخرین ویرایش:

mojtaba_2006

Well-Known Member
یک لایه اوورالی اضافه کنید
جاهای تیره رو سفید رنگ کنید و جاهای روشن رو سیاه
امیدوارم متوجه نحوه کار بشی جون خیلی ساده است
زمان تقریبی برای هر عکس 1 دقیقه

ممنون از پاسختون :rose:

انجام دادم ، روش بسیار خوبی بود . وقتی لایه Overlay را انتخاب میکنم ، مقدار کمی به رنگ جاهای دیگه اضافه میشه ، راه حلی داره که به رنگش اضافه نشه ، البته مشکلی نیست ، فقط برای اطلاعات عمومی میخوام ؟ :wink:

ساده ترین راهش همون Brightness/Contrast و levels هست...
برای تغییر نور در قسمت خاصی از عکس هم اون قسمت رو سلکت میکنی و بعد نورشو کم و زیاد میکنی...

در مورد این عکسی هم که پیوست کردی که در اون سمت راست عکس کم نوره میتونی یه لایه جدید بسازی و بعد گرادینت سفید و ترانسپرنت رو انتخاب کنی و از سمت راست بکشی... بعد layer mode اون رو روی soft light یا screen یا هر گزنه ای که روی عکس بهتر جواب بده استافده کنی... در صورت نیاز هم opacity لایه ی گرادنیتت رو کم میکنی...

در مورد تعداد زیاد عکس ها هم میتونی یه تغییر نور رو برای ساخت اکشن انجام بدی و روی همه ی عکسا اکشن رو play کنی...

ممنون از پاسخ :rose:
تعداد عکسها زیاده ، نمیتونم برای همه با Brightness/Contrast و levels کار کنم .
همه عکسها بکجور نیستند ، چند بار اکشن درست کردم ، اما فقط روی تعدادی از تصاویر خوب جواب میده .اگر یک تنظیمات کلی که به بیشتر عکسها بخوره میشناسید ، لطفا معرفی کنید .:)

آخرین ویرایش:

mojtaba_2006

Well-Known Member
آیا فتوشاپ دستوری داره که بتونه با گرفتن دو عکس تیره و روشن ، یک عکس با روشنایی مناسب تحویل بده ؟ یعنی خودش تعادل نوری درست کنه ؟

مثل عکسهای زیر:

پیوست ها

• IMG_5828.jpg
    IMG_5828.jpg
    55 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • 5828.jpg
    5828.jpg
    37.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2

Member
انجام دادم ، روش بسیار خوبی بود . وقتی لایه Overlay را انتخاب میکنم ، مقدار کمی به رنگ جاهای دیگه اضافه میشه ، راه حلی داره که به رنگش اضافه نشه ، البته مشکلی نیست ، فقط برای اطلاعات عمومی میخوام ؟ :wink:
بله هر جا رو که هیچ رنگی نزنی بدون تغییر میمونه برای راحت تر کار کردن Opacity براش رو بذار رو 30 و بزرگش کن با لبه های نرم (پیف پافی)
آیا فتوشاپ دستوری داره که بتونه با گرفتن دو عکس تیره و روشن ، یک عکس با روشنایی مناسب تحویل بده ؟ یعنی خودش تعادل نوری درست کنه ؟

مثل عکسهای زیر:
عکس ها رو روی هم بذار و Opacity عکس رو رو کم کن بعد از تنظیم دقیق عکس با پا کن بزرگ و لبه های نرم از عکس رویی پاک کن
نمونه میذارم

پیوست ها

• IMG_5828.jpg
    IMG_5828.jpg
    108 کیلوبایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

ferij

Member
بايد همه عكسها را دستي درست كني تا دفعه بعد خوب عكس بگيري.....:green:هيچ راهي نداري...:-?
با Gradient tool & Burn tool
دو سه تا رو درست كني دستت تند ميشه و سريعتر ميزني..:rose:

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    233.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

جدیدترین ارسال ها

بالا