بهترین روش برای اتصال با Xml

برای Read & Writhe توی Xml که توی PHP4,5 بهترین API چیه؟
البته میخوام دسترسی به صورت درختی باشه اینجور که من تست کردم PHP5 ازAPI 'DOM ' دیگه پشتیبانی نمیکنه،DOM2 رو پیشنهاد کرده که توی 4 ساپورت نمیشه در ضمن DLL که برای Dom برای 5 پیدا نکردم ، حالا موندم دنبال روش راحتی که دو ورژن قابل استفاده باشه .

arashdanger

Member
از بسته pear XML استفاده کن. (قبل از استفاده از این بسته حتما درباره نحوه استفاده از بسته های pear مطالعه کن)

آرش جان با pear توی php4 کار کردم ولی به من فقط امکان خواندن میده در ضمن من میخوام که دسترسی یه صورت درختی باشه یعنی با یک آدرس خاص به شاخه خاصی تغییر بدم مثل API doom ;i که متاسفانه توی 5 کار نمیکنه

arashdanger

Member
سلام با بسته XML_Util::createTag() کار کردی؟ یه بسته دیگه هم واسه ایجاد xml بود که یادم نیست!

arashdanger

Member
به نظر میرسه شما اطلاعاتتون درباره pear ناقصه! pear کتابخانه استاندارد php هست که روی اکثر نسخه های php کار میکنه اگر اطلاعات بیشتری میخواین به http://pear.php.net مراجعه کنید.

آقا من این فایل دیدم help کامل بود ولی من جوابم پیدا نکردم

HTML:
?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<ostan>
	<ardabil lg="1">line1</ardabil>	
	<markazi lg="2"> line2</markazi>	
	<esfahan lg="3"> line3</esfahan>	
	<eilam lg="4"> line4</eilam>	
</ostan>
آرش جان میتونی بگی فقط برای اینکه تو مثال بالا به charcteer بین <eilam> </eilam> دسترسی پیدا کنیم یا بهتر بگم میخوام فقط تگ 4 را نگاه کنم ، باید این کار به صورت حلقه انجام بدم یا اینکه راهی هست که مثل DOM که به روش زیر میتوانیم پیدا میکنیم

PHP:
root/ostan/city[4]

ممنون از توجهت

arashdanger

Member
سلام ببخشید که یکم دیر جواب میدم
فقط برای اینکه تو مثال بالا به charcteer بین <eilam> </eilam> دسترسی پیدا کنیم
اگر منظورتون از دسترسی ،خوندن این تگ باشه که میتونی با توابع parser عبارات بین اونها رو بخونی و تو یه متغیر ذخیره کنی و به کارکتری که میخوای دسترسی پیدا کنی ولی اگر منظورت از دسترسی، نوشتن مستقیم بین اون دوتا تگ هست باید بگم که من تاحالا ابزار مناسبی برای اینکار ندیدم و اینکار رو با خوندن تمام فایل xml و اعمال تغییر روی محتوی و دوباره نوشتن اون، انجام میدم.

جدیدترین ارسال ها

بالا