بهترین دانشگاه های انیمیشن جهان

Mohammadkhavari

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز ، چندی پیش به ذهنم رسید که تاپیکی را بندازیــــم جهت آشنایی بیشتر دوستان با دانشگاه های بزرگ هنر Visual Effect and animation و کمکی باشیم برای کسب علم علاقه مندان در این دانشگاه ها و پیشرفت علم روز افزون ایران در زمینه ساخت انیمیشن های جهانی
برای شروع خودم رو ملزم میدونم تا یکی از دانشگاه های
معتبر ساخت انیمیشن رو نام ببرم:

Gnomon School of Visual Effects

این انستیتو یکی از بهترین های آموزش و ساخت انیمیشن در جهانه که بزرگترین خروجی ها رو برای جلوه های ویژه هالیوودی و گیمینگ داده . . .
از جمله فیلم های :2012 , Priest ,transformers , troll ,300,avatar,thor, Ironman2,prometheus , super8 ,green lantern ,speed racer و . . .

دوستان اگر اطلاعات کامل تری از دانشگاه های خوب جهان دارند بزارن ممنون میشم.
بحث رو کمی تغییر دادم تا مشارکتی بشه . . .

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    131.6 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • VideoPlayer710317-MainImageClashTitansCopyrightFramestoredef.jpg
    VideoPlayer710317-MainImageClashTitansCopyrightFramestoredef.jpg
    32.6 کیلوبایت · بازدیدها: 54
آخرین ویرایش:

Ragbar

Member
Ringling College of Art and Design
به نظر من رینگ لینگ بهترین جای دنیا برای یادگیری انیمیشنه. سازنده انیمیشن The Fantastic Flying Books of Morris Lessmore یکی از فارغ التحصیلان این کالج به اسم Brandon Oldenburg بوده. این انیمیشن جایزه اسکار بهترین انیمیشن کوتاه رو گرفته!
میتونید نگاهی به کارهای دانشجویان این کالج بندازید: Student Gallery

yas_d

Member
سلام خدمت دوستی‌ خوبم
همونطور که دوستمون گفتن Gnomon بسیار خوب هستش
اما من شخصاً بهترین دانشگاه رو برای جلوه‌های ویژه VFS ( Vancouver film school ) vfx میدونم
خروجی‌های بسیار زیادی داشته و می‌تونم بگم قلب جلوه‌های ویژه جهان
اینم لینک سایت که می‌تونین برید ببینید
http://www.vfs.com/

باید اینو هم بگم که اگه فیلمdistric 9 یادتون باشه به طور کامل مال دانشجو‌های این school بوده

GoOd LuCk :rose:

Mohammadkhavari

New Member
دوستان ممنون از مشارکتتون در این بحث . . .
yas_d عزیز این خیلی بده که Gnomon اپلای نمی کنه .. . شهریه کل دوره ی Bachelor به انضمام خرید کتاب 66.000$ هستش که بدون گرنت یا هزینه تحصیلی با این قیمت دلار محاله . . .
ولی یکی از بهترین انستیتوهاست با این حال . . .
آرزوم بود که بتونم اپلایش رو بگیرم :there::cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا