بهترین حالت جدا کردن یک تکه از عکس؟؟؟؟

سلام
بهترین حالتی که میشه یه تکه ازیه عکس رو جدا کرد و اون رو توی یه فایل دیگه ذخیره کرد طوری که خیلی معلوم نباشه مال یه عکس دیگه است چجوریه؟؟؟

یعنی دور تیکه عکس انتخابی مون نیز و تکه تکه نشه؟؟مثل حالتی که دورش هاله می دیم منتها پیشرفته ترش رو می خوام

ممنون :d:d:d

Mandana

Active Member
پی اس دی هم قبوله؟ :دی
خود پی اس دی بهترین حالته ..مخصوصن که نرم افزارهای فلش و امثالهم با حفظ لایه ها پشتیبانی اش می کنن
پی ان جی هم خوفه نسبتن...اما بستگی داره توی چه برنامه ی دیگه ای قراره استفاده بشه؟:)

Mandana

Active Member
مگر منظورتون فرمت سیو کردنش نیست؟ شاید هم می اشتباه متوجه شدم...
شما گفتین تکه تکه نشه دور اش...باسه همین فرمت هایی که باهاشون سیو کنین و هم ترنسپرنسی داشته باشه و هم مثل گیف ها لازم نباشه دور اش رنگ باشه...
يهني شما كافيه با ابزار lasso tool و فيدر بالا ( مثلن 10 يا 20 يا...بسته به سايز عكس) سلكت كني
بعد ctrl + X

بعد ctrl + N

بعد ctrl + V

بعد ctrl + S

و فرمت رو PNg انتخاب مي كنين.همين
اگر منظور دیگه ای از سوالتون دارین، ممنون میشم توضیح بیشتری بدین..اگر در حد سواد ام بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم ^.^
موفق باشین

.:SENATOR:.

Member
ببين دوست من اول شما بايد محل مورد نظرت رو با هركدوم از ابزار هاي سلكت كه دوست داري و لازمه انتخاب كني بعد از منوي select>modify>feather يا (select>feather) با دادن عدد, مقدار محو شدن اطراف محل انتخاب رو تعيين كني.
بعد ميتوني با كپي كردن ناحيه انتخابي و paste كردن اون در جاي دلخواه از اون استفاده كني.

مگر منظورتون فرمت سیو کردنش نیست؟ شاید هم می اشتباه متوجه شدم...
شما گفتین تکه تکه نشه دور اش...باسه همین فرمت هایی که باهاشون سیو کنین و هم ترنسپرنسی داشته باشه و هم مثل گیف ها لازم نباشه دور اش رنگ باشه...
يهني شما كافيه با ابزار lasso tool و فيدر بالا ( مثلن 10 يا 20 يا...بسته به سايز عكس) سلكت كني
بعد ctrl + X

بعد ctrl + N

بعد ctrl + V

بعد ctrl + S

و فرمت رو PNg انتخاب مي كنين.همين
اگر منظور دیگه ای از سوالتون دارین، ممنون میشم توضیح بیشتری بدین..اگر در حد سواد ام بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم ^.^
موفق باشین
منظورم جواب دوستمون senator عزی هست که زحمت کشیدند و جواب دادند ممنون

ببين دوست من اول شما بايد محل مورد نظرت رو با هركدوم از ابزار هاي سلكت كه دوست داري و لازمه انتخاب كني بعد از منوي select>modify>feather يا (select>feather) با دادن عدد, مقدار محو شدن اطراف محل انتخاب رو تعيين كني.
بعد ميتوني با كپي كردن ناحيه انتخابي و paste كردن اون در جاي دلخواه از اون استفاده كني.

البته بگم از جواب شما هم یه چیزایی توی یه مورد دیگه دستگیرم شد...ممنون:rose::rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا