بهترین تنظیمات گوشی جدید اندروید شما چیست؟

bartardigital

New Member
7-things-to-change-in-your-new-smartphone.jpg
استفاده از گوشی هوشمند جدید برای اولین بار همیشه با یک حس هیجان و بی‌‌قراری همراه است. همه‌‌چیز در آن شگفت‌‌انگیز به نظر می‌‌رسد. مخصوصا زمانیکه رابط کاربری (Interface) گوشی جدیدتان با برندهایی که قبلا استفاده کردید، متفاوت باشد. با این حال، اگر طرفدار ویژگی‌‌های جدید نباشید به سرعت این سورپرایزهای کوچک باعث ناراحتی‌تان خواهد شد. به همین دلیل ما در این مقاله به شما نشان می‌دهیم که چطور گزینه‌های مزاحم را غیرفعال کنید و بهترین تنظیمات گوشی جدید خود را اعمال کنید.

چند نکته برای تنظیمات گوشی جدید اندروید
۱) غیرفعال کردن صداها و لرزش‌‌های پاسخ لمسی (Touch Response)
زمانیکه برای اولین بار از گوشی هوشمندی استفاده می‌‌کنم، چند نکته در مورد بازخورد لمسی وجود دارد که کمتر می‌‌پسندم. لرزش‌‌ها و صداهایی که واکنش دکمه واقعی را شبیه‌‌سازی می‌‌کند، مورد پسند من نیست، به همین خاطر همیشه اولین موردی که در تنظیمات گوشی جدید انجام می‌دهم، این است که آن را خاموش می‌‌کنم. به جز تقلید ضعیف دکمه‌‌های فیزیکی تنها کاری که این گزینه واقعا انجام می‌‌دهد، ضعیف کردن باتری است.

برای غیرفعال کردن صداها و لرزش‌‌ها در پاسخ لمسی

• به قسمت Settings > Sounds & Vibration > System sounds and vibration بروید.
  • حالا می‌‌توانید: صداهای کیبورد، صداهای قفل صفحه نمایش، صداهای شارژ، صداهای لمسی، لرزش‌‌های لمسی و … را غیرفعال کنید.
توجه: اگر گوشی هوشمند قرار است توسط فرد سالمندی که از حس لامسه ضعیفی برخورداراست استفاده شود، توصیه می‌‌کنم که حالت لرزش را غیرفعال نکنید، زیرا به آسانی درک خواهد کرد که چه زمانی صفحه را لمس کرده است. پس حتما در تنظیم بهترین تنظیمات گوشی توجه داشته باشید که قرار هست چه کسی از آن استفاده کند.

برای مشاهده ادامه مقاله روی عبارت بهترین تنظیمات گوشی جدید کلیک کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا