abbasi_0912
Active Member
باسلام
دوستان ببخشید نمی دانستم کجا باید بنویسم ، ولی دیدم این انجمن از همه بهتر هست
با اجازه آقا مجید
بهترین برنامه کار با فرمت PNG ؟
بهتره بگم که بجای استفاده از Photoshop از Fireworks استفاده کنید که بهتر هست هرچی باشه فرمت png برای این برنامه هست .
این دو برنامه برای یک شرکت هست و این که Fireworks حتی بعد از ذخیره عکس png هنگام باز کردن دوباره لایه های آن رو به خوبی می شناسد و کلیه افکت های فتوشاپ را دارا می باشد و به عنوان دستیار طراحی وب بشمار می آید که افکت های بسیاری در این زمینه دارد که در نرم افزار های دیگر یافت نمی شود حتی فتوشاپ ( افکت های آماده که ساختن آن در فتوشاپ وقت زیادی میگیره در این برنامه فقط چند ثانیه طول میکشه)
این نرم افزار مشکل فارسی نویسی داره ولی من این مشکل رو حل کردام بدون هیچ دردسری
توصیه می کنم که که حتما آخرین ورژن برنامه Adobe Fireworks CS3 رو تهیه کنید
فکر می کنم بهتره یک انجمن برای این نرم افزار توی این سایت ایجاد بشه ، نظر شما چیه
این ها دو نمونه ساده از این برنامه هستند که هر کدام در عرض 5 ثانیه درست شده
دوستان ببخشید نمی دانستم کجا باید بنویسم ، ولی دیدم این انجمن از همه بهتر هست
با اجازه آقا مجید
بهترین برنامه کار با فرمت PNG ؟
بهتره بگم که بجای استفاده از Photoshop از Fireworks استفاده کنید که بهتر هست هرچی باشه فرمت png برای این برنامه هست .
این دو برنامه برای یک شرکت هست و این که Fireworks حتی بعد از ذخیره عکس png هنگام باز کردن دوباره لایه های آن رو به خوبی می شناسد و کلیه افکت های فتوشاپ را دارا می باشد و به عنوان دستیار طراحی وب بشمار می آید که افکت های بسیاری در این زمینه دارد که در نرم افزار های دیگر یافت نمی شود حتی فتوشاپ ( افکت های آماده که ساختن آن در فتوشاپ وقت زیادی میگیره در این برنامه فقط چند ثانیه طول میکشه)
این نرم افزار مشکل فارسی نویسی داره ولی من این مشکل رو حل کردام بدون هیچ دردسری
توصیه می کنم که که حتما آخرین ورژن برنامه Adobe Fireworks CS3 رو تهیه کنید
فکر می کنم بهتره یک انجمن برای این نرم افزار توی این سایت ایجاد بشه ، نظر شما چیه
این ها دو نمونه ساده از این برنامه هستند که هر کدام در عرض 5 ثانیه درست شده
پیوست ها
آخرین ویرایش: