بهترين هاستينگ براي سايت نرم افزاري چيه ؟

ali058

New Member
سلام خسته نباشيد . من جديدا عضو شدم و دنبال يه هاست خوب و مطمئن براي سايت نرم افزاري ميگردم كه چون كرك هم قرار ميدم هاستي ميخوام كه قانون كپي رايت در اون رعايت نشه .(ظاهرا هاستينگ وارز بايد بگيرم ) در اينجا چندين تايپيك رو خوندم كه آدم ترسش ميگيره كه بلايي كه قبلا سرش اومد دوباره بياد چون هاستينگا حرفاي قشنگ ميزنن اما پولو كه گرفتند خرشون از پل گذشت اونوقت هيچي به هيچي (يكي ميگه وارز خوبه يكي ميگه نه . يكي ميگه هاستم عاليع يكي مياد ميگه نه ) . دوستاني كه سايت نرم افزاري دارند لطفا هاست مطمئني رو معرفي كنند . چون سايتم چند روزي به بهانه واهي توسط سرور بسته شده به بهانه استفاده زيادي از منابع سرور(بهانه سوم اونها)

s.w.a.t

New Member
دوست عزیز TehranWarez خدمات هاستینگ ( وارز ) میده. ولی این دلیل سومی که سرور شما گفته یکم جای بحث داره اگه دوست داشتید به قسمت پشتیبانی آنلاین ما بیایید http://www.tehranwarez.com/Support/livezilla.php
اونی رو که شما گفتی معمولا کسانی انجام میدن که پول یک سال رو میگیرن و در میرن نه ماهانه
من پشتیانی دانلود یک سایت دیگه رو هم انجام میدم
http://dl.tehranwarez.com
با تشکر
مدیریت تهران وارز

آخرین ویرایش:

ali058

New Member
اونی رو که شما گفتی معمولا کسانی انجام میدن که پول یک سال رو میگیرن و در میرن نه ماهانه
سلام من هم دقيقا به همين نتيجه رسيدم كه سر من هم همين بلا رو آوردند . اما موضوع اينه كه نميشه جلوشون ايستاد؟

vatanmusic

Well-Known Member
بنده نيز ميتوانم اين سرويس را در اختيار شما قرار دهم
اطلاعات بيشتر -> پيغام خصوصي

pavnic

Member
سلام
ميتونيد از خدمات شركت پارس نيك استفاده كنيد.مشتريان زيادي هم داريم دئر همين انجمن هم مشتريان بسياري داريم.همچنين 14 روز گارانتي
عودت وجه و تضمين آپ تايم سرور هم هست

ادرس بخش فروش هاست:
www.pavnic.com/host.php

سامانه پشتيباني:
www.live.pavnic.com

ياهو اي دي پشتيبان
live_onlinep

موفق باشيد

ali058

New Member
من در اين سايت جالب با هاستهايي آشنا شدم كه در تايپيكهايي از خودشون تعريف ميكنند و در تايپيكي ضد اونها مطلب هست . از كجا ميشه فهميد هاستينگي توانايي لازم رو داره ؟ چون طبق معمول ظاهرا اين هم بازار بلبشويي در ايران هست كه خيلي ها دراند سواستفاده ميكنند.

ali058

New Member
يكي از هاستينگها الان قراره 5 روز بهم هاست وارز بده . اما امروز فردا ميكنه . آيا واقعا اينطوريه ؟ من جدا موندم !!!
الان سايت بالا اومده . ولي لينك نرم افزارها همش ارور ميدن چون هنوز اپلود نشدن رو هاست وارز . چون بعد 5 روز هنوز بهم داده نشده . چرا اينطوريه ؟

www.pcmoj.com

جدیدترین ارسال ها

بالا