بهترين نرم افزار براي ساخت يك سايت فلش

سلام به همه بزرگواران
براي ساخت يك سايت فلش كار با چه نرم افزاري راحتر است؟
دريم ويور يا فلش9
چه نرم افزاري امكانات بيشتري داره ؟ كدوم با فارسي سازگارتره؟

با سلام وتشكر
جناب Yterror بعضي مراكز اموزشي طراحي سايت اين دوتا را با چند زبان ديگه آموزش ميدن من ازيكي شون پرسيدم براي طراحي سايت كدوم مهمتر هست گفت دريم ويور. اصلا كار اين دريم ويور چي هست؟

irlogo

Active Member
دریم ویور یک ادیتور برای طراحی صفحات استاتیک و داینامیک تحت وب هستش
این نرم افزار پسوند های زیادی را ساپورت می کند از جمله
asp , .net , php , jsp , html , dhtml , shtml , js

YTERROR

Active Member
جناب Yterror بعضي مراكز اموزشي طراحي سايت اين دوتا را با چند زبان ديگه آموزش ميدن من ازيكي شون پرسيدم براي طراحي سايت كدوم مهمتر هست گفت دريم ويور. اصلا كار اين دريم ويور چي هست؟

والا تا جایی که من می دونم برنامه نویسی تویی ایران شده ماست بندی از طرف سوا می کنی ی بلدی برای هر چی لیست توی زمینه وب و غیر وبه برات لیست می کنه از پی اچ پی گرفته تا ASP جاوا اسمبلی وی بی و ......

ولی به نظر من بهتره آدم یک یا 2 زبون رو بصورت حرفه ای یاد بگیره اگه وقت کرد که 100 درصد وقت نمی کنه بره دنبال بقیه اش

به نظر من بهتره هر کس خودشو ببینه در چه زمینه ای اطاعات داره چه امکاناتی داره و چه وقتی رو می خواد بزاره چون 100 درصد ظرف چند ماه برنامه نویس نیم شید فقط امکان نوشتن چند خط کد رو دارد و آموزشگه ها هم تا همینی حد بیشتر یاد نمیدن و در توانشون نیست

دریم هم دوره آموزش با ابزارش که خیلی هم ساده بای رفتن آموزشگاه کتابشو بخرین مطالعه کنید و باهاش کار کنید

موفق و پیروز باشید

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

براي طراحي يك سايت فول فلش از برنامه فلش MX - 8 - 9 ميتونيد استفاده كنيد براي نمونه ( Www.AvangCom.ir)

جدیدترین ارسال ها

بالا