بهترين دوربين ديجيتال (منتخب از آراي مصرف كنندگان)

اين هم نظر سنجي در مورد بهترين دوربين ديجيتال :

[web:11491cac55]http://www.dpreview.com/reviews/stats.asp[/web:11491cac55]

موفق باشي...

قربون آقا . ولي ميبيني ؟ اين سامسونگ چي چي شده و اون jvc فقط زووم كردن رو ما جهان سوميا ولي ميبيني تو دنيا چيزم حسابشون نمي كنن....
ولي دمه Nikon گرم .. مقام اول ... Canon هم كه ديگه جا خودشه... بقيم دارن دست و پا ميزنن ديگه اون وسطا...

بچه ها من يك پيشنهاد دارم :

هميشه سعي كنيد با چشم خودتون عكس دوربين مورد نظر رو ببينيد بعد خودتون بهش نظر بدين چون اين ملاكي كه براي راي دادن به اين عكسها در نظر گرفته شده نا معلومه و يا چيزي باشه كه شما به دردتون نخوره
در نتيجه ممكن است براي مثال دوربين سامسونگ به دليل زوم ضعيف در ته جدول باشه كه شما اصلا زوم مد نظرتون نيست!

ممنون

بچه ها من يك پيشنهاد دارم :

هميشه سعي كنيد با چشم خودتون عكس دوربين مورد نظر رو ببينيد بعد خودتون بهش نظر بدين چون اين ملاكي كه براي راي دادن به اين عكسها در نظر گرفته شده نا معلومه و يا چيزي باشه كه شما به دردتون نخوره
در نتيجه ممكن است براي مثال دوربين سامسونگ به دليل زوم ضعيف در ته جدول باشه كه شما اصلا زوم مد نظرتون نيست!

ممنون

ACTIVE

Active Member
ممنون ولي به نظر من دوربينهاي Fuji سري S2pro بهترينه جديدا هم سري S3 هم توليد شده
ولي از لحاظ لنز به نظر من Nikon بهترينه

با سپاس

نه قربان ديگه اينا رو تو كل دنيا بقول يارو راي گيري كردن بعد از هر نظر سنجيده شده كه اين نمرات و بهشون دادن. ..

ممكنه حق با شما باشه ولي از اونجايي كه من خودمو و يا احيانا شماها رو در حد كساني راي گيري كردن نميدانم يعني ملاكهاشونو با ملاكهاي شما يكي نميدونم اينو گفتم

مرسي

davoodvajdi

Member
ُفقط لایکا را بچسبید تو دیجیتال در چه رده ای قرار گرفته در صورتی که تو عالم انالوگ فقط صدای شاطر این دوربین می ارزد به کل دوربینهای دیگه مخصوصا سری M
این دوربین کولاک
اما در مورد معیار های این نظر سنجی نمیدونم بر چه اساسی و از چه اشخاصی رای گیری کردن که دوربین canon eos d1 در رتبه 14 قرار گرفته جالب ؟؟؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا