بنفش آبی بدخو! چه شود!

سلام

یه کار مال پارسال - جهت خانه تکانی و مشورت و نظرسنجی اساتید... با آرت ریج 2 کارشده
بداخلاق... خیره... ژولیده... وحشی... چند تا صفت دورانداختنی که براشون معذرت میخوام...:wink:
از نظراتون استقبال میکنم.
:rose:
یا علی

+ یه دستکاریایی! ( پست 8 )

پیوست ها

• abi_banafsh_badkhu!.jpg
    abi_banafsh_badkhu!.jpg
    301.8 کیلوبایت · بازدیدها: 36
آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
به به سید جانم خیلی جالب شده... مثل همیشه آدم و با این ایده هات غافلگیر میکنی...:)
حق یارت...:rose:

hsajj

Member
همه چیزش عالی شده
چه رنگ قشنگی انتخاب کردی
کارات برا خودشون شخصیت دارن و این عالیه
موفق باشی عزیز :rose:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام خسته نباشین کار جالبی شده و مخصوصن رنگش و اسمش
اما یک سوال این طفلی اصلن بهش نمیادش وحشی باشه ها.. البته خیره بودنش کاملن مششخصه و ژولده بودنش هم چی بگم والا این بنده خدا خیلی شبیه افرادی که امروز تو خیابون ها میبینمشون البته منظورم مدل مو و مدل ریش شون هستش . در کل زیبا شده و لی صفت وحشی و ژولیده بهشون نمیادش .:wink:

main

Well-Known Member
عاشق کاراتم سید...
عالی شدهـــ
خیلی خیلی سبک جالبیه.
موفق باشی

Leoric

Active Member
برهانی جان ! طرح کامل و زیباییه ! تنها ایرادی که می تونم بگیرم رنگ بندیه که می تونست شاد تر و جذاب تر باشه ! من قرمز و. نارنجی

رو پیشنهاد می کنم ! این و از این باب میگم که این دو رنگ بهتر از آبی و بنفش بداخلاق... خیره... ژولیده... وحشی... رو تداعی می کنه

! پیشنهادی هم می کنم حالا که اینقدر خوب داری جلو میری و به تسلط در کارت رسیدی روی میمیک و حالت صورت کار کنی ! چیزی رو که

در طرحات یکنواخت دیدم حالت صورته که اغلب شخصیت هات متعجبن ! در حالی که می تونی با اون خلاقیتی که ازت سراغ دارم روی حالت

های چهره هم کار کنی تا شخصیت هات ملموس تر باشن !

منتظر همیشگی کارهای جدیدت :rose:

سلام
تشکر از همه
وحشی تر و سرخ تر!
یه تست و ورروی جدید
بازم معذرت!

:rose:
یا علی

پیوست ها

• abi_banafsh_badkhu! +2.jpg
    abi_banafsh_badkhu! +2.jpg
    179.3 کیلوبایت · بازدیدها: 15

moslancer2

Member
برهانی جان عالیه... بشدت خشانت داره بنده خدا...:green:
فقط این وسط من این معذرت رو من نگرفتم...:?:
بزرگواری فدات...:rose:

Tsobh.com

Well-Known Member
من قبلا يك بار جسارتا به كارهاتون نظر دادم و اونجا گفتم استايل كارتون خيلي خاصه

اون چيزي رو مي كشيد كه در ذهن شماست نه در واقعيت ، هر چيزي رو كه خودتون دوست داريد تعريف مي كنيد و نه چيزي كه بصورت كليشه اي تعريف شده ، همه اينها دوست داشتنيه

از لحاظ روانشناسي شخصيت هنرمندانه اي داريد كه سنت هاي كليشه اي رو نقض مي كنه

تبريك
موفق باشيد:rose:

سلامممنون از همه دوستان نکته سنج و کوچکنواز. :rose:
همه راهنماییاتون رو شنویدم و همه مهربونیاتون رو هم احساس کردم... از هنونه های تابستونی هم به خصوص تشکر میکنم... امیدوارم بارهای بعد بیشتر در حد و اندازه اساتید بیام جلو
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا