بنز 1924

mehdi king

New Member
با سلام بر دوستان
خوبید؟
خوشید؟
سلامتید؟
خدا رو شکر:green:
من اولین بارمه که توی این سایت پست میدم
بنده توی کار سه بعدی مبتدی هستم
و همون در حد ساخت ماشین و ادیت بلدم
اومدم اینجا چیز یاد بگیرم
اینم یکی از ادیت هام
رندر هم در همین حد بلدم:-?
نظرتون چیه؟
:cool:

پیوست ها

• benz19216.png
    benz19216.png
    756.5 کیلوبایت · بازدیدها: 61

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب از نظر مدلینگ به نظر خوبه. ولی نمای بزرگتر رندر بگیر یعنی محیط نمی خواد بسازی. همینطوری معمولی رندر بگیر ببینیم چی کردی؟
روی متریال و استودیو و رندر و نورپردازی باید کار کنی. و حتما رندر وایر فریم هم بزار. من خودم تو رندر استودیو ماشین خیلی خوب نیستم نمی تونم کمکت کنم. اگر سینا بیاد یک استودیو آماده برات بزاره تو اون رندر بگیری کارت بهتر بشه دید. موفق باشی

mehdi king

New Member
بنز کمپرسی

خوب از نظر مدلینگ به نظر خوبه. ولی نمای بزرگتر رندر بگیر یعنی محیط نمی خواد بسازی. همینطوری معمولی رندر بگیر ببینیم چی کردی؟
روی متریال و استودیو و رندر و نورپردازی باید کار کنی. و حتما رندر وایر فریم هم بزار. من خودم تو رندر استودیو ماشین خیلی خوب نیستم نمی تونم کمکت کنم. اگر سینا بیاد یک استودیو آماده برات بزاره تو اون رندر بگیری کارت بهتر بشه دید. موفق باشی

من از اول گفتم من تازه کارم متریال دهی که چیزی بلد نیستم
رندر هم در همین حد
اگه کسی آموزشی چیزی سراغ داره بم بده
آموزش متریال دهی و رندر و اینا
شبکه جلو رو هم بخاط این تریدی نزدم که قراره توی بازی استفاده بشه
Snapshot_2013-03-09_232414.pngSnapshot_2013-03-09_232719.png

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب وقتی قرار تو بازی استفاده بشی. کسی دیگه قرار کار متریال اینها رو انجام بده؟ چون با این متریال که نمیشه تو بازی گزاشتش. بازی چی هست؟ یکمی توضیح بده. حقوق میدن؟ بازی چه جوریه سبکش؟ همه رو توضیح بده. مرسی

elya3

Well-Known Member
سلام مدل سازیش خوب شده خسته نباشین
رندر vrayهم بزن خفن

mehdi king

New Member
خوب وقتی قرار تو بازی استفاده بشی. کسی دیگه قرار کار متریال اینها رو انجام بده؟ چون با این متریال که نمیشه تو بازی گزاشتش. بازی چی هست؟ یکمی توضیح بده. حقوق میدن؟ بازی چه جوریه سبکش؟ همه رو توضیح بده. مرسی
نه متریال دهی و تبدیل کار خودمه اما متریال برای بازی باید توی یه نرم افزار دیگه انجام بشه
بازی جی تی ای سان هست
داریم پارسیش میکنیم
جی تی ای پرشین
رییس پروژه هم خودمم
اگر خواستی بیای بم خبر بده
سلام مدل سازیش خوب شده خسته نباشین
رندر vrayهم بزن خفن
ممنون لطف داری:rose:
یه سوال شمام همدانی؟
منم همدان زندگی میکنم :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا