بنر - گيم نت و كافي نت

AccessFull

Member
سلام بچه ها تقريبا بعد از دوماه دوري ( بعلت كار زياد ) خلاصه اين طرح رو براي يه گيم نت كافي نت زدم لطفا نظر بدين .....
چند تا عکس هم از عکسی که رو دیوار براشون کشیدم میزارم .....
تمام دیوارارو هم براشون طرح ماتریکس زدم ........

پیوست ها

• Baner.jpg
    Baner.jpg
    92.9 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • 1.jpg
    1.jpg
    102.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 2.jpg
    2.jpg
    97.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • 3.jpg
    3.jpg
    94.1 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

L-B

Well-Known Member
خیلی قشنگ شده .. .
ولی اگر اون قسمت سفید رو هم بکشو اوبسیتیش رو کم کنی به خاطر اینکه تو ذوق میزنه..
بهتر میشه ..

NAKOOT

Well-Known Member
در دید اول من فکر کردم پارچه نویس های عاشورا هستش!! نه به خاطر طرحش بلکه بخاطر رنگش
127fs3556139.gif

چرا مشکی و سبز؟ (اون هم سبز سیدی!)
روی رنگ ها بیشتر کار کن ... نارنجی و قرمز و کلا" رنگهای پر جنب و جوش و گرم خیلی می تونه کمکت کنه ...
طرح هم خوبه ولی بهتر از این می تونی کار کنی ... یجورایی طرحت بی ربط به موضوع هستش ...سعی کن نمادهایی از بازی های معروف (مثل وارکرافت) توی کارت استفاده کنی ...
موفق باشی
rose3.gif

AccessFull

Member
مرسی ...

در دید اول من فکر کردم پارچه نویس های عاشورا هستش!! نه به خاطر طرحش بلکه بخاطر رنگش
127fs3556139.gif

چرا مشکی و سبز؟ (اون هم سبز سیدی!)
روی رنگ ها بیشتر کار کن ... نارنجی و قرمز و کلا" رنگهای پر جنب و جوش و گرم خیلی می تونه کمکت کنه ...
طرح هم خوبه ولی بهتر از این می تونی کار کنی ... یجورایی طرحت بی ربط به موضوع هستش ...سعی کن نمادهایی از بازی های معروف (مثل وارکرافت) توی کارت استفاده کنی ...
موفق باشی
rose3.gif

دوست من سلام ....
چون طرف عاشق مشکی و سبزه ( عشق ماتریکس ) ....
در رنگی شناسی اصطلاحی به نام Up o داریم که توش رنگ های متضاد بکار میره و مشکی با قرمز سبز زرد نارنجی متضاده .
در مورد استفاده از بازی های معروف منم نظرم همین بود که گفتی ولی طرف اینتوری نمیخواست میخواست که مفهوم سرعت و ریزش رو بده و یه سبکه ایرانی داشته باشه ..... ( همون پیچک و .... )
از نظرت هم واقعا ممنونم ....:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا