سلام بچه ها خوبین میخواستم نظرتون را در مورد این کار بدونم یک بنر 6*2 هست
mohsey Active Member Dec 8, 2011 #1 سلام بچه ها خوبین میخواستم نظرتون را در مورد این کار بدونم یک بنر 6*2 هست پیوست ها banere-moharame-90.jpg 39.7 کیلوبایت · بازدیدها: 84
B borna008 Active Member Dec 8, 2011 #2 بنظر من خوب شده عجرت با امام حسين(ع) فقط نوشتتو اگه بشه يكم از افق ببري بالاتر بهتر ميشه قمستي كه اسب و نوشته هست يكم ازدحام هست!
بنظر من خوب شده عجرت با امام حسين(ع) فقط نوشتتو اگه بشه يكم از افق ببري بالاتر بهتر ميشه قمستي كه اسب و نوشته هست يكم ازدحام هست!
mohsey Active Member Dec 8, 2011 #3 مرسی این بنر اینجا استفاده شده پیوست ها IMG_6999.jpg 59.6 کیلوبایت · بازدیدها: 59
msaeedmp Member Dec 9, 2011 #10 طرح جالب و خوبی داشت، دستت درد نکنه، فقط گویا تو چاپ تیره تر شده و اون آسمون که تو طرح خیلی قشنگ هست تو بنر چاپ شده خیلی زیاد معلوم نیست. موفق باشی
طرح جالب و خوبی داشت، دستت درد نکنه، فقط گویا تو چاپ تیره تر شده و اون آسمون که تو طرح خیلی قشنگ هست تو بنر چاپ شده خیلی زیاد معلوم نیست. موفق باشی
mohsey Active Member Dec 9, 2011 #12 سلام مرسی از نظرای گرمتون بنر به خاطر عجله ای که تو چاپ بود و نور پردازی که داشت تاریک افتاده من نور پردازی را خاموش کردم و عکس را گرفتم بازم از همتون ممنون
سلام مرسی از نظرای گرمتون بنر به خاطر عجله ای که تو چاپ بود و نور پردازی که داشت تاریک افتاده من نور پردازی را خاموش کردم و عکس را گرفتم بازم از همتون ممنون