از همه دوستان ممنونم و دوست عزیزم اون فونت با برنامه کلک نوشته شده و در ویندوز قابل اجرا نیست در باره براش ها هم مخصوص سی دی مجید آنلاین هستش و فکر نکنم اخلاقی باشه و به خلق مدیریت خوش بیادش که برای دانلود بذارمشون.از محبتی هم که نسبت به این بنده حقیر دارید سپاسگزارم ما هنوز داریم درس پس میدیم.White Rose گفت:سعید جان شما که استاد ما هستید همیشه کاراتون زیبا بوده وهست .
فکر میکنم مناسب ترین فونتی که میشد استفاده کرد در این طرح همین بوده و مخصوصا اون گوشه سمت چپ تقارنی که با نوشته بزرگ عروض داره.
راستی اگه فونت یا براش این طرحو داری بزار بچه ها استفاده کنند.
سلام دوست من از لطفتون ممنونم ولی در بکار بردن رنگ زرد یا نارنجی در این طرح تا حدودی سلیقه خودم و درصد بیشتری هم تقاضا کننده راقب به استفاده بودند.di@n@ گفت:آقا سعید سلام
خسته نباشید ، کار خیلی قشنگی شده ... مخصوصا که از متن زیبایی هم بهره گرفته ... راستی شما همیشه از یه سری رنگ بین زرد و نارنجی استفاده می کنید ... یا من اشتباه گرفتم ...؟؟؟
بهر حال واقعا خوب شده ... موفق باشید ...
سلام سارا خانمsara_is_nice_girl گفت:کار قشنگی شده منتها من هرچی فکر کردم متوجه منظورت از اون مثلث کنار کلمه عروض نشدم؟!
موفق باشی
Saeed-masih گفت:سلام سارا خانم
از لطفتون ممنون و درباره اون مثلث سعی داشتم نماد یک مداد را به ض بدهم و برای من عجیبه چون همه متوجه شدن و شما که استاد ما هستید چرا متوجه این امر نشدید!!
بحرحال از نظرتون ممنونم
دوست عزیزم من قصد بی احترامی یا بی ادبی به حضور شما رو نداشتم. و منظور من از همه دوستان و ادب دوستانی مد نظرم بودند که این بنر رو برای آنها تهیه کرده بودم.sara_is_nice_girl گفت:فکر نمیکنم منظورت رو خیلی خوب رسونده باشی! البته ببخشید که رک گفتم!
در مورد اینی هم که گفتی همه متوجه شدن کسی اظهار نکرده که مثلا این قسمت رو خیلی خوب کار کردی که شما میگی همه متوجه شدن!
به هر حال به جز اون قسمت و نقطه ها که بهتر بود همرنگ متن میشد بقیه کار قشنگه.
موفق باشی