بنر تبلیغاتی سایت بازی

aj-graphic

Member
4mj8jzt.jpg
سلام عزیزان فعال مجید آنلاین این 1طرح برای سایت گیم3 هستش (بنر) امیدوارم با نطراتتون من رو یاری کنید منتظر هستم!!!

aj-graphic

Member
اندازه اصلی مورد استفاده همین است!! فکر کنم بهتره روی همین نظر خودتون رو بدید.ممنون:wink:

P.A.Y.T.O.N

Active Member
كار قشنگيه ... شلك اين خارجياس.... فك كنم نظرتون بنر تبليغاتيه نه؟
wha1.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شرمنده حواسم نبود فكر كردم هدر سايته!
148fs541558.gif

قشنگه!
treeswing.gif

mostafa_cs

Well-Known Member
خیلی قشنگه:)
مخصوصا عکسایی که انتخاب کردی!
فقط عنوان سایت رو بزرگتر کن و به این نکته هم توجه کن که یه بنر تبلیغاتی باید امکانات و ماهیت سایت مقصد رو نشون بده.
یا حق...

thekhosrow

Member
چيز خوفي شده :wink:ولي آدرس رو يه خورده واضح تر بكون ملت بفهمن سايتش چيه !! چون فقط اين بنر به من ميگه كه يه سايت گيم به اين آدرس هست چيز ديگه اي نميگه..

سايتش كجاست !؟ من عاشق گيمم
وقتي ميزنم game3 چرا نمياد پس : ريفر ميشه اينجا -> http://ndparking.com/game3.com
ببينم سايتتون بازي آنلاين 2نفره هم داره ؟

LordEfazati

Member
کار قشنگی شده .
فقط این دوتا چیز کنارش که فکر کنم پرده باشن خیلی با شکل جدان ( یعنی از نظر رنگ خیلی تفاوت دارن . )
اگه بتونی حذفشون کنی یا اگه می ذاریشون بالای پرده را هم بزاری خیلی بهتر می شود .
دومین چیز اسم و آدرس سایت که هر دو را باید کمی قابل دیدن تر کنی .
در کل کار خوبیه .
موفق باشی !

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
سلام ..

قشنگ شده دوست خوبم ..

یه تغییری در عدد سه داشته باشید به سلیقه خودتون . ولی ترکیب و نوع فونتش باید متفاوت باشه ..
اندازش هم بزرگتر شه ..

یک مقدار هم Game3 بیاد پایینتر و آدرس سایت هم خوانا نیست . اون رو هم سفید کنید ..

موفق باشید ..

aj-graphic

Member
چيز خوفي شده :wink:ولي آدرس رو يه خورده واضح تر بكون ملت بفهمن سايتش چيه !! چون فقط اين بنر به من ميگه كه يه سايت گيم به اين آدرس هست چيز ديگه اي نميگه..

سايتش كجاست !؟ من عاشق گيمم
وقتي ميزنم game3 چرا نمياد پس : ريفر ميشه اينجا -> http://ndparking.com/game3.com
ببينم سايتتون بازي آنلاين 2نفره هم داره ؟

1-ممنون!2-چشم3-هنوز سایت راه نیفتاده امکان تغییرات هست4-حتما 1بازی اختصاصی 2 نفره براتون می ساریم!

solqy

Member
سلام aj graphic جان .خيلي قشنگ شده ولي يك مشكل داره اونم تو ادرس سايته. خيلي ريزه و تو چشم نمياد

جدیدترین ارسال ها

بالا