:: بنر به مناسبت تاسوعا – عاشورا !!!

Erfan

Active Member
عرفان جان کار خیلی خوبی شده.

رنگبندی خوبی هم داره.

گمون کنم بعد از چاپ از این هم قشنگتر بشه.

موفق باشی.

سلام سارا خانوم ..

مرسی ... بعد از چاپ هم یواشکی رفتم دیدمش !!!
باورم نمیشد که این طرح من باشه ...

بعدش سوال کردم گفتن طراحش اون آقایی هست که اون گوشه ایستاده ... توی خیال خودم کلی بهش خندیدم ... ما که کار خودمون رو کردیم .. ثوابش دست خود اقا ....

موفق باشید.
عرفان

ببخشید

شرمنده من بعد ازمدت ها دوباره اومدم خوب نیست که با ایراد گرفتن وارد بشم ولی عرفان به نظر من کارت زیباست ولی اصلا به درد بنر نمی خوره

Erfan

Active Member
ببخشید

شرمنده من بعد ازمدت ها دوباره اومدم خوب نیست که با ایراد گرفتن وارد بشم ولی عرفان به نظر من کارت زیباست ولی اصلا به درد بنر نمی خوره

سلام ...
ممنون و مرسی ...

هر کسی میتونه یه نظری داشته باشه, نظر شما قابل احترام هستش.

موفق باشید.
عرفان

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
[Erfan];605677 گفت:
سلام سارا خانوم ..

بعدش سوال کردم گفتن طراحش اون آقایی هست که اون گوشه ایستاده ... توی خیال خودم کلی بهش خندیدم ... ما که کار خودمون رو کردیم .. ثوابش دست خود اقا ....

موفق باشید.
عرفان

خوب اینطوری که نمیشه!!
2zhmej9.gif

درسته شما کار رو برای ثوابش میزنی و احتیاج به تعریف و تمجید هم نداری ولی درست نیست حقت این وسط پایمال بشه!
2lxwef8.gif

[EHSAN]

Well-Known Member
بسمه تعالي

[Erfan];605677 گفت:
... بعد از چاپ هم یواشکی رفتم دیدمش !!!

موفق باشید.
عرفان
اوه اوه.. چه جالب!!:razz:
اينجور مواقع جون ميده واسه من:D حتما ميرفتم سراغ طرف و ازش سوال ميكردم ببينم چطوري درستش كرده.. نميدوني چقدر فاز ميده پسر:lol:
حيف كه من اونجا نبودم :sad:

ميگم حداقل يك عكس ازش ميگرفتي كه ببينيم چطوري ميشه.. خيلي دوست دارم كارهاتو بعد از اينكه چاپ ميشه عكسشم ببينم آدم N95 داشته باشه بعد عكس نگيره؟!!!:D اصلا N95 برا همين مواقع خوبه ديگه.:wink:

راستي ميزارمش تو گالري چون سايزش زياده حجمشو خيلي كم نميكنم كه از كيفيت كار نيفته.

موفق باشي

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
خیلی عالی بود
واقعا زیبا بود
ایشالا مزدشو از خود آقا بگیری
این ایام رو به تمام دوستان تسلیت میگم

IndianBoy

Member
سلام عرفان خان ....
حالم گرفته شد تا اين طرحت بياد بالا ... عجب سنگينه ....
قشنگ شده ...
منتهي به قشنگي كاراي ديگتون نميرسه ...

حالا حساب كن يكي از همون بچه هيئتيا بياد مجيد آنلاينو كارو با نام شما ببينه ... چه حالي ميده .... ايول

موفق باشي رفيق
ايليا

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
سلام آقا عرفان.

طرحتون که واقعا زیباست.

من هم کم کم دارم با اصول بنر زدن آشنا می شم چون اولین بنرمو هفته پیش زدم برای شهرداری. چند پوستر هم دارم آماده می کنم برای هیئت.

ضمن تسلیت ، خدا نگدار

جدیدترین ارسال ها

بالا