بنر ( آرايشي و بهداشتي ارم)

m-sharif

Member
سلام رُفقا

امرو فلكس آرايشي و بهداشتي ارم رو با بچه هاي نوين گرافيك (جايي كه باهاشون كار ميكنم) زديم. راستي نگفته بودم من آچارفرانسه اونجام : طراحي ، ساخت قاب فلزي ، نصب ، چاپ و هزارتا كار ديگه...

امروز اين فلكس ساده و كوچيك رو زديم البته بگم ها من قبل از جريان برف و ... اين سفارش رو گرفته بودم و الان تازه تحويل داديم و امروز يادش تازه شد و خواستم بذارم براي نظرخواهي.

فكر كنم چيزي كه نظرتون رو جلب كرده باشه سادگي اونه نه؟

من اصولا از كارهاي شلوغ خوشم نمياد و موقع گرفتن سفارش هم حتما توضيح ميدم كه اگه كارها هرچي ساده تر باشه بهتره و اين مشتري ما هم ديگه يه سبك جديد واسه خودشون سفارش دادن (فقط اسم) البته زياد تاثير نداره چون بالاي مغازه نصب شده و هميشه هم مغازه بازه ديگه... لزومي نداره مثل كارت ويزيت تمام دل و روده كار رو توش بياريم.:cool:

راستي نوشته اسم رو با دست نوشته بودم و موفق تبديل كردن به وكتور به مشكلاتي برخوردم و اعصابم خورد شد و گفتم اصلا با خود كورل درست ميكنم باداباد آخرش از طرح اولي هم بهتر شد.:wink:

ممنون ميشم نظر بديد دربارش. :oops:

eram-bn.gif

Mandana

Active Member
طرح جالبی شده دوست جان
اما فکر می کنم بجای استفاده از براش سیاه خالص، از همین فرم ها در حالت وکتور و به رنگ سبز استفاده می کردین بهتر بود.آخه به نظر من بعنوان یک خانوم، باید طرحی که برای لوازم آرایشی بهداشتی هستش، طراوت و تازگی رو نشون بده
این جا یک جورایی خشکی رو نشون میده.مخصوصن درخته بالایی
اما ارم اش جالب شده
موفق باشی
wink.gif

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
فكر مي كنم رنگ ارم رو ساده كني و توش چيزي استفاده نكني ديدش بهتر بشه
رنگ مشكيت رو هم تغيير بده
خدا رحم كرد كه از كارهاي شلوغ خوشت نمي ياد
موفق باشيد
مهدي

[REZA]

Member
اگه بتونی کل کار رو شاد در بیاری خیلی خوب میشه...
الآن "ارم" شاد و خوب شده اما رنگ های سیاه و خاکستری که استفاده کردید هیجان و طراوت کار رو خنثی کرده...
مثلا شما طرح زیر رو یک نگاه کن ( دیزاین یکی از دوستانم هست )
کار سپیده خانوم ئه،درسته؟! خیلی قشنگه:دی
موفق باشی

m-sharif

Member
راست میگید دوستان

آره خشکه طرح. اما در مورد رنگ صورتی و قرمز و مخصوصا مشکی و طوسی باید بگم طبق دکوراسیون و تزئینات مغازه جور در اومده

لطف کردین نظر دادین

مندانا خانم از شما هم ممنون از رفیقای همراهم هم ممنون

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
[reza];609754 گفت:
اگه بتونی کل کار رو شاد در بیاری خیلی خوب میشه...
الآن "ارم" شاد و خوب شده اما رنگ های سیاه و خاکستری که استفاده کردید هیجان و طراوت کار رو خنثی کرده...

کار سپیده خانوم ئه،درسته؟! خیلی قشنگه:دی
موفق باشی

بله !

ماشاالله چقدر معروفند

همون جور که شما گفتید خیلی قشنگ است.

IndianBoy

Member
سلام عزيز جان
خوبي ....؟

آقا طرحت زيباست ولي به نظر منم هموني كه ماندانا ميگن بهتره ...
در كل زيبا كار كردي

موفق باشي
ايليا

جدیدترین ارسال ها

بالا