بی بی کد بنای یادبود شمس تبریزی

arminAnim

کاربر متخصص
سلام.
این کار ِ سال گذشته است و برای شرکت در مسابقه ی بنای یادبود شمس تبریزی اجرا شده که تا مرحله ی آخر و جز 5 طرح برتر کشور هم رفت اما خوب اول نشد. اجرای سه بعدی این کار با من بود.

در توضیحات باید اضافه کنم که من تخصصم کارهای معماری نیست این کار رو هم برای یکی از دوستان زدم اینه که دیگه عیب و ایرادهاشو به بزرگی خودتون ببخشید. ولی همونطور که باید معلوم باشه خیلی کار برد.

جزئیات
3Ds Max 2011 - Mental ray - Photoshop

پیوست ها

• CAM03.jpg
    CAM03.jpg
    236.2 کیلوبایت · بازدیدها: 92
  • CAM01.jpg
    CAM01.jpg
    199.1 کیلوبایت · بازدیدها: 72
  • CAM04.jpg
    CAM04.jpg
    369.1 کیلوبایت · بازدیدها: 92

smspersia

Member
طراحی بسیاز زیبای شده

ولی یکی بره بالاش خراب میشه :green:

ببخشید یه مشکشو نمیشه نگفت ؟ اون نقطه هاش به هیچی وصل نیستند.
موفق باشی

arminAnim

کاربر متخصص
طراحی بسیاز زیبای شده

ولی یکی بره بالاش خراب میشه

ببخشید یه مشکشو نمیشه نگفت ؟ اون نقطه هاش به هیچی وصل نیستند.
موفق باشی

این بنا رو یک سری شبکه بندی های فلزی مثل توری نگه میداره (اصطلاح معماریشو نمیدونم) که توی تصحیح ِ طرح اونا هم لحاظ شده بود اما من تصحیح نشده شو گذاشتم چون نماهای بهتری ازش رندر شده بود. مشکل نقطه هام درسته اما توی نسخه ی دوم حل شده مثل این...

پیوست ها

• 03.jpg
    03.jpg
    264 کیلوبایت · بازدیدها: 37

emadmax

Well-Known Member
سلام

طرح خیلی خیلی جالبیه ... :clap:

میشه لطف کنین در مورد نحوه ی اجراش بیشتر توضیح بدین؟

arminAnim

کاربر متخصص
مصراعی از شعر مولانا با مضمون "شمس الحق تبریزی، از خلق چه پرهیزی..." اول خطاطی شد و بعد اسکن و توی اتوکد بصورت لاین یا معادل مکسش که میشه همون Shape اجرا شد. بعد وارد مکس شد حجم پیدا کرد یا همون Extrude . حالا ما یک نوشته با ضخامت داریم که باید تکرار بشه و سطحش به شکل نهایی در بیاد. برای این کار هم اول سطحش رو با NURBS ساختم که انحناهای خوبی میده. البته نه به صورت مستقیم. اول با یک plane سطح با پیچش های مورد نظر رو ایجاد کردم. بعد چند تا از Edge های plane رو که بهترین حالت رو داشتن، به Shape تبدیل کردم و از اون Shape ها با ابزار Surface یک سطح منحنی بهتر و قابل کنترل تر ساختم. این سطح منحنی با ابزار Edit patch در مکس به راحتی کنترل میشه و نیازی نیست که برای تغییر انحناها چندین و چند ورتکس جابجا بشه. وقتی که سطح مورد نظر به دست اومد باقی کار چیدن نوشته ها روی اون بود که این کار کاملا دستی انجام شده و نوشته ها به محل مورد نظر برده شده و با ابزار FFD بهش انحنا داده شده.

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
شبیه موج دریا هستش، قشنگه

از عکس سمت چپ مشخصه که حروف روی زمین هم کشیده شده،چنین چیزی اگه بخواد اجرایی بشه فکر کنم برای راه رفتن مردم روی زمین مشکل ایجاد کنه مگه اینکه حروف خیلی بزرگتر بشن.یا میشه زمین صاف باشه و وقتی به موج رسید کم کم تبدیل به حروف بشه.

در کل کار زیبایی شده همراه با نوآوری

Mehran coyote

Well-Known Member
طرح خیلی زیبا شده وقتی از زیرش رد بشیم خیلی جالب باید بشه:د
یه سوالی برام پیش اومد
ایا میشه این طرحو از روشی که پایین میگم طراحی کرد؟

این نوشته هارو به صورت دستی رو یک کاغذ یک طراح خوب مینوشت و با اسکن کردن اونو وارد کام بکنیم بعدش عکسو به یه ماسک تبدیل کنیم و تو مکس به کانال opacity بدیم و بعدش هم به شیپی که طراحی کردیم بدیم و......؟

arminAnim

کاربر متخصص
یه سوالی برام پیش اومد
ایا میشه این طرحو از روشی که پایین میگم طراحی کرد؟

خوب نه... نمی شه. به این دلیل که در ضخامت دادن به نوشته به مشکل می خوریم. اونطوری فقط یک پلن با تکسچر داریم بدون هیچ ضخامتی. تکنیک هایی هم که برای ضخامت دادن به تکسچرهای Opacity وجود دارن زیاد کارآمد نیستن -حداقل اونهایی رو که من بلدم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا