بعد از تبدیل phpbb به vb

hamids68

Member
سلام

تا همین چند روز پیش با تالار phpbb کار می کردم که دامین community داشت. کسی که وی بی رو برای من نصب کرد
پرسید که میخوای از همین subdomain استفاده کنی یا forum ... من گفتم forum چون فکر می کردم جمع و جور تر هست و مردم اونو بهتر میشناسن .شخص انجام دهنده گفت که باید با درج یک دستور html کاری کنی که اگر کسی community رو کلیک کرد به forum هدایت ( redirect) بشه.. اما مشکلاتی پیش آمده...

1- با گذاشتن اون دستور html فقط خود community به forum هدایت میشه و اگر کسی روی تاپیکی از community
کلیک می کنه باز میره روی تالار قدیم... مثال
http://community.iransalamat.com/viewtopic.php?t=11549

2- آیا با تبدیل به vb موتور های جستجو تالار وی بی جدید رو index می کنن یا قدیم یا هر دو چون روی هوست من ظاهرا هم
phpbb هست هم وی بی...

3- چه کار کنم تمام کاربرانی که قبلا روی phpbb با ساب دامین community بودند بیان به وی بی با ساب دامین forum
آیا کار خاص دیگه ای هست که باید انجام بدم؟

قدیم : www.community.iransalamat.com
جدید : www.forum.iransalamat.com

sunrise

Member
در مورد سؤال اولتون بايد بگم انجام اين کار امکان پذير هست و چندين روش داره.
روش اول اينه که شما مي تونيد يک فايل .htaccess (براي سرورهايي که از Apache استفاده مي کنند و حالت MOD_Rewrite براي آن فعال هست) بنويسيد که داخل اون تعريف شده فلان لينک به فلان نشاني وقتي به اجرا در اومد به يک صفحه ديگه با پارامترهاي مناسب (همون شناسه تاپيک يا پست) دايرکت بشه که البته اين روش کمي مشکل به نظر ميرسه بنابراين سراغ روش دوم که بسيار راحت هست مي ريم.

روش دوم به اين صورت هست که شما بايد يک فايل به نام viewtopic.php بسازيد که محتوي کد زير هست:
PHP:
//viewtopic.php
<?php
//Redirect to topic
if ($HTTP_GET_VARS['t'])
{
	Header("Location: http://forum.iransalamat.com/showthread.php?t=" . $HTTP_GET_VARS['t']);
}
//Redirect to post
	elseif ($HTTP_GET_VARS['p'])
{
	Header("Location: http://forum.iransalamat.com/showthread.php?p=" . $HTTP_GET_VARS['p']);
}
?>
براي فايل viewforum.php هم مي تونيد به همين ترتيب اقدام کنيد.
PHP:
<?php
//viewforum.php
//Redirect to forumdisplay
if ($HTTP_GET_VARS['f'])
{
	Header("Location: http://forum.iransalamat.com/forumdisplay.php?f=" . $HTTP_GET_VARS['f']);
}
?>
اينطوري وقتي کاربر از طريق موتور جستجو به اين لينک وارد ميشه بصورت اتوماتيک به لينک جديد هدايت ميشه. با اين روش حتي شما مي تونيد فايل هاي قبلي فروم (که در دايرکتوري community وجود داره) رو به جز فايل هاي فوق حذف کنيد.

اگر سؤالي داشتيد بنده در خدمت هستم.

hamids68

Member
سلام

ممنون از پاسختون

پیشنهادتون رو حتما با برنامه نویس سایت که اتفاقا php کارخوبی هستند اما تسلط چندانی به فوروم های phpbb و vb ندارند...مطرح می کنم ( من خودم آشنا نیستم ) . در باره این مشکل با مدیر یکی از تالار هایی که چند سال قبل phpbb بود مطرح کردم... گفتند که چون دو سری فایل ( یکی vb و یکی phpbb ) هست باید فایلهای vb رو بجای phpbb گذاشت... به این ترتیب هم موتور های جستجو فایلهای جدید رو ایندکس می کنند وهم اینکه کاربرا مجبور میشن بیان روی تالار جدید... میخواستم در اینمورد نظرتون رو بدونم

sunrise

Member
سلام

ممنون از پاسختون

پیشنهادتون رو حتما با برنامه نویس سایت که اتفاقا php کارخوبی هستند اما تسلط چندانی به فوروم های phpbb و vb ندارند...مطرح می کنم ( من خودم آشنا نیستم ) . در باره این مشکل با مدیر یکی از تالار هایی که چند سال قبل phpbb بود مطرح کردم... گفتند که چون دو سری فایل ( یکی vb و یکی phpbb ) هست باید فایلهای vb رو بجای phpbb گذاشت... به این ترتیب هم موتور های جستجو فایلهای جدید رو ایندکس می کنند وهم اینکه کاربرا مجبور میشن بیان روی تالار جدید... میخواستم در اینمورد نظرتون رو بدونم
البته نظر این دوستمون قابل احترام هست اما باید بگم دقیقا هم اینطور نیست که فایل های PHPBB و vBulletin یکی هست که با آپلود فایل های مربوط به vBulletin در ساب دومین پیشین انجمن مشکل حل بشه، البته یک راه هست و اونم اینه که شما فایل های showthread.php و forumdisplay.php مربوط به vBulletin رو به ترتیب به viewtopic.php و viewforum.php تغییر نام بدید و سپس فایل ها رو جایگزین کنید (که در این شرایط شما باید یک مرحله دیگه کل برنامه vBulletin رو به همراه تغییرات صورت گرفته در دایرکتوری قبلی نیز کپی کنید که به نظر بنده زیاد انجام این کار جالب نیست و در حقیقت همون راهی که در پست بالا گفتم رو توصیه می کنم، در مورد موتور جستجو البته این بستگی به موتورهای جستجو داره که بر چه اساس اطلاعات رو در خودشون نگه میدارند (پس از حذف لینک های قبلی) که البته معیارهای خاصی برای این کار وجود داره که اکثر موتورهای جستجو در اونا مشترک هستند و اگه همین روش رو انجام بدید فکر نمی کنم مشکلی برای مطالبی که در موتورهای جستجو قرار گرفته حداقل برای مدت یک ماه (که البته بستگی به رنک شما در موتورهای جستجوی مختلف داره) پیش بیاد و قطعا پس از گذشت یک ماه مطالب ساب دومین جدید انجمن نیز به موتورهای جستجو معرفی شده اند.

جدیدترین ارسال ها

بالا