بسته شدن زیاد مکس!

سلام

من ويندوز Xp 64bit دارم و 3dsmax 2009 64

سيستمم

Cpu: intel core i7 920
main:Asus p6t delux v2
ram: corsair 2X2G DDRIII
VGA: Asus 9600 1G DDRIII

خوب ديگه من بايد چه سيستمي داشته باشم که مکس بسته نشه؟

مکس 2008 و 32بيتي هم دارم (ويندوز ويستا هم دارم که) اونم همين طوره .....
سيستم قبليم خيلي کمتر اين کار رو مي کنه با اينکه .....
اين مشخصات سيستم قبليمه

CPU:intel 1.7celeron
ram:256 DDRI
VGA:64
Main :shattel

به نظر شما مشکل از کجاست؟ توقع من خيلي زياده؟ يه اينکه من يه جاي کارم مي لنگه؟!!!! I don't know! نمي دونم ! ندومه! :sad:
البته اين سيستم جديدم خيلي خيلي سريعتر رندر مي گيره و خيلي خيلي هم سرعتش خوبه ... اما تنها چيزش که خيلي ازيتم مي کنه همينه که تا يه خورده کار پيچيده مي شه ارور مي ده و مکس رو مي بنده ......

لطفا يه راهي جلو پام بذارين ممنونم
يا علي

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام هم استانی :دی

ببینم ؛ همراه بسته شدن ارور هم میده یا اینکه مثل.... بسته میشه؟
همراش برنامه های دیگه هم باز میکنی؟
فایل های حجیم رو لود میکنی؟
فقط تو مکس میپره بیرون یا مثلا تو بازی هم میپره بیرون؟
اگه نرم افزار six engine تو سیستمت نصب ممکنه که از اون باشه (یه نرم افزاریه که یکی از قابلیت هاش اینه که میتونه سرعت پردازش اطلاعات رو کم یا زیاد کنه که معمولا همراه مادربور های سری asus حرفه ای به عنوان نرم افزار کمکی نصب میشه)
یه بار یوزر ویندوزت رو عوض کن و با یه یوزر جدید برو تو مکس

آخرین ویرایش:
هر مکسی که نصب میکنی اینطوریه ؟ dvd های دیگه هم امتحان کردی ؟

من یه چند روزه که این سیستممو گرفتم و فقط همین دوتا مکس 2008 32 بیت و 2009 64 بیت رو نصب کردم ..... ولی با هردوش همین طوریه .....

سلام هم استانی :دی

ببینم ؛ همراه بسته شدن ارور هم میده یا اینکه مثل.... بسته میشه؟
همراش برنامه های دیگه هم باز میکنی؟
فایل های حجیم رو لود میکنی؟
فقط تو مکس میپره بیرون یا مثلا تو بازی هم میپره بیرون؟
اگه نرم افزار six engine تو سیستمت نصب ممکنه که از اون باشه (یه نرم افزاریه که یکی از قابلیت هاش اینه که میتونه سرعت پردازش اطلاعات رو کم یا زیاد کنه که معمولا همراه مادربور های سری asus حرفه ای به عنوان نرم افزار کمکی نصب میشه)
یه بار یوزر ویندوزت رو عوض کن و با یه یوزر جدید برو تو مکس

سلام داداش ....
آره همراه بسته شدن ارور هم می ده ....
نه همراش برنامه ی دیگه ای باز نمی کنم
بیشترینش 81.6 مگابایته ..... (همینی که بیشتر از همه پنجره ی مکس در کار باهاش بسته می شه)
نه توی بازی این طوری نیست ولی توی Realflow 32 bit هم زیاد می پره بیرون ( البته توی ریل فلو تقریبا کار سنگین بود) به غیر از این دوتا توی هیچ برنامه یا بازیه دیگه ای این طوری نمی شه.

برنامه ی Epu-6 Engaine نصب هست ولی من اصلا باهاش کار نکردم و دستش نزدم ....

خوب آخه فقط توی XP که نیست توی Vista هم همین طوره ..... مگه می شه مشکل از یوزر باشه ؟ !!! I don't Know نمی دونم ! ندومه :wink: (اگر چه چیزهای عجیب از این مین زیاد دیدم ..... یکیش کار نکردن دی وی دی رایترم تو محیط XP که شدیدا عصبیم کرده البته توی ویستا کار می کنه)

متشکرم
موفق باشید
یا علی :rose:

pinoy

Member
نظر من رو میخواب یزن اون ویستای آشاغال رو پاک کن تا آسایش و خوبی به پیسیت بر گرده وستا عذابه عذابه من روزی 100000 بار به سازندش فوش ناموسی میدم

حالا خودت میدونی اصلن شاید ربطی هم به اون نداره ولی تو سیستم مه که ویستا روش بود کلن ایرد داشت یعنی زوری زوری نصبش کردم

بعد از نصب هم خیلی ازیتم کرد تا الان همین امروز زدم ویستارو پاک کردم و خلاص شدم از شر اون ویستای مسخره

ویستا اصلن واسه هیچ کاری خوب نی من نمیدونم چرا این آشغالو میدن دست ملت :mad:

خلاصه ایرادش فقط از ویستاست به نظر من اونو پاک کنی به نظرم حله حالا شاید خیلی از دست ویستا عصبیم اینو میگم ولی

جدی ویستا خراب کاره فقط زیبایی داره

مثل خونه ی خیلی قشنگی هست که نه حموم داره نه آشپزخونه و نه اتاق خواب

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
ویستا اصلن واسه هیچ کاری خوب نی من نمیدونم چرا این آشغالو میدن دست ملت :mad:
البته این نظر شماست . من که از ویستا نسبت به XP راضیترم .

خلاصه ایرادش فقط از ویستاست به نظر من اونو پاک کنی به نظرم حله حالا شاید خیلی از دست ویستا عصبیم اینو میگم ولی

جدی ویستا خراب کاره فقط زیبایی داره

مثل خونه ی خیلی قشنگی هست که نه حموم داره نه آشپزخونه و نه اتاق خواب

مشکل از ویستا نیست اگه درست نصب شده باشه و درست register شده باشه . همچنین سازگاری با سیستم داشته باشه . من همزمان به جز مکس 2009 64 بیت maya 64 و mudbox 64 هم باز میکنم ولی سرعت کم نمیشه . با این که 3 گیگ رم دارم و سیستمم AMD 5200+ .

من یه چند روزه که این سیستممو گرفتم و فقط همین دوتا مکس 2008 32 بیت و 2009 64 بیت رو نصب کردم ..... ولی با هردوش همین طوریه .....

ممکنه که ویندوز بد نصب شده باشه . یک dvd مکس دیگه هم برای امتحان نصب کن .

HOMAYOON.F

Member
با سلام
منم یکی دوبار این مشکل واسم پیش اومد، بعد که چک کردم دیدم اسلت دوم رم، رو مادر برد مشکل داره! یه رم رو زدم رو اسلت یک و دومی رو اسلت سه، الان بدون هیچ مشکلی دارم کار میکنم. :دی

با سلام
منم یکی دوبار این مشکل واسم پیش اومد، بعد که چک کردم دیدم اسلت دوم رم، رو مادر برد مشکل داره! یه رم رو زدم رو اسلت یک و دومی رو اسلت سه، الان بدون هیچ مشکلی دارم کار میکنم. :دی

سلام
خوب اگه درگاه رم مشکل داشته باشه یا رم مشکل داشته باشه خوب پس نباید وقتی می رید توی Mycomputer>properties نباید مقدار رم مشکل دار رو نشون بده درسته ؟ ولی توی کامپیوتر من نشون می ده پس رم داره کار می کنه
یعنی ممکنه بازم مشکل از همون باشه و نشون بده؟!!!

متشکرم. :rose:
یا علی :wink:

alamshenas

New Member
من فكر ميكنم مشكل vray باشه
چون يه پلاگينه نميكشه
چون من خودم وقتي با defult كار ميكنم اين مشكل پيش نمياد ولي با vray مصيبته!!!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
من طبق تجبه خودم خلاصه میگم
برین تو امضاء من بخش کتاب جامع وی ری صفحه سوم کاملا توضیح دادم.

باید ویندوز ویستا 64 بیت ( کارایی بهتر از رم و CPU و مدیریت بهتر سخت افزار با نرم افزار)
مکس 64 بیت ( استفاده کامل از تمامی رم و Cpu.دلیل اصلی بیرون پریدن کم آوردن رم هست.و مکس 32 بیتی فقط از 1320 مگا بایت و 1000 مگابایت از ویژوال مموری استفاده می کنه.اما 64 بیت از همش استفاده میکنه.پس کرش کردن به حداقل میرسه)

مهمترین و کامل کننده بحث ----- وی ری 64 بیتی ------- من رندر هایی که حتی اندازه 320 میگرفتم بیرون میپرید الان با این مشخصات 64 بیتی تونستم رندرهایی در اندازه 1920 * 1080 بگیرم با تنظیمات فوق بالا و در اصطلاح Extrime .
مثلا Adaptive DMC روی حالت معمولی روی 1 و 4 می ذاریم. اما من روی 1 و 100 میذارم:paint: و پس از 6 ساعت رندر رندر بعدی رو مثل خرس میگیره بدون اینکه بیرون بپره. این عکس رو دانلود کنین تا به تصدیق حرف هام برسین.
CPU: Q6600
Ram :4GB OCZ 800
15% over clock
پکیج کامل 64 بیتی

پیوست ها

• AREF3D.jpg
    AREF3D.jpg
    325.7 کیلوبایت · بازدیدها: 18
من فكر ميكنم مشكل vray باشه
چون يه پلاگينه نميكشه
چون من خودم وقتي با defult كار ميكنم اين مشكل پيش نمياد ولي با vray مصيبته!!!

من طبق تجبه خودم خلاصه میگم
برین تو امضاء من بخش کتاب جامع وی ری صفحه سوم کاملا توضیح دادم.

باید ویندوز ویستا 64 بیت ( کارایی بهتر از رم و CPU و مدیریت بهتر سخت افزار با نرم افزار)
مکس 64 بیت ( استفاده کامل از تمامی رم و Cpu.دلیل اصلی بیرون پریدن کم آوردن رم هست.و مکس 32 بیتی فقط از 1320 مگا بایت و 1000 مگابایت از ویژوال مموری استفاده می کنه.اما 64 بیت از همش استفاده میکنه.پس کرش کردن به حداقل میرسه)

مهمترین و کامل کننده بحث ----- وی ری 64 بیتی ------- من رندر هایی که حتی اندازه 320 میگرفتم بیرون میپرید الان با این مشخصات 64 بیتی تونستم رندرهایی در اندازه 1920 * 1080 بگیرم با تنظیمات فوق بالا و در اصطلاح Extrime .
مثلا Adaptive DMC روی حالت معمولی روی 1 و 4 می ذاریم. اما من روی 1 و 100 میذارم:paint: و پس از 6 ساعت رندر رندر بعدی رو مثل خرس میگیره بدون اینکه بیرون بپره. این عکس رو دانلود کنین تا به تصدیق حرف هام برسین.
CPU: Q6600
Ram :4GB OCZ 800
15% over clock
پکیج کامل 64 بیتی

سلام
متشکرم از توجتون

خوب باید بگم .... من که نگفتم وقتی دارم رندر می گیرم می پره بیرون! منظور من در حالتی هست که مثلا دارم با یه صحنه ای کار می کنم و مثلا یه جسمی اضافه می کنم و یا نمای دید رو تنظیم می کنم ..... البته توی رندر پیش اومد که گیر کنه و همین طور بمونه ولی من در این جور مواقع کنسلش می کنم و سعی می کنم از یکی از توقع هام کم کنم تا بتونه رندر بگیره شایدم اگه توی همون حالت اگه باقی می موند پنجره بسته می شد ولی تا حالا در حال رندر پنجره بسته نشد (یادآور می شوم که : البته من فقط چند روزه این سیستمو گرفتم)

امیدوارم هر چه زودتر این مشکل حل شه ..... :sad:
دمتون گرم .... زندگی به کامتون :rose:
یا علی

HOMAYOON.F

Member
خب ببین دوست من، سیستم من تو System Properties هر دو رم رو نشون میداد اما در عمل وحشتناک بود. اینم بگم که کلا این مشکل رو داشت نه فقط تو 3DS MAX! دفعه ی اول که یه رم اضافه کردم به خود رم مشکوک شدم اما بعد که چک کردم متوجه شدم که از اسلته!
بعد از چند وقت که یه دستی به سیستم کشیدم و رم ها رو جا زدم بازم اون مشکل پیش اومد و من فراموش کردم که اون اسلته مشکل داشته. چند روزی حالمو گرفت تا دوباره یادم اومد!
حالا میگم با توجه به اینکه سیستم رو تازه گرفتی قطعات رو یه امتحانی کن. با بچه های سخت افزار هم یه مشورتی داشته باش.
امیدوارم موفق بشی...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
منم موافقم.احتمالا رمت مشکل داره.برای تست یه باز از حالت چند کاناله خارج کن.ولی بهترین راه تست سخت افزار بازی Crysis اونم روی آخرین گرافیکه.چون برای تست سخت افزار ازش استفاده میشه.
نکته دیگه اینه می تونی از Vray Proxy استفاده کنی.حجم فایلت چند مگ شده؟ مثلا من یه فایل دارم حجم فایل مکسش شده 130 مگ! راحت رندر میگیره ولی تو View port زیاد بیرون میپره.

View port ربط مستقیم با کارت گرافیک داره.اونم یه تستی بزن.

بازم میگم یه باز روی Crysis روی آخرین تنظیمات گرافیکی تست بکن

منم موافقم.احتمالا رمت مشکل داره.برای تست یه باز از حالت چند کاناله خارج کن.ولی بهترین راه تست سخت افزار بازی Crysis اونم روی آخرین گرافیکه.چون برای تست سخت افزار ازش استفاده میشه.
نکته دیگه اینه می تونی از Vray Proxy استفاده کنی.حجم فایلت چند مگ شده؟ مثلا من یه فایل دارم حجم فایل مکسش شده 130 مگ! راحت رندر میگیره ولی تو View port زیاد بیرون میپره.

View port ربط مستقیم با کارت گرافیک داره.اونم یه تستی بزن.

بازم میگم یه باز روی Crysis روی آخرین تنظیمات گرافیکی تست بکن

سلام

چطور از حالت چندکانال خارج کنم ؟ متوجه نشدم ! :shock:
NFSUndercover نصب هست روی آخرین تنظیمات .... ولی نمی دونم این بازی ای که شما می گید چی هست ( راستش من یه جورایی دیوونه ی بازیم واسه خودم بازی نمی خرم که وقتمو بی خود هدر ندم چون نمی تونم جلوی خودمو بگیرم و بازی ای که دارم رو بازی نکنم)
مگه Vray Proxy بدرد انیمیشنم می خوره؟ برای چیزهای متحرک می شه از Vray Proxy استفاده کرد؟

آخه من چطور تستش کنم؟
HOMAYOON.F هم گفت که "با توجه به اینکه سیستم رو تازه گرفتی قطعات رو یه امتحانی کن. با بچه های سخت افزار هم یه مشورتی داشته باش."
خوب من چطور امتحانشون کنم؟ بعدشم به بچه های سخت افزار در مورد اینکه سیستم مچ هست مشورت کنم(اگرم نباشه کاری نمی تونم بکنم) ؟ یا اینکه مشکلم از کجاست ؟ :-? نمی دونم خوب!
خیلی ممنونم :rose:
یا علی

Architect Lord

New Member
بینید شما برای اینکه از حالت چند کاناله خارج کنین یعنی اینکه تک تک رم ها رو در بیارین.روی رنگهای جابه جا بزنین. رمتون رو روی سیستمهای دیگه تست کنین.ولی من بعید می دونم از سخت افزار باشه.مکس 64 بیت وی ری 64 بیت و همه چی رو 64 بیت امتحان کنین.

با Vray Proxyموافقم.چون از حجم فایل اصلی مکس بشدت کم می کنه.
میتونین از پارامتر MultiRes از ستون Modify استفاده کنین.برای اینکه حجم آبجکت رو کم کنین.
توجه داشته باشین.تو Vray Proxy امکان اینکه متریال رو نتونه Load کنه هست.پس قبل از اینکه تبدیل بشه بهتره متریالش رو روی یکی از توپ ها بصورت زاپاس نگه دارین

Architect Lord

New Member
این بازی که شما میگی در مقابل کرایسیس سوسکه.اصلا قابل مقاسیه نیست.آخه شعار nfs اینه که شما بتونی با سخت افزار معمولی راحت بازی کنی.البته بازی ایده آل یعنی همین.اما کرایسیس برای هیچ کنسولی وجود نداره.می دونین چرا؟ معلومه چون نمی تونه حتی انعکاس درخت رو روی اسکوپ اسلحه تون رو محاسبه کنه و یا نور ولوم لایتی از لای درختها میاد یا مرحله های یخ بندان دودی که از اسلحه یخ زده شما بلند میشه که حاصل آب شدن برفیه که روی اسلحتون نشسته و بر اثر شلیک گلوله داغ و تبخیر بشه.بازم بگم کرایسیس چه هیولاییه!؟

100% مشکل مادر برد داری ! ، شاید خنده دار و بی ربط باشه حرفم ولی اشکال از مادربردته ! احتمال اول با cpu مچ نیست و احتمال دوم مادر بردت اشکال داره ! یه مادربرد دیگه از یکی بگیر تست کن و بیا بگو بابا تو دیگه کی هستی

100% مشکل مادر برد داری ! ، شاید خنده دار و بی ربط باشه حرفم ولی اشکال از مادربردته ! احتمال اول با cpu مچ نیست و احتمال دوم مادر بردت اشکال داره ! یه مادربرد دیگه از یکی بگیر تست کن و بیا بگو بابا تو دیگه کی هستی

سلام
خوب معلومه که باهام شوخی می کنین البته نه در مورد مشکل مادر برد (که این بماند ) در مورد اینکه من سیستمو روی کامپیوتر کس دیگه ای تست کنم .....
می دونین چرا می گم شوخی می کنید؟
چون باور کنین وقتی من داشتم چند روز پیش دنبال این سیستم می گشتم فهمیدم که حتی این کامپیوتر فروشیا نمی دونه اینا چی هستن .... ! اصلا اسمشونم نشنیده بودن .... حالا بماند که هیچ کدوم از دور و بریام سیستمی ندارند که من بتونم روشون تست کنم ....

فکر کنم یه جورایی هم مشکل از منه که توقع ام خیلی زیاده ..... بعدشم اینکه رمی که گرفتم کمه .... چون چند بار توی Task manager دیدم که فضای رم استفاده شده 3.90 گیگ هم رسید .... البته اون وقتایی که پنجره بسته می شه من نمی تونم ببینم چقدر از رم استفاده شده ....

راستی با اینکه من خودم دیدم که 3.90 گیگ از رم استفاده شده بازم می گید مشکل از رمه؟ :-?

دم همتون گرم
یا علی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا