Fa بستن برنامه هاي باز (processes)

mbsa

Active Member
سلام دوستان
يه مشكل دارم:cry:
چطور ميشه با بيلدر يكي از برنامه هايي كه در ليست processes تسك منيجر هست را ببنيدم. مثلا برنامه فايل IDMan.exe را ببنده .بازم تاكيد مي كنم كه برنامه اي كه مي خواهم بسته شه در حالت background ـه .
من پلاگين MFiRE را امتحان كردم ولي مشكلم حل نشد
ممنون دوستان

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ولی این پلاگین MFire قادر به بستن تمامی برنامه ها جز آنتی ویروس NOD و برنامه هایی که از طریق خود Task Manager قادر به بسته شدنشون نیست , یعنی شما با این پلاگین نتونستین IDMan رو ببندید ؟ :shock:

mbsa

Active Member
سلام
لطفاً به اين كد دقت كنيد :
ListBoxGetSelectedItems("ProcessList","SelItems$,SelItemsNum$,#,SelNumItems")
SelectedNumber$=GetArrayItem(SelItemsNum$,#,1)
Message("","SelectedNumber$")
********* Get Process Name *********
PluginSet("PlugIn","SelectedNumber$")
PluginRun("PlugIn","Get_Process_Pid")
PluginGet("PlugIn","ProcPid$")
********* Kill Process *********
PluginSet("PlugIn","ProcPid$")
PluginRun("PlugIn","Kill_Process")
PluginGet("PlugIn","killResult$")
**********************a**************
RunScript("TextBTN30")
LoadText("txtResult","killResult$")

من تو اين پلاگين بايد شماره ي پروسه را بدم در صورتي كه اين شماره تو حالات مختلف فرق داره.
چطور ميشه جوري اين پلاگين را تعريف كرد كه مستقيماً اسم فايل را بگيره و اونا ببنده.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر

loo30fer

ای وای من بودم قبلا ها اسم فایل رو به جای شماره به پلاگین میفرستادم پاک عابروم رفت نه من نبودم :lol:

حالا به جبران کارم براتون یک پلاگین که خودم درست کردم رو گذاشتم دیگه نیازی به این همه دردسر و گرفتن لیست نیست فقط اسم فایل رو بدین کافیه ضمنا من همینجوری و با عجله پلاگین رو براتون درست کردم اگه اشکالی یا امکانات کمی داشت به بزرگی خودتون ببخشید :green:

پیوست ها

• Process.rar
    21.7 کیلوبایت · بازدیدها: 102

mbsa

Active Member
سلام
با تشكر از آقاي lo30fer ميخواستم پيشنهاد بدم كه اين پلاگين بدردبخور را در قسمت پلاگين هاي انجمن هم بزاريد تا قديمي نشه . آخه خيلي ها دنبال يه همچين پلاگيني هستند. در هر صورت از همگي متشكر .

loo30fer

ممنون دوست عزیز نظر لطفتونه ولی من ترجیح میدم یک پلاگین کامل و حرفه ای که درست میکنم رو اونجا قرار بدم آخه به نظرم وقتی پلاگین های حرفه ای مثل SQL جناب Silvercover اونجا قرار داده شده این پلاگین بنده اونجا جایی نداره

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
پیشنهاد میکنم این پلاگین خوبتون رو کاملتر کنید و امکانات بیشتر یا درحد امکانات پلاگین MProcesses رو براش قرار بدید.
ضمن اینکه تقاضا میکنم ( از همه ی کاربران) هر پلاگینی رو، حتی اونهایی رو که امکانات زیادی ندارن - که البته برای کاری که براش ساخته شده خیلی مفید هست - رو در بخش ابزارها قرار بدید (البته بهمراه توضیحات) تا بعدها براحتی برای سایر کاربران در دسترس باشه.

ممنون از زحماتتون.

جدیدترین ارسال ها

بالا