بزرگنمایی و بلعکس

michealwiper

Active Member
:-?
سلام
شاید این مسئله تکراری باشه ولی من گشتم پیدا نشد اون چیزی رو که میخاستم
من میخام وقتی تو محیط mmb دارم کار میکنم مسه محیط فلش و سوئیش و سایر مالتی مدیا های دیگه
اندازه صفحه رو بزرگ و کوچیک کنم
ینی مسلن اگه قرار باشه محیط اجرائی برنامه بصورت 1024*768 باشه میخام درمحیط اصلی برنامه هم همینطور راحط بتونم تسلط داشته باشم که نخام هی اسکرول کنم و با موش بازی کنم
تو mmb گشتم گزینه مربوط به این مسئله رو پیدا نکردم
لطفا کمکم کنید
باتشکر
مایکل:rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز
متاسفانه تو این نرم افزار امکان Pan و Zoom به شکلی که شما تصور میکنید وجود نداره و فقط با اسکرول امکان پیمایش صفحه در زمان طراحی وجود داره.

متاسفانه این یکی از ضعفهای mmb در زمان طراحی و edit به حساب میاد.

michealwiper

Active Member
دوست عزیز
متاسفانه تو این نرم افزار امکان pan و zoom به شکلی که شما تصور میکنید وجود نداره و فقط با اسکرول امکان پیمایش صفحه در زمان طراحی وجود داره.

مرسی اویل جان همیشه ممنون
موفق باشی

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
مرسی اویل جان همیشه ممنون
موفق باشی

دوست عزيز
از لطف شما و اينكه به ازاي هر پاسخ يه پست تشكر ميزنيد سپاسگذارم اما خوشحالتر ميشم اگه قوانين سايت رو رعايت كنيد.

قانون شماره 29 ) جهت تشكر از مطالب ارائه شده در يك تاپيك و يا تاييد حرفهاي نويسنده آن تاپيك به جاي ارسال يك تاپيك جديد و پاسخ به آن تاپيك (كه فقط هدفتان تشكر و يا تاييد مطالب آن تاپيك است) از كليد تشكر كه در زير هر تاپيك وجود دارد استفاده كنيد.

michealwiper

Active Member
دوست عزیز
متاسفانه تو این نرم افزار امکان pan و zoom به شکلی که شما تصور میکنید وجود نداره و فقط با اسکرول امکان پیمایش صفحه در زمان طراحی وجود داره.

البته من اینو یه جای دیگه هم جواب دادم ولی اینو بدونید که به گفته یکی از بچه ها که گفت برو مانیتور بزرگتر بگیر ما رفتیم تو مانیتور بزرگتر امتحان کردیم ولی بازم نشد
حالا اگه کسی میدونه باید چیکار کنیم بگه

جدیدترین ارسال ها

بالا