بزرگترين پروژه ساخته شده با mmb

ParaMed

New Member
سلام
لينك زير حاوي نسخه نمايشي يكي از بزرگترين پروژه هاي ساخته شده با مولتي مديا بيلدر هست. http://www.paramed.ir/download/Anatomy Software Demo (Skull).exe

لينك اصلي سايت www.ParaMed.ir

11988283564707c454bad9f.gif

آخرین ویرایش:
ورود شما دوست عزیز رو به این انجمن خوشامد میگم .

بر اساس تجربه ای که دارم توی MMB میتونم بگم که این پرژه در سطح پرژه های ابتدایی محسوب میشه ( البته جسارت نباشه )

شما یکمی که بیشتر توی این انجمن فعالیت کنید متوجه ی این موضوع میشین . :wink:

silvercover

کاربر متخصص
خب به نظرم نسخه کاملش رو میداشتین بهتر بود. خب به هر حال برای این پروزه زحمت کشیده شده وسازندگانش اشتیاقی داشتن که اون رو به دیگران نشون بدن.

آرزوی موفقیت میکنم براتون.

copol

Banned
سلام .

من سازندش رو مي شناسم ... ( اگر اشتباه نکنم و همون آقا باشن )

اگر ايشون باشن من زماني به سوالاشون با اون يکي يوزرم زياد جواب دادم و خصوصي هم مکاتباتي داشتيم و از من دعوت کردن براي مشارکت در يک پروژهء پزشکي که قبول نکردم بخاطر حجم بالاي کار .

گرچه زحمت زيادي روش کشيده شده ولي نمي شه گفت بزرگترين پروژه بيلدر هست ... اونم بخاطر نقاط ضعف بر روي گرافيک ، ولي جالب هست و در ضمن حامد جان ، نسخهء کامل اين برنامرو زماني براي دنلود به من معرفي کردن که بيست مگ بودش اگر يادم باشه ولي دنلودش نکردم ...

اين جريان براي چنيدن ماه قبله ... مدتي هست ديگه ايشون رو البته نمي بينم در انجمن بيلدره مجيد و اون زمان هم گفته بودن درگيره همون پروژهء پزشکي هستن . البته در مسنجر ياهوم بايد اد شده باشه مسنجر ايشون ...

خلاصه نميدونم ، يادم رفته ، اگه همون شخص باشن ، آقاي بسيار مودب و با شخصيتي بودن . :oops:

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:)منم با نظر آقا مهران موافقم (البته بازم میگیم جسارت نباشه)

ولی دوست عزیز اگه تو همین انجمن یه کم گشت بزنی میبینی که پروژه های خیلی بزرگتر با mmb ساخته شده و 90 % هم کار خود بچه های انجمن بوده.

:eek:دوم اینکه به این انجمن اینطور نگاه نکنید این اولین انجمنی هست که من دیدم اینقدر مطالب پربار داره و تمامی بچه های باتجربه ی mmb در اون جمع هستن :shock:برای همین هم بود که پیشنهاد ثبت دامین رو برای انجمن دادم و دامین هم تا یکشنبه راه اندازی میشه.
جا داره یه خسته نباشیدم به همه ی بچه ها بگم و اینکه اگه میبینید اینقدر پست میدم برا اینکه شمام تشویق شید و انجمن یه حالی بگیره که خداروشکر یواش یواش داره همینطور میشه الان که اومدم :razz:ییهو 6 تا مبحث جدید تو 2 ساعت بود.

peyman136

اگه ناراحت نميشيد بايد بگم منم با با آقا مهران موافقم ولي اين موضوع كه اين پروژه شما ابتدايي نبايد باعث بشه كه شما نااميد بشيد اگه يكم بيشتر با توابع بازي كنيد ميتونيد قدرت برنامه رو بدونيد مخصوصا اگه برنامه با پلاگين همراه بشه كه ديگه...

peyman136

در ضمن يادم رفت بگم مسيجاتونم هم براي خط دوم =0 ميده كه براي حل اين مشكل بايد از توابع رشته اي استفاده كيند اگه مشكلي هم بود بپرسيد حتما جواب ميگيريد

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
سلام عليكم
در پروژتون از رنگهاي مرده اي استفاده كردين .....
يه مقدار گرافيك كار زيبا تر باشه كار خودش رو بيشتر نشون ميده .....:)
فعلا ...

آخرین ویرایش:

Afsoft

Member
سلام
لينك زير حاوي نسخه نمايشي يكي از بزرگترين پروژه هاي ساخته شده با مولتي مديا بيلدر هست.

http://www.paramed.ir/download/Anatomy Software Demo (Skull).exe

با سلام خدمت دوست عزیز.
در این مورد جای صحبت زیاد وجود دارد، اصل کار، پروژه بسار مفید و سودمندی است! اما در مورد نحوه ارائه پروژه می توان بهتر از این تلاش نمود تا نتیجه زحمات جمع آوری اطلاعات و ... با بهترین نحو ارائه شوند.

ParaMed

New Member

سلام
ممنونم از نظراتتون
يه ضرب المثل قديمي هست كه ميگه
آن را كه درم هست كرم نيست و آن را كه كرم هست درم نيست
يه هميجور چيزاي....
اين هم شده مثال حال ما
من نه رشتم به اين كارا مي خوره نه ديگهو قت يادگيري اينارو دارم
اين فايلي رو كه ديديد يه فايل 800 كيلو بايتي هست از يه پروژه 300 مگابايتي
كه خيلي چيزاشو حذف كرديم تا يه دمو براش درس كنيم
ولي ميشه گفت بعضي از دوستان درست گفتن
ما صبح تا شب كارمون با ميكروب و ويروس و قارچ و انگل و خون و بدن مريضه
موضوع اين برنامه هم آناتومي هست و همون طوري مي دونيد يعني كالبد شكافي بدن انسان.:neutral:

اين دوره زمونه هر كسي پي كاره خودشه و مردم زبون همديگرو نمي فهمن
حالا من غير از فيلد كاري خودم يه خورده سوادي تو كامپيوتر دارم
اگه كه شما كمكي كنين شايد بشه يه كاري كرد.

و در كل بخوام بگم اين پروژه اولين نرم افزار آناتومي بدن انسان در كشور است.

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوستان سلام
نمونه کار می تونه نمونه بزرگی بشه ولی تا این جا به نظر من چنگی به دل نمی زنه ولی به هر حال ایده خوبیه

silvercover

کاربر متخصص
سلام
ممنونم از نظراتتون
يه هميجور چيزاي....
اين هم شده مثال حال ما
موضوع اين برنامه هم آناتومي هست و همون طوري مي دونيد يعني كالبد شكافي بدن انسان.:neutral:

دوست عزیز من کاملا متوجه حرف شما هستم. بسیار عالی هست دوستانی که رشته و تخصص اصلیشون کامپیوتر نیست دست به چنین کارهایی میزنن و در حقیقت جسارت انجام دادنش رو دارن و به تولید محتوی مفید که نیاز جامعه امروز ایران هست دست میزنن. مسلما در طول زمان تجارب بهتری کسب خواهند کرد و در کارهاشون به کار خواهند بست. یکی از همین جاهایی که برای کسب تجربه خوبه همین تالار هست که همه برای یکی و یکی برای همه رویکردش هست.

موفق باشید.

درسته دوست عزیز منم حرفای اقا حامد رو تایید میکنم .

امیدوارم توی کارت همیشه موفق باشد .

copol

Banned
سلام
ممنونم از نظراتتون
يه هميجور چيزاي....
اين هم شده مثال حال ما

بنظر ميرسه دوستمون دلگير شدن ...

درمورد آقايي که گفتم و پروژشون، يحتمل فرده ديگه اي بودن ، اين آي دي منم اونقد شلوغ پلوغ شده که نميدونم اصلا کدوم يکي يوزره ايشونه تا در مورد پروژه اي که روش کار ميکردن سوال بپرسم .

مي بخشين من معني فيلد رو نميدونم ... ولي اگر خاستين تو خيلي بخش ها همونطور که به خيلي ها در مجيد انلاين و بيرون از مجيد انلاين کمک کردم و ميکنم ، شما هم استثنا نيستين و ميتونم کمکتون کنم به شرطه اينکه کار خيلي سنگين نباشه .

ساده ترينش اين هست و مثال ميزنم ، دو تا از دوستان دنباله صداي يک خانم بودن براي پروژه هاشون تو ايبوت و معرفي نامهء برنامه که به من پيشنهاد دادن و گفتم مساله اي نيست ديالوگ هارو باسم بفرستين براتون ميخونم و با پسوند ام پي تري ذخيره ميکنم و ميفرستمشون .

کلا توي فاروم ها ، ماها عادت کرديم دائما به عمد و غير عمد همديگر رو و علي الخصوص کاره همديگر رو زير سوال ميبريم .

چرا ، والا خودمم نميدونم ! ... ولي کلا بچه هاي اينجا منظوره خاصي از حرف هاشون نداشته و ندارن و هميشه هدف کمک بوده و بس .

ولي وضعيت نااميد کننده نيست :oops:

شما هم اگر اومدين و اين متن رو خونيدن ميتونم کمکتون کنم در حده توانم ... ولي اطلاعاته بيشتر تو پيامه خصوصي و ترجيح ميدم در ملا عام نباشه ...

موفق باشيد .

شادي

جدیدترین ارسال ها

بالا