بزرگترين حمله هكرها به ابررايانه هاي دنيا

Salar

Active Member
جام جم آنلاين : در بزرگترين حمله هكرها ، ابررايانه هاي بزرگ دنيا شكسته شدند.
ابررايانه دانشگاه استانفورد ، مركز ابررايانه سن ديه گو و مركز ملي اپليكشن ابررايانه ها در دانشگاه ايلينويز 3 مركزي بودند كه در اين حمله مورد نفوذ قرار گرفته و شكسته شدند.
ظاهرا حمله كننده يا حمله كننده ها توانسته اند درون سيستم هاي لينوكس و سولاريس نصب شده روي ابررايانه هاي مذكور نفوذ كنند.
گفته مي شود حمله كننده ها از روش Sniffing و خواندن پسورد توانسته اند به Root سيستم دسترسي بيابند.
بر اين اساس ، حمله كننده با اكسپلوت هاي محلي و كلمه كاربري در سطح پايين شروع كرده و به دسترسي هاي بالا راه يافته است.
گفتني است ، حمله كنندگان با دسترسي به يك ماشين حفره دار داخل يك مجموعه عظيم و ورود به آن ، توانسته اند به ماشين اصلي نفوذ كنند.
كاترين فوستر از مركز Teragrid گفت : ما دسترسي هاي غيرمجاز را روي ماشين هاي متصل به ابررايانه يافته ايم و فكر مي كنيم اين كار هكرها باشد.
وي افزود: با خاموش كردن برخي سيستم ها بلافاصله وارد عمل شده و آنها را به روز كرده ايم تا مشكلات ناشي از نفوذ مرتفع شود.

MrMohi

Active Member
خوبه ! پس مشخص شد که لینوکس و سولاریس هم از لحاظ امنیتی از ویندوز دست کمی ندارند . ولی چجوری تونستند با اسنیفینگ پسوردهای یک سوپر کامپیوتر رو کشف رمز کنند رو دیگه خدا عالمه !

oxygenws

Active Member
سلام،

عزیزم، این اصلا ربطی به لینوکس و سولاریس بودن یا نبودن سیستم ها نداره. چون همونطور که گفتند: "گفته مي شود حمله كننده ها از روش Sniffing و خواندن پسورد توانسته اند به Root سيستم دسترسي بيابند." اگر کمی در مورد این روش بدونی می فهمی که این یکی از نقص های TCP/IP است که البته اگه با SSH متصل بشید تا حد زیادی قابل جلوگیری است و ربطی به سیستم عامل نداره.

در ضمن با یک عمل نمی شه به هر چیزی پی برد که چون این حمله شده پس لینوکس بده یا ویندوز بهتره. فقط می شه به این توجه کرد که سیستم های ابر رایانه های دانشگاه های بزرگ دنیا بر لینوکس و سولاریس که هر دو سیستم های unix-base هستند بنا نهاده شده، مطمئنا اونها بررسی های دقیق تر و بهتری روی این سیستم ها و ویندوز نسبت به ما داشته اند.

موفق باشید، امید

MrMohi

Active Member
oxygenws گفت:
سلام،

عزیزم، این اصلا ربطی به لینوکس و سولاریس بودن یا نبودن سیستم ها نداره. چون همونطور که گفتند: "گفته مي شود حمله كننده ها از روش Sniffing و خواندن پسورد توانسته اند به Root سيستم دسترسي بيابند." اگر کمی در مورد این روش بدونی می فهمی که این یکی از نقص های TCP/IP است که البته اگه با SSH متصل بشید تا حد زیادی قابل جلوگیری است و ربطی به سیستم عامل نداره.

در ضمن با یک عمل نمی شه به هر چیزی پی برد که چون این حمله شده پس لینوکس بده یا ویندوز بهتره. فقط می شه به این توجه کرد که سیستم های ابر رایانه های دانشگاه های بزرگ دنیا بر لینوکس و سولاریس که هر دو سیستم های unix-base هستند بنا نهاده شده، مطمئنا اونها بررسی های دقیق تر و بهتری روی این سیستم ها و ویندوز نسبت به ما داشته اند.

موفق باشید، امید

ببخشید جناب ! من میدونم که اسنیفینگ چی هست . این توضیحاتی هم که دادین رو همه میدونستم . من هم نگفتم که به علت استفاده از این روش سیستم های لینوکس یا سولاریس نفوذ پذیر شده!خوب این روش روی سیستمهای مبتنی بر ویندوز هم جواب میده . من فقط منظورم این بود که چه لینوکس و چه ویندوز هر دو نفوذ پذیرند

oxygenws

Active Member
MrMohi گفت:
خوبه ! پس مشخص شد که لینوکس و سولاریس هم از لحاظ امنیتی از ویندوز دست کمی ندارند . ولی چجوری تونستند با اسنیفینگ پسوردهای یک سوپر کامپیوتر رو کشف رمز کنند رو دیگه خدا عالمه !

MrMohi گفت:
ببخشید جناب ! من میدونم که اسنیفینگ چی هست . این توضیحاتی هم که دادین رو همه میدونستم . من هم نگفتم که به علت استفاده از این روش سیستم های لینوکس یا سولاریس نفوذ پذیر شده!خوب این روش روی سیستمهای مبتنی بر ویندوز هم جواب میده . من فقط منظورم این بود که چه لینوکس و چه ویندوز هر دو نفوذ پذیرند

سلام،

- این دو تا پیام شماست، ببخشید، شاید من برداشت اشتباه کردم، ولی هنوز هم تناقضاتی بین این دو پیام شما هست :)

- من اگر با لینوکس بالا بیام یا ویندوز یا هر چیزی و سیستم رو روشن بذارم و برم خونه، مسلما اگر کسی بشینه پای سیستم من می تونه هر کاری بکنه. همونطور که در پیام دومتون گفتید، هیچ ربطی به لین یا وین بودنش نداره.

MrMohi گفت:
ببخشید جناب !
- لطف کنید مودبانه تر برخورد کنید، ممنون.

موفق باشید، امید

MrMohi

Active Member
دوست عزیز من تناقضی بین این دو پستم نمیبینم . اگر هست توضیح بفرمائید . ضمنا من چه حرف بدی به شما زدم که باید مودبانه تر برخورد کنم ؟! یعنی شما از اینکه جناب خطابتان کردم ناراحت شدید ؟ مگر کلمه جناب حرف بدی هست؟ تازه کلمه ایست که احترام را به شخص مقابل انتقال میدهد . لطفا اینقدر با دیده شک و تردید به طرف مقابل نگاه نکنید .

omidak

Active Member
oxygenws گفت:
MrMohi گفت:

MrMohi گفت:

سلام،

- این دو تا پیام شماست، ببخشید، شاید من برداشت اشتباه کردم، ولی هنوز هم تناقضاتی بین این دو پیام شما هست :)

- من اگر با لینوکس بالا بیام یا ویندوز یا هر چیزی و سیستم رو روشن بذارم و برم خونه، مسلما اگر کسی بشینه پای سیستم من می تونه هر کاری بکنه. همونطور که در پیام دومتون گفتید، هیچ ربطی به لین یا وین بودنش نداره.

MrMohi گفت:
ببخشید جناب !
- لطف کنید مودبانه تر برخورد کنید، ممنون.

موفق باشید، امید
سلام:
اميد جان اگر بخوايي ميتوني با زدن كليد switch و گزاشتن پسورد بر رویه user خودتون کاری کنید که هیچ کس نتونه وارد سیستم بشه :wink:

oxygenws

Active Member
AIDA! گفت:
VAGHEAN CHE JALEBBBBBBBB
beghole chizaye nashnide 8O :wink:
چی چه جالب؟!

اميد جان اگر بخوايي ميتوني با زدن كليد switch و گزاشتن پسورد بر رویه user خودتون کاری کنید که هیچ کس نتونه وارد سیستم بشه
امید جان.....یعنی واقعا منظور منو نگرفتی؟!!
مطمئن باش این کار به بهترین نحو تو لینوکس هم انجام میشه، ولی من منظورم این نبود!!!

omidak

Active Member
سلام:
اميد جون اميد بيخيال :lol: :lol: :wink:
باز دوباره. شروع ميكنيم و كوتاه هم نميايم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا