برگه های سایت یافت نشد!

king_win

New Member
سلام دوستان
پیوند یکتا را به این صورت بکار بردم و کدی زیر را داخل .htacess قرار دادم. پیوند درسته داخل همه قسمت ها اما برگه هارو میزنه Not found
چیکار کنم برگه ها درست بشه ؟

کد:
/%postname%.html

کد:
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
آیا سرورتون از Mod Rewrite پشتیبانی می کنه؟ یا فعال هست؟ چون که این نشون می ده این مد غیرفعال هست.

VAHID216

مدیر بازنشسته
از طریق phpinfo در قسمتی که نوشته apache2handler بخش Loaded Modules باید اسم mod_rewrite رو ببینید. اگر نبود که این خاصیت در هاست شما غیر فعال هست.

king_win

New Member
این ویژگی فعال هست. البته چون کل صفحات سایت نمایش داده میشه و فقط برگه ها Not found هست مشکل شاید از سمت برگه ها باشه. یعنی تنظیمات خاصی برای نام گذاری داره ؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
اگر فقط این اتفاق برای صفحات شما افتاده و برای پست هاتون نیست ، احتمالا از پلاگین هست ، یکی یکی پلاگین ها رو غیر فعال کنید و تست کنید.
احتمال هم داره از mod security هم باشه البته.
شما راه اول رو تست کنید اگر جواب نداد راه دوم رو بگم.
موفق باشید

king_win

New Member
پلاگینارو غیر فعال کردم نشد ! میشه شما از برگه های سایت و پیوند یکتاتون یه عکس بدید ببینم تفاوتی هست یا نه !

VAHID216

مدیر بازنشسته
شما یه کاری انجام بدید و اونم اینکه آدرس رو لاتین بزنید و فارسی نزنید ببینید درست می شه ؟
موفق باشید

پیوست ها

• majid.png
    majid.png
    23.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

king_win

New Member
وحید جان داداش ممنون مشکل حل شد
باید برگه هارو بصورت انگلیسی نام گذاشت ( url )

VAHID216

مدیر بازنشسته
خوب اشکال از htaccess شما هست. که مشکل پیدا کرده . اول یه کپی ازش بگیرید برای بکاپ. بعد پاکش کنید و سپس توی مدیریت روی پیوند یکتا کلیک کنید تا براتون بسازه ، بعد فارسی رو تست کنید.
موفق باشید

Abolfazl.E

New Member
البته منم یه توضیح بدم که ساختار مدنظرتون در دراز مدت و پست های زیاد به یه فرایند سنگین از لحاظ پردازشی تشکیل که علتش هم طریقه خواندن url ها توسط وردپرسه که باعث پایین اومدن سرعت لود میشه. من پیشنهاد میدم از یک فاکتور متمایز کننده مثل post id هم استفاده کنید.
کد:
/%post_id%/%postname%.html

جدیدترین ارسال ها

بالا