پس صفحه های دیگش کو؟؟

قشنگ شدهــ مخصوصا صورته....
راستی میتونستی یکم رنگ زمینه رو بهتر انتخاب کنی
موفق باشی
اگه مایلید بذارم....
ممنون.
در مورد Back، خیلی کار نکردم وتا الان 2 بار Back کار رو عوض کردم.
ممنون.
سلام خسته نباشین
طرح زیبایی شده
فقط اون بالا سمت چپ بین تصویر زن و مارک D&G تقریبا وسط کادر هم میشه بیانش کرد ، یک خللی هست فکر کنم به خاطر نزدیکی رنگ مشکی و سایه صورت خانومه باشه،اگر افکت اون قسمت رو به طور کلی .یرایش کنی بهتر باشه به جشم من که یک طوری میادش انگار یک اتفاقی واسه اون قسمت از صورت خانمه افتاده...
در کل زیباست
شرمنده من متوجه منظورتون نشدم.
تکه های صورت روی Back مشکی رنگ گذاشته شدن و هیچ افکتی هم داده نشده.
ممنون.
سلام دوست عزیز
یک نظر شخصی :
اصلا به beautiful شباهتی نداره ، زشت جلوه میکنه (منظور دخترها رو میگم ، نه طرح رو !! )
به عنوان لوازم بهداشتی آرایشی اصلا خوب نیست !! چون باید رنگ و لعاب داشته باشه تا مخاطب رو جذب کنه !
من فکر کنم شما زیاد نمونه کار میبینید ، پس چرا از اونا ایده نگرفتید ؟
فکر نمی کنم سیاه سفید جالب باشه
فکر می کنم رنگ های کرم ، صورتی و... بیشتر تاثیر تو جذب داشته باشه!
البته اینا نظر شخصی بود ، شایدم از لحاظ یک ایده جدید کار شما خوب باشه و من اشتباه میکنم
در هر صورت موفق باشی ...
دختر خوشگل سراغ داری بگو بیایم ازش عکس بگیریم! (شوخی)
نه. به هیج عنوان. اولا اینکه تمام تصاویر به کار برده شده از مدل ها و خواننده های زیبا بوده. چون Desaturate شدن و Texture خوردن شاید اینجوری جلوه بدن.
من در پست اولم در تاپیک نوشتم "لوازم بهداشتی و آرایشی" ولی اگه دقت کنید در عکسی که گذاشتم تبلیغ عطر D&G هست.
بله من نمونه کار زیاد میبینم ولی اصلا دلیلی نمیبینم که از اونا بزنم. گرافیک یعنی ایده ی نو و جدید.
ممنون مرسی از نظرت.
یک پیشنهاد کلی: شما برای هر کاری باید طرف مقابل یا client مشتری تون رو بشناسید. هر چی جلو تر میریم علم و فناوری و .... در حال پیشرفت هستن. قطعا در این بین ما انسان ها وشعورمون دارن پیشرفته تر میشین. شرکتی که من واسش طرح رو زدم شرکت کله گندیه.و طرح خاص و مدرن میخواست. ما کلا شعور تبلیغاتی مون پایینه نصبت به سایر کشور هاپایینه. (خودم رو عرض میکنم). نمیخوام از طرحم دفاع کنم اصلا. ولی من منتظر نظرات منتقدانه تری در مورد کارم بودم.
این مارک و نمیشناسم [زش نباشه؟] اما اگه با طرح تناسب داشته باشه .. خوبه! من از 10 - 6 رو میدم.
D&G یک برند مد در ایتالیاست.
مرسی ممنون.
زیبا شده ولی برای لوارم ارایشی سیاه سفید رنگ بندی خوبی نمی تونه باشه (ن.ش)
راستی می تونستی از فونت انگلیسی بهتری استفاده کنی

اطراف در ادکلن حاشیه سفید داره؟ یا من اشتباه می بینم؟
من تبلیقات شرکت D&G رو دیدم اکثرا تم کاریشون این مدلی ه.
باشه . فونتای دیگه هم امتحان میکنم.
آره کاملا درسته. فقط Crop شده. قطعا در کار اصلی این طوری نیست و Select میشه.
ممنون از نظر ریز بینانه ات.
نظر شخصي من اينه كه براي اين جور كالاها طراحي شيك و شادي مي خواد ، خيلي شاد
اين رنگ هايي كه تو كار كردي خيلي مرده است
در ضمن d&g برا خودش طرح سازماني و رنگ بندي سازماني داره كه براي برند هاي معروف نبايد دست به تغيير در اين فاكتور ها بزني از نظر سياست تبيلغاتي و طراحي اصلا صحيح نيست
هر کسی یه نظری داره بالاخره.
من رنگی کار نکردم! سیاه و سفیده!
آها....
خیلی خوشحالم که این موضوع رو مطرح کردید. حالا سوال من اینه که شما میدونید رنگ بندی سازمانی d&g چیه؟ من تغییرشن دادم به نظرتون؟ کجاهاشو تغییر دادم؟
منتظر جوابت هستم.
مشتری عکس دختره رو ببینه دیگه فکر کنم نیاد تو مغازه ، من از طرحت خوشم اومد از دختره فکر نکنم من ازش میترسم ، ولی خیلی شیک و مدرن هستش دست طلا!(شوخی میکنم ناراحت نشینا!!!)
تبلیغ عطره نه لوازم آرایش!
اوهوم. خیلی ممنون. (خوشحام که کلمه ی مدرن رو به کار بردی.

)
ناراحت چی بشم؟ مگه چیزی گفتی؟!