بروز رسانی نرم افزار

swsehsan

Member
سلام
می خوام این امکان برنامه داشته باشه تا در صورت ورژن جدیدی از نرم افزار برنامه update بشه مثلا ظاهر تمام فرم ها یا امکاناتی که در نسخه های بعدی قراره اضافه کنم
در یک سایت خوندم که برنامه باید براساس Modular programming طراحی کرد Modular چیست ؟ چطور میشه یک برنامه براساس Modular طراحی کرد ؟
میشه از dll برای این کار استفاده کرد ؟
ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
می خوام این امکان برنامه داشته باشه تا در صورت ورژن جدیدی از نرم افزار برنامه update بشه مثلا ظاهر تمام فرم ها یا امکاناتی که در نسخه های بعدی قراره اضافه کنم
در یک سایت خوندم که برنامه باید براساس Modular programming طراحی کرد Modular چیست ؟ چطور میشه یک برنامه براساس Modular طراحی کرد ؟
میشه از dll برای این کار استفاده کرد ؟
ممنون

این Modular که شما بهش نیاز دارید با Modular مرسوم مشخصات متفاوتی داره، هدف اصلی اینه که بخش های
اجرایی برنامه بجای اینکه در یک فایل خلاصه باشند در چندین فایل جداگانه تقسیم بشه تا اگر نیازی به Update شدن
یک بخش خاص از برنامه بود لازم نباشه که کل نرم افزار یکجا داونلود شود. وگرنه اگر حجم نرم افزار کم باشه
این مساله اهمیت چندانی نخواهد داشت که برنامه تان Modular باشه یا نه.

1) زمانی که برنامه را می نویسید بخشی در آن برای Update تعبیه شده که در آدرس URL اینترنتی مشخص شده
دنبال نسخه جدید نرم افزار خواهد گشت.

2) اگر نسخه جدیدی وجود داشت، آن نسخه جدید را داونلود کرده و با نام دیگری ذخیره می کند (چون نسخه فعلی
در حال اجرا است و امکان ویرایش فایلی که در حال اجرا است وجود ندارد).

3) خود برنامه یا یک فایل اجرایی دیگر نسخه جدید را اجرا کرده و سپس اجرای نسخه فعلی متوقف می شود
(تا امکان حذف کردنش وجود داشته باشد).

بهتر است که حذف کردن نسخه فعلی و جایگزین کردن نسخه جدید به فایل اجرایی دیگری واگذار شود، اینطوری
چون بصورت همزمان هم نسخه جدید و هم نسخه فعلی در حال اجرا نیستند و می توان آنها را حذف کرده و یا
تغییر نام داد.

به عنوان مثال رجوع شود به :

آپدیت کردن برنامه از طریق اینترنت(vb6)

اما اگر بخواهید نرم افزار توسط فایلهای جداگانه ای اداره شود می توانید فرضا یک فایل اجرایی exe
داشته باشید که بدنه اصلی نرم افزار است و چندین فایل dll (در واقع Class Library) که برنامه اصلی توابع
مورد نیازش را در این فایل های dll قرار داده و در صورت نیاز آنها را فراخوانی می کند. یعنی فایل های dll بصورت
References به برنامه اصلی اضافه می شوند. معمولا Plug-in ها به همین شیوه عمل می کنند.

مثلا : Plugin.zip

پیوست ها

• Plugin.zip
    53.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13

bitaroos

Member
سلام
وقتی فایلی رو که تو این پست هست، دانلود میکنم، موقع اجراش این خطا رو میده.

attachment.php

اشکال از کجاست؟

یه سوال دیگه هم دارم:

اگر برناممون اینجوری یه تیکه نباشه، مثلا فایل نصبش رو با install shield ساخته باشیم، اون موقع باید از روش
پلاگین استفاده کنیم؟

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    34.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
وقتی فایلی رو که تو این پست هست، دانلود میکنم، موقع اجراش این خطا رو میده.

attachment.php

اشکال از کجاست؟
اشکال از اینه که MSINET.OCX روی سیستم تون نصب و ثبت شده نیست. MSINET.OCX یک ActiveX است
با اسم Microsoft Internet Transfer Control که در اون برنامه برای داونلود کردن فایل از اینترنت بکار برده شده.
جزو ActiveX های معروف مایکروسافته اما روی ویندوز ها بصورت پیشفرض نصب شده نیست.

این فایل اجرایی ضمیمه شده رو اجرا کنید تا بدون پیغام خاصی نصب بشه : MSINET.zip

یه سوال دیگه هم دارم:

اگر برناممون اینجوری یه تیکه نباشه، مثلا فایل نصبش رو با install shield ساخته باشیم، اون موقع باید از روش
پلاگین استفاده کنیم؟
نه، ارتباطی با این قضیه نداره، تنها معیار همون حجم فایله، اگه حجم برنامه تون خیلی زیاد باشه برای کمتر شدن
زمان داونلود ناچار می شوید که بخش اجرایی برنامه رو به چند فایل مستقل تقسیم کنید وگرنه ارتباطی با شیوه
نصب شده برنامه نداره.

شما برنامه رو به یک طریقی نصب می کنید، حالا چه مستقیما کپی اش کنید ، چه از WinRar استفاده کنید و چه
InstallShield و چه هر برنامه Setup ساز دیگری.

برای Update کردن برنامه فرقی نمی کنه که به چه طریقی نصب شده باشه، از هر شیوه ای که استفاده کنید
نتیجه یکسانه، اما زمانی است که بخواهید برنامه رو Uninstall کنید کمی دقت لازمه. بعضی از Setup ساز ها
بصورت پیشفرض فقط اون فایلی رو موقع Uninstall حذف می کنند که خودشون نصب کرده باشند، فرضا اگه
فلان فایل رو با نسخه دیگری جایگزین کنید، موقع Uninstall کردن تشخیص می دهند که این اون نسخه
اولیه که نصب شده نیست، و دست نخورده رهایش می کنند. اگر این مساله براتون اهمیت داره که بعد از
Uninstall شدن برنامه هیچ اثری ازش باقی نمونه بهتره که با کد نویسی داخل برنامه Setup ساز پوشه برنامه رو
در انتهای عملیات Uninstall حذف کنید.

پیوست ها

• MSINET.zip
    289.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7

جدیدترین ارسال ها

بالا