برنامه P_Icon Exporter

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
این برنامه همون طور که از اسمش پیداست برای خارج کردن آیکن از فایل اجرایی هستش و 5 ورژنی هست که ارائه میشه (البته اولین ورژن در مجید آنلاین) ورژن های قبلی ارائه نشد تا مشکلات کامل برطرف بشه البته ورژن اصلی برنامه 5.1.6.26 هستش
از مهمترین قابلیت های برنامه میشه به :
  1. پشتی بانی از فرمت های EXE و DLL و CUR
  2. قابلیت دراگ و دراپ
  3. اجرا از طریق MY Computer (برنامه به عنوان یه فولدر ویژه به مای کامپیوتر اضافه میشه(
  4. اجرا از طریق راست کلیک کردن روی فایل اجرایی
  5. خروج آیکن با دو پسوند ICO و BMP به انتخاب کاربر
  6. تبدیل فایل Cur به BMP تنها با یک کلیک
و ...اشاره کرد

اسکرین شات :
محیط اصلی
[MIUC]t1188134981[/MIUC]

من این برنامه رو حدود یک و نیم سال پیش ساختم اول یه دکمه بیشتر نداشت اما به مرور زمان قابلیت ها اضافه شد و برنامه به شکل الان در اومد اما از اونجا که برنامه نیاز داشت تا یسری تغییر توی رجیستری داده بشه مجبور به اضافه کردن ستاپ شدم

پیوست ها

• P_Icon Exporter.rar
    822.3 کیلوبایت · بازدیدها: 94
آخرین ویرایش:

Ehssan_it

Well-Known Member
تبریک می گم بازم گل کاشتی
به درد من که خیلی می خوره

خیلی جالبه که اگه یه برنام چند تا ایکن داشته باشه همه ایکن هاش رو استخراج میکنه .
راستی اقا پیمان میشه یه خورده در مورد الگوریتم کار و شیوه عملکرد برنامه که چطوری ایکن ها رو استخراج می کنه توضیح بدین؟

آخرین ویرایش:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
تبریک می گم بازم گل کاشتی
به درد من که خیلی می خوره

خیلی جالبه که اگه یه برنام چند تا ایکن داشته باشه همه ایکن هاش رو استخراج میکنه .
راستی اقا پیمان میشه یه خورده در مورد الگوریتم کار و شیوه عملکرد برنامه که چطوری ایکن ها رو استخراج می کنه توضیح بدین؟
مرسی نظر لطف شماست

حتما توضی میدم اما فعلا به pc درسترسی ندارم و با موبایل اومدم به محضی اینکه دسترسی پیدا کردم برات توضیح میدم توی این مدت هم هر سوالی به ذهنت میرسه بپرس تا من جواب همه سوالاتت رو بدم

جدیدترین ارسال ها

بالا