برنامه : Internet Timer 2.0

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
توجه : برنامه قبلی یک مشکل داشت که بعد از چندبار تست کردن خودشو نشون داد ، اون مشکل حالا برطرف شده و شما می‌تونید نسخه‌ی سالم رو دریافت کنید.
مشکل : خالی نشان دادن منوی برنامه در حالت Minimize to Try ، که بعد از تست‌های انجام شده برطرف شد. )

سلام دوستان
این برنامه نسخه شماره 2 اینترنت تایمر هستش.
لطفا تست کنید و نظرات ، پیشنهاد ، انتقاد و هرچی که می دونید به بهتر شدن برنامه کمک می‌کنه دریغ نکنید.

INTERNET TIMER 2.0​

این نرم افزار همانطور که از اسمش پیداست یک شمارنده زمان اتصال‌های شما به اینترنت است. شما با استفاده از این نرم افزار می‌توانید به صورت پیوسته از زمان و هزینه‌ی اتصال به اینترنت خود آگاه شوید.

از جمله خصوصیات و ویژگی‌های بارز این نرم‌افزار :
- راهنمای کامل
- نمایش و محاسبه زمان و هزینه اتصال فعلی
- نمایش زمان و هزینه آخرین اتصال
- نمایش و محاسبه زمان و هزینه کلیه‌ اتصال‌ها
- تغییر پوسته‌ نرم افزار ( دارای 5 پوسته آماده و امکان فراخوانی از حافظه )
- امکان فعال و غیر فعال سازی نرم افزار
- تعیین واحد پولی دلخواه
- محسابه هزینه‌ها بر طبق ساعت یا دقیقه ( برای مثال هر ساعت 120 تومان )
- شفاف سازی پنجره نرم افزار
- قرار گرفتن در Startup
- شروع برنامه به صورت مخفی ( کنار ساعت )
- امکان ریست کلیه‌ها شمارنده‌ها
- امکان ریست برنامه به صورت کلی

لیتک دانلود برنامه با حجم 2654 کیلوبایت

برای اطلاعات بیشتر می‌تونید به این سایت هم مراجعه کنید.

اسکرین شات ها :

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

copol

Banned
خيلي عالي هستش آقا سامان ... ممنونم از شما ... مطمئنا زحمته زيادي کشيدين . :oops:

آقا سامان دو تا درخاست ازتون دارم .

*** آيا امکانش هست يعني موافقت ميکنين سورسه پروژه رو هم بذارينش ؟ البته اختياري هستش .

*** دوميشم اينه که لطفا هر برنامه اي معرفي ميکنين يه اسکرين شوت هم ازش بذارين ، بنظرم اينجوري ذهنه مخاطب خيلي قويتر درگيره پروژه مي شه و تمايل براي دنلودش خيلي بهتر و زيادتر تقويت ميشه .

همچنين خودم هم در گذشته بعضي پروژه ها رو که ميذاشتم چون بخشي از اون بيلدر و بخشي از اون VB يا VC بود سورس رو نميذاشتم ، اگر دوستان تقاضا ميکردن سورسه پروژه رو ميذاشتم که تقاضايي نبود و با توجه به اسکرين شوت هايي که ميذاشتم دوستان دنلودش ميکرن و تعريف يا انتقاد ميکردن .

البته با توجه به درخاستم اينو گفتم چون در گذشته از يکي از يوزرهاي معروف تقاضا کردم سورس رو هم بذارن و بهم در مسنجر جواب دادن :
با تمامه احترامي که براي شما قائلم ، مايل نيستم سورسه پروژه هامو در اختياره بقيه بذارم و اگر مايليد به شما ميدم سورس رو ولي نبايد اونو جايي ارائه کنين و شرطش اينه ( که من هم موافقت نکردم و دلخور شدم چون براي خودم که نميخام ، بلکه دوست دارم ام المنفعه تر باشه - البته اختيار با نويسنده هست و بس ) ...

متشکرم .

شادي

ARTA_ADOBE CO

Active Member
نرم افزار کار خودته سامان جان ؟(واقعا بدرد من میخوره...اساسی...)
حالا کی میدونه اینترنت Dial Up ساعتی چنده؟ حدودی ؟ :دی

Saman

سلام
آيا امکانش هست يعني موافقت ميکنين سورسه پروژه رو هم بذارينش ؟ البته اختياري هستش .

باید بگم که از نظر من به احتمال زیاد پروژه هنوز دارای اشکالاتی هستش ... که گذاشتم اینجا تا اگه بچه‌ها لطف کنن ، ببینن ، نظر بدن واگه اشکالی پیش اومد رفع کنیم. بعد اگه عمری بود سورس اونم میزارم...

دوميشم اينه که لطفا هر برنامه اي معرفي ميکنين يه اسکرين شوت هم ازش بذارين ، بنظرم اينجوري ذهنه مخاطب خيلي قويتر درگيره پروژه مي شه و تمايل براي دنلودش خيلي بهتر و زيادتر تقويت ميشه .

انجام شد. مرسی...

نرم افزار کار خودته سامان جان ؟(واقعا بدرد من میخوره...اساسی...)
حالا کی میدونه اینترنت Dial Up ساعتی چنده؟ حدودی ؟ :دی

چطوری آرتا ؟ اگه قابل بدونی آره...
اگه اشتباه نکنم قیمت تلفن شهری یه چیزی هل و هوش 120 الی 150 تومن باشه...

تا بعد...!

silvercover

کاربر متخصص
خب مثل همیشه یه نمونه خوب از آقا سامان. ممنون. بنده چند مورد رو یاد آوری میکنم:

- اول اینکه برنامه یه چند تا اشکال دستوری ( انگلیسی ) و املایی داره.

- اگر کاری کنید که کاربر بتونه تنظیم کنه که سر یه زمان خاص یا رسیدن به قیمتی خاص اینترنت قطع بشه یا یک فعالیتی مثل پخش صدایی صورت بگیره.

- اگر تاریخ آخرین Connection هم در کنار اطلاعات آخرین کانکشن درج بشه خوب میشه به نظر من.

تشکر.

Saman

سلام
اول اینکه برنامه یه چند تا اشکال دستوری ( انگلیسی ) و املایی داره.

یکی از اشکالاتی که حدس میزدم همینه. مطمئنا از نظر دستوری هم مشکل دارن بعضی‌هاشون. اگه لطف کنید و ذکر کنید تا برطرف شه خیلی خوبه.

- اگر کاری کنید که کاربر بتونه تنظیم کنه که سر یه زمان خاص یا رسیدن به قیمتی خاص اینترنت قطع بشه یا یک فعالیتی مثل پخش صدایی صورت بگیره.

- اگر تاریخ آخرین Connection هم در کنار اطلاعات آخرین کانکشن درج بشه خوب میشه به نظر من.

فکر کنم اینا بره واسه نسخه‌های آتی خیلی بهتر باشه...نظرتون چیه ؟!

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

copol

Banned
ممنونم آقا سامان ... :oops:

اسکينش زيبا شده و کاملا به نوع برنامش هماهنگي داره ، خوشم اومدش ... :oops:

الان دنلودش ميکنم و اگر موافق باشين من پروژه شمارو باسه اينده نگري و بازديده يوزراي ديگه بذارمش تو تالاره مثالاي خودم آخراي امشب ...

اميدوارم البته بزودي سورسش رو زحمت بکشين و بذارين که واقعا ديگه ممنون ميشم چون سايزشم خيلي کمتر مي شه و دوستان چه در مجيد و چه در sera با فراقه خاطر ميتونن دنلودش کنن . :oops:

ازتون خيلي ممنونم سامان جان . :oops:

Saman

سلام
پروژه شمارو باسه اينده نگري و بازديده يوزراي ديگه بذارمش تو تالاره مثالاي خودم
مرسی...

در مورد سورس هم به همون پست بالایی بسنده می‌کنم.

دوستان خواهشا اگه اشکالی دیدن ، بگن. و یه چیزه دیگه ... بزارید برنامه یه یکی دو ساعتی کار کنه ببینید درست جواب میده یا نه...
ممنون میشم جواب و همینجا اعلام کنید...

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

Saman

سلام
توجه : برنامه قبلی یک مشکل داشت که بعد از چندبار تست کردن خودشو نشون داد ، اون مشکل حالا برطرف شده و شما می‌تونید نسخه‌ی سالم رو دریافت کنید.
( مشکل : خالی نشان دادن منوی برنامه در حالت Minimize to Try ، که بعد از تست‌های انجام شده برطرف شد. )

فقط دوستان لطف کنن اگه مشکلی دیدن دریغ نکنن.

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
سلام

یکی از اشکالاتی که حدس میزدم همینه. مطمئنا از نظر دستوری هم مشکل دارن بعضی‌هاشون. اگه لطف کنید و ذکر کنید تا برطرف شه خیلی خوبه.

فکر کنم اینا بره واسه نسخه‌های آتی خیلی بهتر باشه...نظرتون چیه ؟!

تا بعد...!

- در قسمت Setting عبارت According price to بهتره با Set price to جایگزین بشه.

- در همین قسمت Window's transparent با Window Transparency جایگزین بشه.

- Run in hide mode ---> Run in Hidden Mode یا بشه Hidden Mode

- تول تیپ دکمه ای که برنامه رو به سیستم تری میفرسته به این اصلاح بشه: Minimize to System Tray

- عبارت All Connection در پنجره اصلی بشه All Connections

gholonbeh

Member
باید برنامه جالبی باشه که مطمئنم هست
اسکرین شاتاش که نشون می ده از نظر گرافیکی خوبن
دارم دانلود می کنم برنامه رو
اگه مشکلی بود حتما می گم
خوبه
دستت درد نکنه
موفق باشی
فعلا

gholonbeh

Member
دانلود کردم
برنامه خوبیه
دسست درد نکنه
از نظر طراحی اسکینم عالیه
دکمه ها جوری طراحی شدن که با بکگراند ها هم خونی کامل دارن
عالیه و موفق باشی
فعلا

Saman

سلام
مرسی پیام جان لطف داری.
اشکالی ، باگی ، چیزی ، میزی‌؟
اگه تونستی بزار برنامه وقتی که به اینترنت متصل هستی کار کنه ( توی system try ) ببین مشکلی بوجود نمیاد ؟؟

تا بعد...!

copol

Banned
سلام

آقا سامان با توجه به نکاتي کلي ، بطوره معمول اين فقط وظيفهء نويسنده يا نويسندگان احتمالي پروژه هاي مهندسي نرم افزار هست براي بازبيني و باگ زدايي و ... برنامه هاشون .

البته در مورد بيلدر يکمي مساله متفاوت هست چون زماني که sample در کار باشه ، ( open Source ) تلقي مي شه پروژه و ديگه همگاني و با توجه به علايق و سلايق مي شه به بازبيني و تست و ارتقا پروژه پرداخت .

از شما دعوت ميکنم بخشه اوله اين مقاله رو بخونين :

ساماندهي یک پروژه در مهندسی نرم افزار تحته محيط هاي ماکروسافت

http://forum.siscenter.com/-t17614.html?t=17614

و همينطور بخاطره گذشته و همينطور هم اصرار بعضي دوستان در تاپيکه پروژه هاي تيمي مولتي مديا بيلدر مجيد انلاين در ارتباط با طراحي اسکين پروژه ( مثلا بصورته فرضي ) ، مراحل تکميل پروژه هاي فرض شده رو ببينين .

اين مقاله رو البته بصورت خلاصه با برداشت کلي از مقاله اي که در گذشته مطالعه کرده بودم نوشتمش ماهها قبل در فاروم سيس .

همچنين برنامه هاي نوشته شده با بيلدر ، که شامل برنامه شما هم مي شه ايرادي اساسي دارن ، خروجي هاي اگزه بيلدر ، بعد از اجرا فضاي زيادي از ram رو اشغال ميکنن و علي الخصوص براي برنامه هاي در حاله اجرا مخصوصا ياهو مسنجر ورژن هشت و نه مشکل ايجاد ميکنن در سرعته لود کردنه فرم هاي چت ... که اين رو به عينه دائما باهاش برخورد دارم .

اين مشکل پائين اوردنه سرعت بقيه برنامه ها در بيلدر بوده و هست و کمي ناهنجار بنظر مي رسه و نميدونم چه راهي دقيقا براي رفع اون هست و يقينا پروژه هايي از اين دست رو تحت الشعاع قرار ميدن چون کاربرها به راحت بخش بودن هميشه توجه نشون دادن و ميدن .

متشکرم و عصر بخير .

Saman

سلام
دست شما درد نکنه ولی من خودم دانشجویی کامپیوتر هستم و بخوبی از این مسائل سر در می‌آرم...
من این کار رو برای نظر خواهی و رفع اشکالات احتمالی گذاشتم... که اگه مشکلی بوجود اومد اونو برطرف کنم.

تا بعد...!

ARTA_ADOBE CO

Active Member
سامان جون همه چیز ردیفه فقط آیکون نرم افزار تو سیستم ترای میپره و جای خالی نشون میده !
اینم ردیف کن که چیز به درد بخوری نوشتی...
مشابهش رو دیده بودم اما این با ما ایرانی ها مچ تره...

Saman

سلام
مرسی که تست کردی .
وقتی که خالی نشون میده ، رو iconesh که راست کلیک می‌کنی ، منو هم سفید میشه ؟

تا بعد...!

Saman

سلام
سعی می کنم برطرفش کنم...
اگه نتونستم سورس رو میزارم اینجا با بچه ها دست جمعی کارشو انجام بدیم- ببینیم میشه یا نه....
بازم مرسی

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا