برنامه : IE URL Deleter

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
آیا تا بحال شده که بخواید یکی از آدرس‌هایی که در Internet Explorer باز کردید رو حذف کنید ؟؟
اگه جوابتون مثبته ، این برنامه به شما کمک می‌کنه تا هر کدوم از آدرس‌ها رو که می‌خواید به راحتی یک کلیک کردن حذف کنید.

توجه : اگه مشکلی در برنامه می‌بینید لطفا بگید تا برطرفش کنم...

لینک دانلود با حجم 672 کیلوبایت

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

naseronline

Well-Known Member
سلام
من برنامه رو تست کردم... تو لیست صفحات مرور شده واسه من فقط یه سایت اومد ..اونم که می خواستم پاک کنم نشد...

من هم تست کردم فقط چند تا دونه سایت اومد اونها رو هم وقتی پاک میکنم بعد از یک بار راه اندازی سیستم دوباره میرن و .......

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
این برنامه سایت هایی رو میاره که مستقیم وارد آدرس بار شدن. یعنی اونهایی که تایپ شدن.
در مورد پاک شدنشون ، والا واسه خودم که پاک میشن... و دیگه تو آدرس بار وقتی فلش کمبو باکس رو میزنی دیگه نمایش داده نمیشن. و همچنین موقع تایپ.

آقا حامداگه تست کردی لطفا یه ندا همینحا بده...
مرسی از همه ...

تا بعد...!

aff - SEvEN

Banned
سلام آقا سامان ... Browser اي که شما استفاده ميکنيد چيه ؟
به هر حال اين به History بروسرها مربوط مي شه و اينکه همه بروسرها همه و همه شايد کش جداگونه و متمايزي داشته باشن اما در استفاده از منابع ويندوزي در اونها شکي ندارم ... بجز Opera
حالا مساله مي تونه وسيع تر هم باشه و دليل اينکه اين برنامه بر روي OS هاي مختلف گاهي کار ميکنه و گاهي نه فقط و فقط به بروسر مربوطه ...
به هر حال تنظيمات مورد نظر مرورگر در همچين برنامه هايي بايد بل اجبار اعمال بشه تا درست کار کنن به تصورم .
بقيشو نمي دونم چون برنامتونو من دنلود نکردم ...

naseronline

Well-Known Member
سلام
خوب من دوباره تست کردم. آدرس هایی که تایپ شده رو نمایش می ده و از تو کمبو باکس پاک می کنه ... اما موقع تایپ بازم هستن ! من از Ie6 استفاده می کنم...به هر حال...
موفق باشید...

silvercover

کاربر متخصص
لازم هست تا بعد از پاک کردن ، Ie بسته بشه و دوباره باز شه.

برای من هم پاک میشه و لی بعد از راه اندازی مجدد سیستم دوباره ادرس ها میاد

جدیدترین ارسال ها

بالا