برنامه Google Earth

سلام دوستان من روش کار با برنامه جالب Google Earth رو میخواستم کسی سراغ داره؟

mahamm1d

Member
من باهاش کار کردم ( اما نه زیاد ) شما میخوای باهاش چه کار کنی ؟ بگو شاید تونستم کمکت کنم .

سلام دوست عزیز ممنون ازت والا یه توضیح کامل یا مقدمه ای هم از کل برنامه باشه خوبه دوستان هم فکر کنم بدردشون بخوره/

mehdi_irsoft

New Member
اين برنامه را از سايت گوگل دانلود كنيد حدود 10 مگ مي باشد براي اينكار در جستجو گر گوگل نام گوگل ارت را تايپ كنيد بعد از نصب برنامه وقتي روي ايكون برنامه كليد كنيد و به اينترنت كانكت شويد شكل كره زمين را درون صحفه مي بنيد روي هر قسمت كه كليك كنيد بزرگ مي شود شما مي توانيد براي رفتن برروي هر قسمت از دنيا در قسمت جستجو كليك نامش را تايپ كنيد كره مي چرخد و روي آن قسمت متوقف مي شود براي جلو كشيدن روي آن كليك كنيد با هر بار كليك نقشه بزرگتر مي شود شما ميتوانيد اين قسمت را ذخيره كنيد و همچنين نقشه را بالا پايين كنيد آن بوسيله ابزاري كه همانند كليدهاي جهت نما مي باشد انجام دهيد البته وضوح همه جا يكسان نيست وبرخي نقاط حساس دنيا اروپا و امريكا داراي وضوح بيشتري است كه حتي شما آدمهاي روي زمين را مي بينيد ولي در اكثر نقاط كيفيت زياد خوب نيست شما مي توانيد با پرداخت پول ديگر نرم افزار گوگل را كه فيلمبرداري از طريق ماهواره مي باشد را دريافت كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا