برنامه anti trial میشناسید؟

Ramin2

Member
سلام 1 برنامه anti trial میشناسید؟ااگه 1 چیزه به درد بخور دارید اینجا لینکش رو بدید "و با اموزش"متشکرم

amir_s

Active Member
چي چي شد چيه ؟؟؟
يه نگاه بندازيد به سوال
جمله بندي ضعيفي داره
خيلي بايد دقت كرد تا فهميد

با اجازتون من منظور ايشون رو ميگم

>>>
اگر برنامه اي سراغ داريد كه ميشه باهاش برنامه ها رو از حالت Trial در آورد لينكش رو بديد ... لطفا آموزش هم بديد
<<<
اين بهتر نيست ؟؟؟
در ضمن فكر نميكنم همچين برنامه اي باشه
شما بايد كرك برنامه اي كه ميخوايد دانلود كنيد

bagher2

Member
سلام دوستان

اولا بایدبگم که سوال رامین خان خیلی هم واضح بود!نکنه میخوایدهمه چی کتابی باشه تااونو بفهمید؟؟؟؟!! :lol: :lol:

درضمن کی میگه همچین برنامه هایی نیست؟؟؟اتفاقابرنامه برای اینکارزیاده!!!
اینم چندتا ازبهترینهاش

1-Crack lock
2-Time Off
3-Doctor Traial

درضمن همیشه نسخه جدیداین برنامه هاروبگیرین که کارشماروراه بندازن!

کارکردن هم بااوناخیلی سادست وفکرنکنم نیازی به آموزش داشته باشه!

البته باحرف دوستمون موافقم که همون بهترتوی سایتهای کرک دنبال کرکشون بگردین یااینکه خودتون بااسمبلی کرکشون کنید!

موفق باشید

siavash-tanha

Well-Known Member
باقر جان اگه لينكي از اين سه برنامه كه گفتي داري

بزار اينجا

مخلصم

ابوذر

Maxton

Active Member
اره عزيز دل برادر لينكشو بزار تا بدانلوديم
در ضمن منظور ايشون كاملا واضح بود

Mandana

Active Member
درسته اگه لينكي سراغ داريد بديد منم ممنون ميشم.من نميدونستم همچين برنامه هايي هم وجود داره!!!

Maxton

Active Member
اقا ابتين چرا هرجا دارن نرم افزار خيرات مي كنن(و همينطور سريال نامبر)شما همون اول يه درخواست مي دي؟

a Truth Seeking

Active Member
من هم در مورد نرم افزارهايي كه بتونن زمان رو براي نرم افزارهاي محدود به زمان نگه دارن تا تاريخ اونها به پايان نرسه يه چيزايي شنيده بودم فكر كنم خودم هم يه نرم افزاري از اين دست داشته باشم ببينم چي بود.

bagher2

Member
سلام بچه ها فعلا این برنامه روداشته باشین که خیلی توپه من همین دوروزپیش یه برنامه زمان دارجدیدگرفتم وبااین برنامه تونستم براحتی زمانش رومتوقف کنم!!!

http://geocities.com/asa_princ31/cracklock_manager.zip

درموردبقیه برنامه ها هم بایدبگم که من اوناروروی هارددارم وچون مال خیلی وقت پیشاست بنابراین لینک دانلودی براشون ندارم فعلا!
ولی چشم میگردم براتون وسعی میکنم پیداشون کنم
اگه هم پیدانکردم به روی چشم همشون روبراتون آپلودمیکنم تا استفاده کنین

مخلص همتون

باقر

a Truth Seeking

Active Member
اون نرم افزاري كه من هم داشتم همين نرم افزار Crack Lock بود كه باقرجان زحمت كشيدن معرفي كردن و پيوند دريافتش رو دادن امكانات زيادي براي اين منظور داره هم براي نرم افزارهاي محدود به زمان و هم نرم افزارهاي محدود به روز.

Ramin2

Member
bagher2 گفت:
سلام دوستان

اولا بایدبگم که سوال رامین خان خیلی هم واضح بود!نکنه میخوایدهمه چی کتابی باشه تااونو بفهمید؟؟؟؟!! :lol: :lol:

درضمن کی میگه همچین برنامه هایی نیست؟؟؟اتفاقابرنامه برای اینکارزیاده!!!
اینم چندتا ازبهترینهاش

1-Crack lock
2-Time Off
3-Doctor Traial

درضمن همیشه نسخه جدیداین برنامه هاروبگیرین که کارشماروراه بندازن!

کارکردن هم بااوناخیلی سادست وفکرنکنم نیازی به آموزش داشته باشه!

البته باحرف دوستمون موافقم که همون بهترتوی سایتهای کرک دنبال کرکشون بگردین یااینکه خودتون بااسمبلی کرکشون کنید!

موفق باشید
ما مخلصتیم اوس باقر که هوا ما رو داری(راستی این نوع رو چه جوری درسته نوشتنش؟ هوا یا حوا؟) :oops:

Maxton

Active Member
چجوري با برنامه كار مي كنن واسه من عمل نمي كنه يكي ياد بده...

Mandana

Active Member
hanswercom گفت:
اقا ابتين چرا هرجا دارن نرم افزار خيرات مي كنن(و همينطور سريال نامبر)شما همون اول يه درخواست مي دي؟
ميگم مرده خورم بچه ها باور نمي كنن. :lol: آقا ممنون به نظر منم اگه آموزش كار باهاشو هم بدين خيلي لطف مي كنين.نه كه بچه + بودم تاحالا دور اينجور كارا نگشته بودم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا