برنامه A.P.R Shutdown 3

amin2dpr

Well-Known Member
سلام اینبار یکی دیگه از برنامه های قدیمی خودمو میخام بزارم که حدود 3 سال یا بیشتر با نسخه 4.5 درست کرده بودم

attachment.php

این برنامه رو وقتی داشتم میرفتم سربازی درست کردم و سیستم من ویروسی شد و با سیستم دوستان و با بدبختی درستش کردم

ولی امروز بعد از 3 سال میخام این برنامه رو بزارم که خصوصیات اون

::: لاگ آف - ریست - شات دان برنامه فوراً و یا با زمان بندی :::

::: اجرای دستورات به صورت سریع که برق سیستم رو قطع و سیستم فوراً خاموش میشه و هیچ برنامه در کار این برنامه تاثیر نمیذاره هیچی :::

::: اجرای دستورات به صورت عادی که سیستم رو با ذخیره تنظیمات ویندوز خاموش میکنه ولی بازم اجرای دستور حتمی هستش :::

::: اجرای دستورات دلخواه شامل اجرای برنامه و یا موزیک و یا هرچیز دیگر با زمان بندی :::

::: داری شمارش معکوس و نوع دستورات داده شده :::

::: دارای محیط قابل تغییر (اسکین)، شفاف سازی برنامه، تغییر زبان به انگلیسی، فارسی و منوی کار چندکاره، ساده و سریع :::

::: پرسش قبل از انجام کار :::

---------------- معایب برنامه ----------------

اشتباه انگلیسی شدن منوها که سریع و عادی به جای fast & normal ظاهر میشه

اگر موزیکی رو در انجام کارها بزارید و اجرا شه موزیک و قصد کنسل شدن کارو داشته باشید موزیک قطع نمیشه

البته اینها همه قابل درست شدن بود البته اگه من سربازی نمیرفتم و سورسش هم پاک نمیشد

این برنامه از آیکونهای زیبایی برخوردار نیستش که البته دلیلش نبود mmb_iconchanger.exe در نسخه 4.5 mmb هستش

---------------- لینک مدیا فایر ----------------

http://www.mediafire.com/?0a61cizacw7mybj

-------------------------------------------------

در ضمن نظرات شما چه انتقاد و چه پیشنهاد به من کمک زیادی میکنه

نظر یادت نره دوست من :cool:

پیوست ها

• a.p.r shutdown 3.JPG
    a.p.r shutdown 3.JPG
    67.1 کیلوبایت · بازدیدها: 242
آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
با عرض خسته نباشید به خاطر کار خوبتون
::: اجرای دستورات به صورت سریع که برق سیستم رو قطع و سیستم فوراً خاموش میشه و هیچ برنامه در کار این برنامه تاثیر نمیذاره هیچی :::
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید !

amin2dpr

Well-Known Member
بله این مثال منه واسه این کار امتحان کنی میفهمی

اصلاً برنامه صفحه شات دان ویندوزو نشون نمیده اگه که بازم متوجه نشدید

کافیه برنامه رو تست کنید

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اتفاقا یکی از دوستان تو یکی از انجمن ها میخواست یک همچین برنامه ای درست کنه و میگفت میخواد مانند برنامه Fast Shutdown MRT درست کنه که تابعش رو براش قرار دادم حالا میتونم بپرسم این قسمت رو شما با چه پلاگینی انجام دادین.

amin2dpr

Well-Known Member
نحوه درست کردن

اتفاقا یکی از دوستان تو یکی از انجمن ها میخواست یک همچین برنامه ای درست کنه و میگفت میخواد مانند برنامه Fast Shutdown MRT درست کنه که تابعش رو براش قرار دادم حالا میتونم بپرسم این قسمت رو شما با چه پلاگینی انجام دادین.

خوب این برنامه نسخه سومش هستش و نسخه های قبلی فقط برقو قطع میکرد که با همون فایلهای Fast Shutdown MRT

درست شده بودن البته باید بگم که این فایلها در اینترنت پیدا میشن و من اونارو پیدا کرده بودم که باز ترجیع دادم از همون فایلهای قبلی استفاده کنم یادم نیست چرا

چون خیلی مدته گذشته

فکر کنم Fast Shutdown MRT هم با mmb درست شده بود

m javad

کاربر متخصص
خوب این برنامه نسخه سومش هستش و نسخه های قبلی فقط برقو قطع میکرد که با همون فایلهای fast shutdown mrt

درست شده بودن البته باید بگم که این فایلها در اینترنت پیدا میشن و من اونارو پیدا کرده بودم که باز ترجیع دادم از همون فایلهای قبلی استفاده کنم یادم نیست چرا
دقیقا منم همین رو میخواستم بدونم که خودتون کد نویسی کردید یا از برنامه ای استفاده کردید

amin2dpr

Well-Known Member
دقیقا منم همین رو میخواستم بدونم که خودتون کد نویسی کردید یا از برنامه ای استفاده کردید

منم متوجه سوال loo30fer شدم بله. برنامه ام آر تی قدیمی بودش و برای اولین بار میشه گفت به وسیله اون وارد برنامه mmb شدم. ولی یک جا گفتم که میشه تو اینترنت پیداش کرد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا