برنامه نویس آشنا به درگاه بانک سامان

IranPardakht

Well-Known Member
سلام.

از دوستانی که در زمینه اتصال درگاه بانک سامان به فروشگاه اینترنتی تجربه عملی داشته اند تقاضا میشود با ما تماس بگیرید.

ممنون.

super_php

Member
جناب آقاي حسيني فكر كنم سايتتون هك شده يه نگاهي به عنوان صفحاتتون بندازيد

jhoseini

Member
ممنون super_php جان
اما این نسخه دمو هستش و پسورد کنترل پنل تو صفحه اصلی گذاشته شده قبلا و نیازی به هک کردن نداره
چون کلا محیط کنترل پنل برای همه کاربران باز گزاشته شده که برن باهاش کار کنن

متاسفانه بدیش هم اینه که هر کسی میتونه هر چی دلش خواست بنویسه و ...

به هر حال ممنون : )

super_php

Member
خواهش ميكنم البته ديشب كه خودم بيشتر دقت كردم متوجه موضوع شدم ولي به هر حال اولش وظيفه خودم دونستم هرچه سريتر به اطلاع شما برسونم

hba

Active Member
اقا یکی کد اماده ای که بانک های برای ارتباط می دهند رو داره برای برنامه هامون استفاده کنیم؟
این کد رو دارید برسونید ندارید هم هیچی خودم می رسونم :d

jhoseini راستی دمو می زاری سایتت راهت هک میشه و سورسش هم میره مخصوصا یادت رفته باشه یک فولدر رو کد شده بزاری معمولا دمو نزار اگه امنیت نداره برنامت

jhoseini

Member
اقا یکی کد اماده ای که بانک های برای ارتباط می دهند رو داره برای برنامه هامون استفاده کنیم؟
این کد رو دارید برسونید ندارید هم هیچی خودم می رسونم :d
کد هایی که بانک به برنامه نویس میده رو میخاید؟ یا کلاً به class آماده برای سیستم پرداخت بانک ها بدون باگ ؟
164.gif

jhoseini راستی دمو می زاری سایتت راهت هک میشه و سورسش هم میره مخصوصا یادت رفته باشه یک فولدر رو کد شده بزاری معمولا دمو نزار اگه امنیت نداره برنامت
پسورد cPanel رو نزاشتم، فقط پسورد کنترل پنل برنامه رو دمو هست
ممنون بابت تذکر : )

hba

Active Member
خواهش میکنم حواست رو جمع کن برای برنامه ات زحمت کشیدی راحت بیرون درز نکنه خیالت از من راحت ولی بقیه هم شاید بتونند هاستت رو کامب زیرو رو کنند

راستی بحث منحرف نشیم
اگر کد بانک یا class چیزی داری برسون لازم میشه همه می خواهند برنامه بنویسند این به درد می خره
به نظرت هر کدوم بهتره برسون فکر کنم

مرسی

jhoseini

Member
گشتم، اما اسکریپتی که مستقلاً کار میکنه فقط همینو دارم
امیدوارم بدرد بخوره

اینمربوط به سامانه، برای پارسیان هم همچین چیزی دارم، اقتصاد نوین هم یه کپی کامل از سامانه، فقط action فرمش فرق میکنه:d

آخرین ویرایش:

hba

Active Member
ممنون دستت درد نکنه
برای پارسیان رو هم بدی و action اقتصاد نوین هم بنویسی ممنونت میشیم

siavashmusic

Active Member
معمولا این ارور
فروشنده نزد بانک شناخته شده نيست

به جهت ست نبودن Ip شما در سیستم بانک سامان میباشد

-----------------------
ضمنا جناب حسینی در صورتی که اسکریپت آماده به استفاده پارسیان - اقتصاد نوین رو قابل نصب بدون دردسر دارید لطفا برام بفرستید(خصوصی ) تا یه تاپیک مهم توی انجمن ایجاد کنم و این کدها رو قرار بدم
سوالات متفاوتی برای این قیبل اسکریپت ها میشه که میتونه مشکل بسیاری از کاربران رو حل کنه
ضمنا یه کاری هم با شما داشتم لطفا توی پیغام خصوصی یادآوری بفرمایید تا عرض کنم خدمتتون

jhoseini

Member
اینم پارسیان ، چیز تر و تمیزی برای اقتصاد نوین ندارم که بدرد کسی غیر از خودم بخوره : )

درضمن جناب siavashmusic من خودم از اینایی که گزاشتم استفاده نمیکنم و فقط گزاشتمشون که روش کار مشخص باشه
بهتره یه کلاس کامل برای همه بانک های داخلی نوشته بشه و اینجا راجه بهش بحث بشه، سرم خلوت شه حتما مینویسم میزارم اینجا

ضمنا یه کاری هم با شما داشتم لطفا توی پیغام خصوصی یادآوری بفرمایید تا عرض کنم خدمتتون
Yahoo!ID: iranphponline

آخرین ویرایش:

siavashmusic

Active Member
عجب !!
از چه جهت استفاده نمیکنید ؟ مشکل دارند ؟
ما هدفمون فقط راهنمایی دقیقتر کاربران هست ما هم نمیخوایم یه سیستم کامل تحویل بدیم فقط در حدی که ناآشنا هم بتونه ازش یهره ببره

ممنونم

jhoseini

Member
مشکلی نداره
اما چون oop نیست، نمیشه هر جایی ازش استفاده کرد

IranPardakht

Well-Known Member
معمولا این ارور

به جهت ست نبودن Ip شما در سیستم بانک سامان میباشد

-----------------------
ضمنا جناب حسینی در صورتی که اسکریپت آماده به استفاده پارسیان - اقتصاد نوین رو قابل نصب بدون دردسر دارید لطفا برام بفرستید(خصوصی ) تا یه تاپیک مهم توی انجمن ایجاد کنم و این کدها رو قرار بدم
سوالات متفاوتی برای این قیبل اسکریپت ها میشه که میتونه مشکل بسیاری از کاربران رو حل کنه

یعنی توی این فایلها هیچ تغییری نباید داد؟ توی فرم فقط مبلغ ذکر شده نه مشخصات گیرنده ی وجه؟!

siavashmusic

Active Member
ببینید این فقط یه نمونه برای ساخت یک اتصال کاستمایز شده هست
یعنی شما طبق تمایل خودت میتونی از این اسکریپت نکته برداری کنی
حالا نمی دونم تا چه حد نزدیک به درخواست شماست
ضمنا یان رو عرض کنم اگه قرار بود کسی براتون این رو بنویسه در کمترین حالت مبلغ 50 هزار تومان رو شاخ بود
پس فکر نکنید چیز کمی هست این اسکریپت
تشکر یادتون نره از کسی که این لطف رو برای بچه ها انجام داد

جدیدترین ارسال ها

بالا