خواهش می کنم راهنمایی کنید پشنهاد شما برای برنامه نویسی های وب php هست یا asp.net کدومش
M m_fard New Member Feb 15, 2007 #1 خواهش می کنم راهنمایی کنید پشنهاد شما برای برنامه نویسی های وب php هست یا asp.net کدومش
m1pfard Member Feb 15, 2007 #2 چی هست. چه امکاناتی می خواد. چه هزینه هایی رو در بر داره (چه قدر میخوان براش بخرجن) و ...؟!
M m_fard New Member Feb 15, 2007 #3 منظور من پروژه خاصی نیست می خوام بدونم asp.net بهتره یا php می خوام یکیشو حرفه ای یاد بگیرم حالا موندم که php یا asp.net لطفا راهنمایی کنید
منظور من پروژه خاصی نیست می خوام بدونم asp.net بهتره یا php می خوام یکیشو حرفه ای یاد بگیرم حالا موندم که php یا asp.net لطفا راهنمایی کنید
m1pfard Member Feb 15, 2007 #4 اولا من تازه متوجه شدم. اسم شما چقدر شبیه اسم منه! ثانیا نظرها متفاوته. ولی با توج به اینکه ما الان در بخش ASP هستیم واضح و مبرحن است که ASP.net بهتره.
اولا من تازه متوجه شدم. اسم شما چقدر شبیه اسم منه! ثانیا نظرها متفاوته. ولی با توج به اینکه ما الان در بخش ASP هستیم واضح و مبرحن است که ASP.net بهتره.
MDP Well-Known Member Feb 16, 2007 #5 خوب نگاه کن اگه می خوای اپن سورس بنویسی Php بهتره.که ورژن 5 اون هم اومده.ولی به عقیده من کدهاش خیلی گیج کنندست ولی Asp.net اون هم ورژن 2 یه دریای اطلاعات و قابلیت هاست. من هم Asp.net 2.0 رو پیشنهاد می کنم
خوب نگاه کن اگه می خوای اپن سورس بنویسی Php بهتره.که ورژن 5 اون هم اومده.ولی به عقیده من کدهاش خیلی گیج کنندست ولی Asp.net اون هم ورژن 2 یه دریای اطلاعات و قابلیت هاست. من هم Asp.net 2.0 رو پیشنهاد می کنم