---//// برنامه براي شكوندن فيلتر در ايران \\-----

anti-life

Active Member
د بهتون ميگن قضيه پسرونست خودتون رو قاطي نكنيد ..... زت زياد...

pooya799

Member
ممنوم anti-life اين نرم افزاره براي من كه كاركردوفيلترروبرداشت درمورت اين ipپروكشي هاهم بگم من خيلي ازاينااستفاده كردم چندمدت يه بارتغيرمي كنه

anti-life

Active Member
پس بالاخره اين نرم افزار كار كرد ........بابا ايول .....

من اينجا قيلتر ندارم خوب متوجه نميشدم .....دركل اميد وارم كمكي كرده باشم

iRWEBDES

Active Member
تقديم به شما :
سايت يكي از دوستان كه عضو همين سايت هست و زماني خيلي اينجا فعال بود .
http://proxy.reisee.com
بريد حال كنيد !

در ضمن بگم دوست عزيزم آرين كاملا درست ميگه فيلترينگ يه چيز رندمايز هستش كه خود ب خود سايتها رو به نوبت فيلتر ميكنه . سايتي براي دانشگاه پيام نور ساخته بودم كه روز اول فيلتر شد و پيگيريهاي من به هيچ جا نرسيد . مملكت كه در و پيكر نداره !
سال نو مبارك عزيزان

مهرداد كوهي

anti-life

Active Member
همچين ميگي آرين انگاري كسي من رو ميشناسه ........ بابا منظورش منم ......

پس اين تكنلوژي همه جايي هست ..اخه ميگم امكان نداره فيلترينگ رندوم نباشه ........

راستي چند بار بگم مهرداد سوتي ندهههههه خودت ميدوني چي ميگم ......

راستي سال نو هم مبارك

aminem

Member
خوب منم بپرم تو بحث.
در مورد IP و Port هاي اين مدلي:
من از شون استفاده كردم عوض هم نشده تا حالا ولي يه چيز جالب ديدم حال كردم.يكي از همين ISP هاي دولتي رو استفاده ميكردم ip , port رو دادم قشنگ كار كرد. يه دور قطع شدم دوباره اومدم موقع كانكت شدن ارور در مورد پروتكول ميداد.حتي اگه قسمت پروكسي رو غير فعال ميكردي اين ارور رو ميداد تا يه بار كانكشن پاك نميشد دوباره ساخته نميشد درست نميشد.(اينم يه خاطره:wink:)
آقاي آرين خان(نترس بابا). . . اون كاري كه شما ميگي توي كتابخونه كردن كار سختي نيست admin ميتونه تعيين كنه چه قسمت هايي باز و چه قسمت هايي بسته باشه اين امكانات هم ماله خوده خوده ويندوزه نه كامپك يا هر چيزه ديگه.اگه شبكه هم نباشه روي همون سيستم با user ادمين وقتي بياد و يه سري فايل exe , dll رو ببنده كار تمومه پس اگه شبكه هم نباشه ميشه كنترل رو محدود كرد!
در ضمن ماندانا اگه ادمين بياد قسمت new task , explorer رو ببنده طرف هيچكاري نميتونه بكنه.چون اينجوري فقط يه صفحه ساده رو ميبينه و يا هر چيزي كه ادمين بخواد پس بازم نميشه كاريش كرد!!!

مخلصيم.شرمنده اگه چرند گفتم!

anti-life

Active Member
د بابا اون كه چيزي نيست كه ميگي و فايلها ddl رو ميبند.....

بابا جان اينجا امريكاست و اين خول چما خوراكشون اينكه از طريق كامپيوتر هاي كتابخونه وارد بشن چون اينجوري ردشون پيدا نميشه ........

پس اگه به همين راحتي بود كه الان امريكا درش تخته بود .......... من وقتي ميگم محدود كردن يعني بحثي فراتر از اون چيزا كه فكر ميكني.............

بطور كل فقط اجازه ميده يه چك كوچيك و بعد بري خونت همين .......... بابا تازه اينكه اينها به يه شنكه وصل هستن و تمام كاراشون زير كنترل هستش.......حالا گرفتي ........ در ضمن تو ديگه اسم من رو از كجا آوردي.......... باز اين مهرداد رفته همه جا سوتي داده .. الحق اين پسر دهنش چفت و بست نداره ........

emin3m رو اينجوري بنويسي ميشه عين اصلش ........ اقا در كل دمت قيژ تا بعد

ARM

Member
همگي سلام.

آرين جان (به لطف سوتي دوستان و همينطور اشارات خودت داري معروف ميشي ها! 8) ) والا در حد جند سالي با شبكه سر و كار داشتم كمي بلدم properties رو تنظيم كنم :lol: . منظورم اين بود كه نحوه كاركرد اين شماره آي پي الكي رو واسم توضيح بدي كه چطور به همين راحتي فيلتر رو از بين ميبره؟ و اينكه مكانيزم اش چطور است (يعني فيلتر رو دور ميزنه يا گول ميزنه يا ...)؟

بي زحمت دوستاني كه استاد ما هستتند كمي علمي تر اين موضوع رو آموزش بدن. ممنون.

راستي اين برنامه ات را هم هنوز استفاده نكردم. هر زمان به نتيجه اي رسيدم حتما خبرش رو ميدم كه خوشحال بشي (گو اينكه دوستان خبرش رو دادند چندي قبل بهت و ممنون از برنامه ات).

من شماره آخر رو كه پيمان جان دادند استفاده كردم و بدون مشكل قضيه رو حل كرد و تا الان هم موردي نداشته و خوبه خوبه حالش. ممنونم پيمان جان.
راستي اگر امكان داره آدرس اون سايت رو كه شامل اين شماره ها است به من هم محبت كن.

و ديگه اينكه سايت nopath.com هم فيلتر ها رو بي بخار ميكنه و مكانيزم اون رو هم اگر كسي ميدونه و لطف كنه توضيح بده ممنون ميشم. ميخوام بدونم كه چطور كار ميكنه؟ با چي نوشته شده؟ و اينكه امكان داره source صفحات رو كامل براي خودم (براي استفاده شخصي) بردارم يا نه؟ (براي وقتي ميخوام كه ip سايت رو فيلتر كردند و ديگه بهش دسترسي نداشتم. ميخوام بذارمش روي سايت خودم كه از اونجا همين كار رو انجام بده).

در آخر از همه دوستان تشكر ميكنم. هم از بابت نوشته ها و مطالب قبل و هم براي صحبتهاي و محبتهاي آينده. خوش باشيد عزيزان و دلهايتان شاد.

تا بعد......

ARM

Member
راستي! به درايو هاي خود هر سيستم هم كه لابد دسترسي نداري. درسته؟

و ديگه اينكه با چه user name و رمزي وارد ميشين؟ و اينكه desktop ويندوز مياد جلوي چشمتون يا يك محيط ديگه؟ اين رو هم بگو كه سيستم ها به صورت server base هست يا مستقل به نت وصل ميشن؟ OS سرور اصلي تون رو هم بگو (كه فكر كنم linux باشه!)؟

مرسي. (شايد شد كاري كنم برايت!!!!!!!!!).

جدیدترین ارسال ها

بالا