همگي سلام.
آرين جان (به لطف سوتي دوستان و همينطور اشارات خودت داري معروف ميشي ها! 8) ) والا در حد جند سالي با شبكه سر و كار داشتم كمي بلدم properties رو تنظيم كنم

. منظورم اين بود كه نحوه كاركرد اين شماره آي پي الكي رو واسم توضيح بدي كه چطور به همين راحتي فيلتر رو از بين ميبره؟ و اينكه مكانيزم اش چطور است (يعني فيلتر رو دور ميزنه يا گول ميزنه يا ...)؟
بي زحمت دوستاني كه استاد ما هستتند كمي علمي تر اين موضوع رو آموزش بدن. ممنون.
راستي اين برنامه ات را هم هنوز استفاده نكردم. هر زمان به نتيجه اي رسيدم حتما خبرش رو ميدم كه خوشحال بشي (گو اينكه دوستان خبرش رو دادند چندي قبل بهت و ممنون از برنامه ات).
من شماره آخر رو كه پيمان جان دادند استفاده كردم و بدون مشكل قضيه رو حل كرد و تا الان هم موردي نداشته و خوبه خوبه حالش. ممنونم پيمان جان.
راستي اگر امكان داره آدرس اون سايت رو كه شامل اين شماره ها است به من هم محبت كن.
و ديگه اينكه سايت nopath.com هم فيلتر ها رو بي بخار ميكنه و مكانيزم اون رو هم اگر كسي ميدونه و لطف كنه توضيح بده ممنون ميشم. ميخوام بدونم كه چطور كار ميكنه؟ با چي نوشته شده؟ و اينكه امكان داره source صفحات رو كامل براي خودم (براي استفاده شخصي) بردارم يا نه؟ (براي وقتي ميخوام كه ip سايت رو فيلتر كردند و ديگه بهش دسترسي نداشتم. ميخوام بذارمش روي سايت خودم كه از اونجا همين كار رو انجام بده).
در آخر از همه دوستان تشكر ميكنم. هم از بابت نوشته ها و مطالب قبل و هم براي صحبتهاي و محبتهاي آينده. خوش باشيد عزيزان و دلهايتان شاد.
تا بعد......