برنامه ای كه بتونه فایل ورد را (البته فارسی)وارد فلش کنه؟

بسمه تعالی
با سلام
دنبال یك برنامه می گردم كه بتونه فایل ورد را (البته فارسی)وارد فلش كنیم با تمام صفحه آرایی آن.
یا برنامه ای كه آنقدر امكانات داشته باشه مثل ورد با خروجی فلش
با تشكر

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

همچين برنامه كاملي وجود نداره

ولي شما مي تونيد براي آوردن متن هاي فارسي از ورد به فلش از نرم افزار مريم نسخه 4 به بالا استفاده كنيد به اين صورت

كه اول متن را از داخل فايل ورد كپي مي كنيد و سپس در نرم افزار مريم در قسمت Convert گزينه Paste and Arabic را بزنيد

موفق باشيد.

بسمه تعالی
با سلام
ببینید دوست عزیز مشکل من فقط متن نیست من یک مطلب با صفحه ارایی و ... که ساختش در فلش خیلی سخته چون امکانات متن قوی نداره می خواهم وارد فلش کنم
برنامه هایی مثل psd to flash و ... برنامه flash paper رو هم دیدم ولی من می خواهم اون را وارد فایل فلشfla کنم و روی آن کار کنم
با تشکر

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

همچین نرم افزاری با چنین امکاناتی هنوز نیومده ولی شما می تونید توسط برنامه FlashPaper فایلتونو به فلش تبدیل کنید و بعد از او در کارهاتون استفاده کنید

بسمه تعالی
با سلام
دوست عزیز وقتی با flash paper کار می کنم اولا بدرستی در فلش importنمی شه با برنامه های decompilerهم که تبدیل می کنم بی نتیجه است و بهم ریخته
لطفا هرکس در این زمینه اطلاعات بیشتری داره کمک کنه
با تشکر

bishtar

Member
دوست عزیز نرم افزاری هست بصورت پلاگین که فایل پاور پوینت رو تیدیل به فلش می کنه با کمترین تخریب طراحی لینک دانلودش یادم نیست ولی می تونی بگردی تو گوگل پیداش کنی. فکرکنم کارت رو راه بندازه.

kiarash.M

Active Member
را حت ترین راه استفاده از کارکتر ی است (shift+X)
البته این کار سخته یکم پدر دست طرف در میاد
میتونی یه notepad باز کنی توش شرو کنی به نوشتن
در اخر از اون بالا raplace رو انتخاب میکنی میگی به جای هر چی ی زدی بزن ي
خدش همرو چنج میکنه
راستی اگه حرفای دوستمون CMAX که تو تاپیک پابل... گفت هم بخونی خیلی خوبه حرفای خوبی زده
موفق باشی
نکنه شمام میخاید بیاد تو کار RTL ...

بسمه تعالی
با سلام
ولی من وردش رو پیدا نکردم
اگر سراغ دارید ممنون می شم لینکش رو بگذارید

دوست عزیز نرم افزاری هست بصورت پلاگین که فایل پاور پوینت رو تیدیل به فلش می کنه با کمترین تخریب طراحی لینک دانلودش یادم نیست ولی می تونی بگردی تو گوگل پیداش کنی. فکرکنم کارت رو راه بندازه.

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا