برنامه اي براي تبديل به پي دي اف ؟؟؟؟

دوستان با چه نرم افزاري ميشه متون تايپ شده در ورد (البته هم متون فارسي وهم انگليسي) را به پي دي اف تبديل كرد بدون اينكه فونت اون به هم بريزه.

amirhomayoun

Active Member
pdf995 و Acrobat Distiller و ادابي اكروبات (reader نه ها! خود اصل برنامه !) و ...

سلام
ببين ادوب اكروبات رو نصب مي كني ( اصل برنامه نه ريدر)
بعد كامپيوترت رو ري استارت مي كني و بعد فايل مورد نظرت رو تو وورد باز مي كني سپس گزينه پرينت رو از منوي فايل باز مي كني و بعد پرينتر رو ادوب ديستيلر انتخاب مي كنيد حالا وقتي رو پرينت كليك مي كنيد از شما اسم فايل مي خواد كه اين اسم همون اسم فايل پي در اف هستش .
موفق باشيد

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
سلام برنامه زير رو دانلود كن يه پرينتر برات نصب مي كنه كه خيلي راحت هر فايلي رو برات pdf مي كنه
راستي حتما با پسوردي كه تو فايل زيپ شده هست رجيسترش كن كه خطي كه در زير فايل اضافه مي شه حذف بشه
موفق باشيد
مهدي
کد:
http://www.kosar.org/Fine print PDF Factory 2.10.zip

majid_be

Member
واقعا این برنامه ی find printe pdf factory عالی هستش من قبلا من از همون اداب اصلی استفاده می کردم اما از وقتی که این برنامه رو دیدی هیچ ولش نکردم. خیلی عالی و خوش دست هستش.

sogoli

Active Member
از دوستان عزیز خواهشم می کنم که اطلاعاتی در خصوص تبدیل "پی دی اف "به "ورد"در قالب متن فارسی دارند بیان کنند که اینجانب خیلی به آن نیاز دارم
با تشکر فراوان

majid_be

Member
من با چند تا از این برنامه کار کردم اما برنامه ای نبود که فارسی رو پشتیبانی کنه.اگه کسی پیدا کرد ما رو هم دریابه

amirhomayoun

Active Member
بچه ها اگه میخواین جوابتون رو درست بگیرین بهتره در تاپیک مربوط به خودش مطرح کنیدش. اسم این تاپیک همون طور که میبینید " برنامه اي براي تبديل به پي دي اف ؟؟؟؟" است . بنابراین تبدیل pdf به ورد ربطی بهش نداره . از همه اینا گذشته دیگه کسی زیاد به این تاپیک که مطرح شده و جوابش هم داده شده سر نمیزنه در نتیجه شما به جوابتون نمیرسین. (باز هم از همه اینا گذشته ! جستجو کنید فکر کنم این موضوع قبلا هم مورد بحث قرار گرفته بود!)

آخرین ویرایش:

chakad

New Member
سلام
مشكل من توسط اين نرم افزار حل شد.خيلي ممنون بابت معرفي برنامه

لینوکس

New Member
سلام برنامه زير رو دانلود كن يه پرينتر برات نصب مي كنه كه خيلي راحت هر فايلي رو برات pdf مي كنه
راستي حتما با پسوردي كه تو فايل زيپ شده هست رجيسترش كن كه خطي كه در زير فايل اضافه مي شه حذف بشه
موفق باشيد
مهدي
کد:
http://www.kosar.org/Fine print PDF Factory 2.10.zip
با سلام من این لینک رو دانلود کردم اما خطا داد . می خواستم ببینم چه جوری می شه با استفاده از ادوب دیستیلر 7 یک فایل ورد رو به یک پی دی اف تبدیل کرد لطفا جواب رو به ایم آدرس ارسال کنید :

[email protected] با تشکر .

EMIRATES

Active Member
با سلام

دوست عزیز به انجمنها خوش اومدی.

تاریخ پست رو یک نگاه کنی بد نیست.

2005.

قوانین فروم رو هم بخون.

با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا