برنامه اي براي برداشتن پسورد از فايلهاي ace

Mandana

Active Member
آقا اين توضيح نداره.فقط يكم بگم كه من يكسري عكسهايي رو كه برام خيلي مهم بودن در يك فايل ace سيو كردم و براي احتياط روش پسورد گذاشتم.حالا هركار مي كنم اون پسورد رو يادم نمياد .اگه كسي ميدونه چجوري پسورد رو از روي فايلهاي ace بردارم كمكم كنه.شديدا نياز دارم

با تشكر :roll:

Mandana

Active Member
ممنون آقا.طرز استفاده اش رو هم بگين مارو شرمنده كنين.من نتونستم باهاش كار كنم:roll:

Maxton

Active Member
اگر ميشه لطف كنيد و يكم در مورد اين پسوند واسه من توضيح بديد...

Peyman-Pop

Active Member
abtin_khosravi گفت:
ممنون آقا.طرز استفاده اش رو هم بگين مارو شرمنده كنين.من نتونستم باهاش كار كنم:roll:
تابحال با برنامه های ZIP Password Recovery کار کردید ؟ اگه کار کرده باشی کار با این هم برات آسونه .

با این حال توی هلپ برنامه هم میتونی روش کارش رو بفهمی چون دقیق توضیح داده.

پیمان

Peyman-Pop

Active Member
hanswercom گفت:
یکی‌ از بهترین و قویترین فرمت های فشرده سازی هستش اما زیاد هنوز جای خودش رو نگرفته .

پیمان

Maxton

Active Member
Peyman-Pop گفت:
hanswercom گفت:
یکی‌ از بهترین و قویترین فرمت های فشرده سازی هستش اما زیاد هنوز جای خودش رو نگرفته .

پیمان
خيلي ممنون اما اگر cab رو ببيني نظرت عوض مي شه...

Mandana

Active Member
نه پيمان جان كار نكردم.بعلاوه از help اون هم چيزي گيرم نيومد.:roll:يعني هيچي نفهميدم

siavash-tanha

Well-Known Member
حالا يه سوال :

قبلش از آبتين جان عذر خواهي ميكنم كه تو تاپيك شما سوال ميكنم

پيمان جان حالا با چه برنامه اي اين فايلها رو بسازيم؟

مخلصم

a Truth Seeking

Active Member
siavash-tanha گفت:
با چه برنامه اي اين فايلها رو بسازيم؟
يكي از بهترين نرم افزارهاي ساخت فايل هاي فشرده كه تا حالا معرفي شده نرم افزار Power Archiver هست كه در انجمن نرم افزار مي تونين پيوند دريافت اون رو پيدا كنين ساختار ACE يكي از ده ها ساختار خروجي فشرده اين نرم افزار هست.

siavash-tanha

Well-Known Member
a Truth Seeking گفت:
siavash-tanha گفت:
با چه برنامه اي اين فايلها رو بسازيم؟
يكي از بهترين نرم افزارهاي ساخت فايل هاي فشرده كه تا حالا معرفي شده نرم افزار Power Archiver هست كه در انجمن نرم افزار مي تونين پيوند دريافت اون رو پيدا كنين ساختار ACE يكي از ده ها ساختار خروجي فشرده اين نرم افزار هست.

ممنون محمد جان

حالا يه سرچ كنم

مخلصم

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
ولي در كل من وين رر رو از همه چي بيشتر قبول دارم

Mandana

Active Member
جان؟آقا ممنون از نظراتتون ولي منكه نظر نخواستم:lol:
يكي نيست بمن بگه چجوري با اينا كار كنم.بي آبتين شدين رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

a Truth Seeking

Active Member
اي بابا دمت گرم آبتين جان من كه يه نرم افزار براي اين منظور معرفي كردم نرم افزار Crack ACE راسته كارشه.

Mandana

Active Member
آخه عزيز دل من حداقل لينكي چيزي بده.به علاوه پيمان هم زحمت كشيده دوتا برام معرفي كرده.ولي من تاحالا با اين جور نرم افزارا كار نكردم:roll:

Peyman-Pop

Active Member
ببینید برای کار با این برنامه ها شما اول فایل خودتون رو انتخاب می‌کنید و بعد یکسری حروف رو مشخص می‌کنید مثل حروف A تا Z که با حروف بزرگ هستن و همین حروف با قالب کوچیک رو هم انتخاب می‌کنید، میتونید شماره ها رو هم انتخاب کنید که از 0 تا 9 هستش .
تمام این ها بستگی‌ داره که از چه حروفی‌ در پسوورد خودتون استفاده کرده باشید .

بعد از این تنظیمات روی کلید استارت کلیک می‌کنید و برنامه شروع میکنه حرف به حرف تمامی‌ کلمات رو چک کردن و تمامی‌ حروف رو به ترتیب کنار هم میذاره و بعد چک میکنه .

البته زمان اینکار به نسبت بلند بودن یا کوتاه بودن پسوورد شما زمان میبره ولی‌ هرچی‌ پسوورد شما کوتاه تر باشه زودتر میتونید اونرو پیدا کنید .

موفق باشی‌

پیمان

Mandana

Active Member
ببخشيد پيمان جان گرفتم.اين ميگه پسورد رو فقط تا 5 رقمي پيدا مي كنه ولي من مطمئنك كه بالاي 7 رقم بود.يه لينك ديگه بدين لطفا:cry:

Peyman-Pop

Active Member
اگه پیغام رجیستر نبودن برنامه رو میده باید قبلش حتما رجیستر بشه تا پنج رقم به بالارو هم ساپرت کنه.

پیمان

جدیدترین ارسال ها

بالا