تابحال با برنامه های ZIP Password Recovery کار کردید ؟ اگه کار کرده باشی کار با این هم برات آسونه .abtin_khosravi گفت:ممنون آقا.طرز استفاده اش رو هم بگين مارو شرمنده كنين.من نتونستم باهاش كار كنم:roll:
یکی از بهترین و قویترین فرمت های فشرده سازی هستش اما زیاد هنوز جای خودش رو نگرفته .hanswercom گفت:اگر ميشه لطف كنيد و يكم در مورد اين پسوند واسه من توضيح بديد...
خيلي ممنون اما اگر cab رو ببيني نظرت عوض مي شه...Peyman-Pop گفت:یکی از بهترین و قویترین فرمت های فشرده سازی هستش اما زیاد هنوز جای خودش رو نگرفته .hanswercom گفت:اگر ميشه لطف كنيد و يكم در مورد اين پسوند واسه من توضيح بديد...
پیمان
يكي از بهترين نرم افزارهاي ساخت فايل هاي فشرده كه تا حالا معرفي شده نرم افزار Power Archiver هست كه در انجمن نرم افزار مي تونين پيوند دريافت اون رو پيدا كنين ساختار ACE يكي از ده ها ساختار خروجي فشرده اين نرم افزار هست.siavash-tanha گفت:با چه برنامه اي اين فايلها رو بسازيم؟
a Truth Seeking گفت:يكي از بهترين نرم افزارهاي ساخت فايل هاي فشرده كه تا حالا معرفي شده نرم افزار Power Archiver هست كه در انجمن نرم افزار مي تونين پيوند دريافت اون رو پيدا كنين ساختار ACE يكي از ده ها ساختار خروجي فشرده اين نرم افزار هست.siavash-tanha گفت:با چه برنامه اي اين فايلها رو بسازيم؟
بد نيست ولي عالي هم نيست... :roll: :roll: :roll: :roll:Bepar2 گفت:ولي در كل من وين رر رو از همه چي بيشتر قبول دارم