دوست عزیز قبلا یک تایپیک مشابه زدید پاسخ داده شد ، اگر یک جستجو میکردید هم تایپیک خودتون هم یک تایپیک دیگر که در این باره ایجاد شده رو هم پیدا میکردید ، بهترین برنامه Color Schemer Studio هست .
اینجا و اینجا
راستش منم فکر نکنم فتوشاپ بپای این نرم افزار برسه.فکر نکنم به فتوشاپ برسه
شوخی شوخی، با فتوشاپ هم شوخی؟
اگه فتوشاپ قراره این کار رو هم نکنه که ......
شما معمولا از چه طریقی به اینترنت دسترسی دارید؟ اگر از طریق تلفن همراهتون وصل نمی شید معمولا توی هر سیستم عاملی یه paint هست که دقیقا همین کار رو می کنه.
با سلام، دوست گرامي اگه به سورس همين صفحه كه لينكش رو گذاشتيد نگاه كنيد، ميبينيد كه يك تصوير گذاشته به اين آدرس:دوست عزیز شما برنامه تحت وبی که برای انتخاب رنگ طراحی شده رو ببینید، بنظرتون داشتن این برنامه ارزش چند بار پرسیدن داره یا نه.
حتما یه نگاهی بهش بندازید، اگه همچین نرم افزاری پیدا کردید لطفا حتما به من هم خبر بدید. لینکش رو در ادامه قرار دادم.
http://www.w3schools.com/tags/ref_colorpicker.asp
با سلام، دوست گرامي اگه به سورس همين صفحه كه لينكش رو گذاشتيد نگاه كنيد، ميبينيد كه يك تصوير گذاشته به اين آدرس:
http://www.w3schools.com/tags/colormap.gif
كه بعد ازطريق Image Map و با تركيب اون با JS به نحوي عمل شده كه با قرارگرفتن ماوس روي هر رنگ، تابع mouseOverColor با پارامتر موردنظر صدا زده ميشه و اين تابع هم رنگ پس زمينه كادر رنگ و همچنين نوشته كنارش رو اصلاح ميكنه. تابع ديگري هم به نام clickColor هست كه با كليك روي هر رنگ، قسمت انتخاب طيف رنگ رو كه در كنارش قرار داره، با طيفهاي مختلف همين رنگ پر ميكنه. از اونجا كه كدهاي استفاده شده JavaScript هستن، با يك نگاه به سورس صفحه ميتونيد متوجه روش كارش بشين. خيلي هم كار سختي انجام نداده (در عين حال كه ايده خيلي جالبيه) و حتي ميشد بهينه تر از اين انجامش داد. اگه باز هم سؤالي بود در خدمتم.
موفق و مؤيد باشيد.
درود بر شما
در نظر داشته باشید، کد رنگی که شما انتخاب می کنید، بر اساس تفسیر مرورگر شما، مونیتور شما و کارت گرافیک تان، امکان داره بر روی سیستم های دیگر متفاوت بنظر بیاد.
5 سال پیش واقعا اینطور بود!
W3c در نظر داشت که رنگ های امنی رو در این زمینه معرفی کنه ، اما به نظر من، الان دیگه به این مسعله اهمیت دادن چندان مهم نیست! زیرا همه ی خونه ها یک سیستم متوسط رو به خوب دارند. در این آمار w3c ، بیش از 76% کاربران وب در ماه january 2010 از رزولیشن بالای 1024x768 استفاده می کردند که این یعنی کارت گرافیک خوب، مانیتور خوب...
بعضی موقع باخودم فکر می کنم با این همه فراگیر شدن adsl و رشد جهانی سرعت اینترنت، شاید این همه زحمت برای پایین آوردن حجم قالب وب سایت، بی فایده باشه، من یک سایت گالری عکس دارم که در کنارش نمایش آنلاین ویدئو داره. شما تصور کنید زمانی که ویدئو گالری سایت کم بازدید کننده من، ماهی چند گیگ پهنای باند استفاده می کنه، اونوقت دیگه...