[phpNuke] بررسی یک سیستم نیوک

sina_zxc

New Member
سلام
من امیدوارم سوالم مرتبط باشه با این قسمت باشه
این سایت تا اونجایی که من متوجه شدم نیوک هست : http://gigasoft.ir
حالا با تغییراتی که اعمال کرده آیا این تغییرات در قالب بوده ؟ یا ساختار کلا تغییر کرده
بخش محصولاتش خیلی ساده و در عین حال بسیار جالبه - اگر نیوک هست آیا ماژول مشابه ای وجود داره واسه اینکار؟

sann

New Member
سايتشون رو با پي اچ پي نيوك طراحي كردن.تم سايت رو دستكاري كردن و بعضي جاها رو هم خودشون طراحي كردن.قسمت محصولات رو هم فكر كنم خودشون نوشتن كه البته خيلي كار خفني نيست.

VAHID216

مدیر بازنشسته
بله سیستم phpnuke هست که GoogleTap روش نصب شده که لینک ها HTML هستند. هیدر در مشاهده یکی دیده می شه که فلش در زیر اون قرار گرفته که در اصل در فایل header.html در قالب فلش در زیر هیدر اصلی قرار گرفته.
نسخه PHP NUKE ایشون 8.1 اکار گروه مشهد تیم هست که متاسفانه لینک رو ور داشتن.

davan

New Member
سلام

دمشون گم :eek:عجب سيستمي در آوردن راستي شما از كجا فهميدين كه ناك 8.1 هست :neutral:

S4DEGH

Well-Known Member
آخريت ارسالي هاي انجمن مخصوص نيوك مشهدتيم هست ..
به اينم توجه كنيد :
<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="PHPNUKE, Phpnuke.ir, PHPNUKE.IR, phpnuke.ir, Mashhadteam, MASHHADTEAM, mashhadteam">

در مورد ماژول محصولاتشم بله جالبه .. الان ديگه طراحي ماژول كار سختي نيست و اينكه در بيشتر جاها دستي و بدون مديريت ميشه ساخت كه آموزششم توي همين انجمن در بخش تاپيك هاي مهم هست ..
در كل همين كه دوستان گفتن .. :)

davan

New Member
سلام

آقا مشكلات نصب پي اچ پي رو ما كه نفهميديم بايد كجا مطرح كنيم

اگه مقاله در مورد نصب و آپاچي داريد بزاريد رو سايت ممنون مي شم

آخرین ویرایش:

davan

New Member

hashem65

New Member
admin

salam man admin site gsoft hastam
bale in system ro aghaye mohsen share az bache haye mashhad team baram zahmatesho keshide
ma chon zamane kami dashtim bara sakhtan ye porotale kamel in bod ke az system nuke estefade kardim
rasti yadam raft begam ke man az site haye linke dahande fahmidam ke in ja bahsi shode!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا