بررسی لاگین کردن کاربر

maaha

Member
سلام.من یه سری فرم توی صفحه ام دارم که میخوام وقتی کاربر این فرم ها رو سابمیت کرد چک کنم که ایا قبلا لاگین کرده یا نه.اگر لاگین نکرده بود ارور بده.نمیدونم باید از jquery هم استفاده کنم؟:-?

felix

Member
سلام.من یه سری فرم توی صفحه ام دارم که میخوام وقتی کاربر این فرم ها رو سابمیت کرد چک کنم که ایا قبلا لاگین کرده یا نه.اگر لاگین نکرده بود ارور بده.نمیدونم باید از jquery هم استفاده کنم؟:-?

جی کوئری رو کلا ولش کن مگه این که میخوای با آیجکس کار کنی و لی در حالتی که با php کار میکنی همیشه در این مواقع اگه موقع لاگین کردن کاربر یه جلسه براش تعریف کنی اینجور جا ها میتونی چک کنی اگه جلسه کاربر خالیه یعنی لاگین نکرده پس فرم رو ارسال نکن و اگه جلسه خالی نیست یعنی لاگین کرده پس فرم رو ارسال کن:rose:

maaha

Member
منظورم از jquery این بود که همین کاری که شما میگید رو میتونم کدشو تو یه صفحه ی php جدا بنویسم.با jquery به محض کلیلک روی دکمه ی سابمیت اون فرم اون فایل php فراخونی میشه بدون این که اصلا فرم پردازش بشه.مرسی:rose::)

felix

Member
منظورم از jquery این بود که همین کاری که شما میگید رو میتونم کدشو تو یه صفحه ی php جدا بنویسم.با jquery به محض کلیلک روی دکمه ی سابمیت اون فرم اون فایل php فراخونی میشه بدون این که اصلا فرم پردازش بشه.مرسی:rose::)
آره میشه با جی کوئزی میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا