بردن راست كليك در فلش به صورت كلي

rezeh2003

New Member
مي خوام در فلش راست كليك را به صورت كلي بردارم لطفاٌ كمك كنيد؟؟؟؟؟
نه به صورت معمولي

crystaly

New Member
توي explorer نميشه.

ولي اگه يه application با دلفي درست كنيد و فايل ocx فلش كه به دلفي الحاق ميشه رو دستكاري كنيد. همه كاري ميشه كرد.

البته phoenix عزيز در اين مورد تجربه بيشتري داره!

fafa^mx

Member
اينقدرم لازم نيست كارو سختش كني!!اين در صورتيه كه فرمتت براي APP هات SWF باشه!در اینصورت که دلفی میاد وسط!ول اگه APP رو ار داخل فلش EXE کامپایل کنی با یکی از همین EXE Editor ها مثل Resource Hacker میتونی این کار رو انجام بدی!در IE هم با تلفیق JavaScript و ActiveX Events میتونی این کارو بکنی ولی ارزشی نداره!

phoenix

Member
در application ها همانطور كه گفتند با استفاده از hex editor و يا تغيير در flash.ocx ميشه اين كار رو كرد ولي اين كار دست بردن در source برنامه macromedia هست.

در IE با استفاده از JavaScript بدون نياز به ActiveX events يا Flash Methods ميشه اين كار رو كرد. راههاي زيادي هست. مثلا ميشه هنگام right click بر روي قسمت ديگري از صفحه focus كرد و يا url صفحه را تغيير دهيم ولي به هيچ. در صفحه html كد javascript زير را وارد مي كنيم:

کد:
document.onmousedown=function()
{
	if (event.button > 1)
	{
		window.location.replace('javascript: void(0)');
	}
}

تنها چيزي كه بايد در نظر گرفت اينه كه بايد فلش در مد opaque باشه بنابراين در Object Tag بايد پارامتر زير را اضافه كرد:

<"param name="wmode" value="opaque>

rahincom

Member
fafa^mx گفت:
اينقدر نرو بالا!!تا الان بايد نوك اورست رسيده باشي!

من نمي دونم چرا بعضي مواقع با fafa^mx خيلي تفاهم دارم.

لينكي كه من گذاشتم خيلي كامل تر از دو تا خط جاوا اسكريپت هست كريستالي جان :lol: :wink: :arrow:

fafa^mx

Member
حالا من يه سوال دارم!اين ايونت ها برايMouse Event Handelers هستن!!برای KeyBoard Key Down رایت کلیک هم فکر کنم باید یه همچین کدی نوشت!

phoenix

Member
حالا من يه سوال دارم!اين ايونت ها برايMouse Event Handelers هستن!!برای KeyBoard Key Down رایت کلیک هم فکر کنم باید یه همچین کدی نوشت!

راستش فريد من نمي دونم يعني هيچ موقع هم نتونستم با اين كليد درست كار كنم. اگر فشردن كليد right click وقفه دروني right click موس رو صدا مي زد قضيه فرق داشت. اين كليد جزو كليدهاي استاندارد نيست و كد ASCII هم نداره. كد خود كليد هم مي تونه در keyboard هاي مختلف فرق كنه! در هر حال شايد هم بشه اين كار رو كرد ولي من نمي دونم!

در ضمن من نه قصد توهين به كسي دارم و نه به اصطلاح پوز زني اميدوارم سوء تفاهم نشده باشه.
من مقاله شما رو نخوندم. مطمئننا يك مقاله خيلي كامل هست به علاوه راههاي متفاوتي براي يك مساله هست.

fafa^mx

Member
من يادمه چند وقت پيش جايي ديدم كه اين كد رو براي Right Click ویندوز کیبورد ها Disable کرده بود!ولی یادم نیست کجا!بهتره اونایی که خیلی خوب به جاوا اسکریپت و Event Handeler هاش مسلتن راجع به نظر بده!

emperatoor

Member
سلام
من نمي خوام كه راست كليك كلا برداشته شه مي خوام توش هرچي دلم خواست باشه البته توي فايل اس دبليو اف

جدیدترین ارسال ها

بالا