بی بی کد برج قابوس

freshgun70

Member
اینی که گفتین رو خواستم درست کنم ولی بلد نیستم!!
یه آموزش واسه اینکه چجوری خط افق رو پر کنم نیست؟؟؟ :cool:

madmaster_3d

Well-Known Member
کاری نداره. از همون درخت ها و بوته های خود مکس بزار انتهای ( البته یکمی جلوتر ) این زمینت که درست کردی. برای اینکه ریا نشه و بهتر بشه می تونی از dop که یکی از دوستان آموزش فارسیش روساختن استفاده کنی یا اگر فتوشاپ بلدی تو فتوشاپ اون آخره کارت و بوته ها رو بلور کنی. و به نظرم یک زاویه دوربین کج تو مایه های رندر چواد بزار. کارت بهتر میشه. انشالا سره کار بری و یک سیستم خفن 2 تومانی ببندی. چون معلومه استعدادش رو داری. حیفه. که دستگاهت به قول خودت ضعیفه!!! مشخصات دستگاهت و سنت رو هم بنویس. کاره قشنگی شده.
موفق باشی

freshgun70

Member
چه جوری دوربی رو طوری تنظیم کنم که مدل بزرگ دیده شه؟؟
من مدل رو از رو اندازه واقعی درست کردم!!ولی بازم کوچیک دیده میشه مثل اسباب بازی!
چه جوری درست کنم ؟؟

آخرین ویرایش:

freshgun70

Member
کاری نداره. از همون درخت ها و بوته های خود مکس بزار انتهای ( البته یکمی جلوتر ) این زمینت که درست کردی. برای اینکه ریا نشه و بهتر بشه می تونی از dop که یکی از دوستان آموزش فارسیش روساختن استفاده کنی یا اگر فتوشاپ بلدی تو فتوشاپ اون آخره کارت و بوته ها رو بلور کنی. و به نظرم یک زاویه دوربین کج تو مایه های رندر چواد بزار. کارت بهتر میشه. انشالا سره کار بری و یک سیستم خفن 2 تومانی ببندی. چون معلومه استعدادش رو داری. حیفه. که دستگاهت به قول خودت ضعیفه!!! مشخصات دستگاهت و سنت رو هم بنویس. کاره قشنگی شده.
موفق باشی

من الان 2 هفته است که شدم 15 ساله :)
سیستم :

رم 768 مگابایت

گرافیک 256 مگ

سی پی یو هم که 1 هسته ای آشغال (my computer باز میکنم میشه سی پی یو 100%)
کامپیوترم خیلی قدیمیه ، ماله8 ، 9سال پیشه !!!
:green:

فتوشاپ هم یه جورایی بلدم :

198678_132425376850485_4699365_n.jpg301873_255590584533963_628512427_n.jpg

آخرین ویرایش:

freshgun70

Member
چه جوری دوربین رو طوری تنظیم کنم که مدل بزرگ دیده شه؟؟
من مدل رو از رو اندازه واقعی درست کردم!!ولی بازم کوچیک دیده میشه مثل اسباب بازی!
چه جوری درست کنم ؟؟

aroen

Well-Known Member
سلام آفرین کاره خوبی شده
فقط احساس می کنم تناسبات برج یه کم درست نیست یعنی اینکه نسبت طول به عرض و ارتفاع کار یه کم با واقعیت هم خونی نداره برا حله این مشکل برات عکس برج رو میذارم از رو عکس مدل کن
نتونستم نقشه برج رو پیدا کنم ولی در نبود نقشه باید از عکسی استفاده کنی که از فاصله دور گرفته شده و تقریبا شبیه نمای کاره
کارتو بذار wip مرحله مرحله با کمک دوستان ببر جلو

پیوست ها

• Picture2.jpg
    Picture2.jpg
    74.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10

freshgun70

Member
من از رو نقشه و با اندازه واقعی (متری) ساختم!!کلی از برج عکس گرفتم و دیدم!خودم گنبدم !برج رو همیشه میبینم و میدونم چه جوریه!! :green:

مشکل من تو تنظیم دوربینه!!دوربین من اندازه ها رو مثل اندازه اسباب بازی نشون میده!!
هنوز نفهمیدم چه جوری باید تنظیم کرد!!
مثلا من از زاویه پایین رندر میگیرم ولی نوک برج از پایین کوچیک دیده نمیشه(پرسپکتیوی نیست) !!
اگه راه حلی واسه مشکل دارین بگین لطفا !!!! :rose:

:cool:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام

آفرین به تو گنبدی که داری تلاش می کنی گنبد رو به همه نشون بدی باریک

اینم پلان از برج من یه پاور پوینت هم دارم که برا ترم یکم هستش اگه کسی می خواد بگه بهش بدم
plan.jpg

freshgun70

Member
سلام

آفرین به تو گنبدی که داری تلاش می کنی گنبد رو به همه نشون بدی باریک

اینم پلان از برج من یه پاور پوینت هم دارم که برا ترم یکم هستش اگه کسی می خواد بگه بهش بدم
مشاهده پیوست 88386

من تلاش نمیکنم گنبد رو به همه نشون بدم !! دارم مدل سازی یاد میگیرم :paint:
تو این پلان هم جای در برج رو نزاشتین :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
شما تو همون پرسپکتیو مدلت رو انتخا کن بعد از زاویه رو به رو / بعد با ابزار چرخوندن نما ( کلی مدل چرخندن هست ) سمت راست پایین صفحه زاویه رو تنظیم کن.زاویه 30 درجه از پایین به سمت نوک برج همین حدود ها خوب در میاد. یا 45 درجه

freshgun70

Member
بازم نتونستم :cry:

من فایل رو واسه دانلود گزاشتم!!! اونو بگیرین یه تستی بکنین :rose:

سلام ، خسته نباشی .
فکر میکنم علاوه بر چیزهایی که دوستان گفتن تناسبات متریال های آجر هم درست نیست . اندازه آجر گنبد مخروطی بزرگتر از اندازه آجر بدنه هست ، در ضمن برجستگی و یا bump آجر رو هم احتمالا معکوس و یا منفی هست .

جدیدترین ارسال ها

بالا