بی بی کد برج ايفل

m.n1362

Member
سلام به همه..سه بعدي اماده بود من يه رندر زدم ازش مثل هميشه گفتن ايراداي كار منت ميذاريد اگه رو پست هاي كه زحمت ميكشيد نظر ميديد فقط تشكر ميزنم نميخوام بي خودي پستم هي بياد بالا حمل بر بي ادبي نباشه..ممنونم ..ايرادي رندر و راه حل بگيد ممنون ميشم.:rose: فتوشاپ هم رو كار رفته.يه رندر ديگم اضافه كردم.

پیوست ها

• if 2.jpg
    if 2.jpg
    692.5 کیلوبایت · بازدیدها: 116
  • majid online.jpg
    majid online.jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 85
  • EIFFEL.jpg low.jpg
    EIFFEL.jpg low.jpg
    286.9 کیلوبایت · بازدیدها: 38
آخرین ویرایش:

vpic

Well-Known Member
بسیار عالی.خیلی خوب در اومده.
اقا اگه مقدوره یه آموزش واسمون بزار در مورد رندر و تنظیمات یه بار دیگه هم ازتون خواستم.
خیلی خوب دراومده.من پک کامل cg workshop و ..... رو دیدم براستی در مورد رندر خارجی گیج شذم.
منتظرم
موفق باشید.

خیلی خوبه ، مدل خوبی ساخته شده
اما به نظرم استفاده از RPC بعضی وقتا بیشتر به مصنوعی شدن کار کمک میکنه و بهتر میشه به فکر یه راه بهتر باشیم :rose:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام رندر خوب شده
چند تا نکته به ذهنم رسید
1- رنگ برج ایفل الان قهوه ای خیلی کمرنگه این رنگ مربوط به سال قبل از 2001 میشه و قسمتهای بالایی برج برای اینکه به صورت فلت دیده نشه به صورت سایه دار رنگ شده
2- برج ایفل تو غروب به رنگ قهوه ای رو به قرمز در میاد و در شب 350 لامپ توش روشن میشه و کاملا نورانی میشه
3- فظا سازیه زیرش رو خوب انجام ندادید مخصوصا اون تابلوئه که اگر یه زره بره به سمت چپ بهتر میشه
4- تو رندر روز , حباب لامپ سمت راست کاملا ناپدید شده
فکر کنم عکس زیر بتونه بهتون کمک کنه
موفق باشی:rose:

پیوست ها

• Paris.jpg
    Paris.jpg
    960 کیلوبایت · بازدیدها: 26

m.n1362

Member
بسیار عالی.خیلی خوب در اومده.
اقا اگه مقدوره یه آموزش واسمون بزار در مورد رندر و تنظیمات یه بار دیگه هم ازتون خواستم.
خیلی خوب دراومده.من پک کامل cg workshop و ..... رو دیدم براستی در مورد رندر خارجی گیج شذم.
منتظرم
موفق باشید.
سلام ..دوست خوبم متوجه منظورت نشدم؟پك كامل؟من خودم دارم اموزش ميبينم در حد اموزش دادن نيستم منتظر قول فرشيدم كه قرار بود اموزش بزاره؟؟؟؟؟.اگه تخصصي ميخواي از كساي كه مهر كاربر رندرينگ خوردن كمك بگير...با اين حال اگه خواستي بگو من ميذارم اما مطمينن كمك متخصصا بهتره.:rose:

vpic

Well-Known Member
خب هیمن قدی رو که می دونید بدونم بسمه.
مثلا خیلی تلاش کردم اون نور سفید که از افق پشت کار اومده استفاده کنم(تصویر سمت راستی)ولی نمی دونم چه جوریه.از direct استفاده کردم که به vray sky متصلش کردم ولی جالب در نمیاد.
واسه بکگراند از چی استفاده کردید؟
environmet تو تنظیمات وی ری چی ببهش دادید؟

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
کلیتش به نظرم خوبه فقط تصاویری که اضافه کردی فلته خیلی بد تو تصویر نشسته

m.n1362

Member
يه رندر ديگه..حجمشو كم كردم راحت اپ شه.

پیوست ها

• EIFFEL.jpg low.jpg
    EIFFEL.jpg low.jpg
    286.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12

max vray

کاربر VIP
سلام رندر جدیدت و خیلی دوست دارم:paint:
بالای برج تو این رندرت ابرا به یک نقطه رفتن این بخاطر hdri?
من تو فرای وقتی از متریال مولتی ساب ابجکت استفاده میکنم ارور میده چرا؟
فرای تنظیمات خاصی داره؟
موفق و پیروز باشی:rose:

Mehroo

Member
سلام خسته نباشی
یه ضعفی که من تو کار میبینم عدم رعایت پرسوناژ تو بند انگشتیه اوله

سعی مجید جان یک پارچگی تو متریال برج به راحتی دیده میشه نیاز به یک dirt اساسی داره ولی خیلی کارت پیشرفت کرده آورین

madmaster_3d

Well-Known Member
واقعا برج رو خودت ساختی خیلی خیلی عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــه. ایول

جدیدترین ارسال ها

بالا