برترین وب سایت طراحی شده CSS Base جهان، از دید StyleGala.com

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
سایت StyleGala.com از جمله سایت هایی هست که فقط در زمینه گسترش . طراحی وب سایت CSS Base فعالیت می کنه و هر ماه، چند وب سایت برتر دنیا رو از نظر رعایت استاندارد ها، گرافیک،... معرفی میکنه.
7 سایت بر تر دنیا که از نظر طراحی CSS base بهترین هستند، عبارتند از:
1- web.burza - Superhero Edition [7.4]
2- A List Apart [7.1]
3- Veerle's Blog [7.1]
4- Hellgate: London [7.0]
5- Dept. of Spanish & Portuguese, UC Berkeley [7.0]
6- E-knjige.net [7.0]
7- Joshuaink [7.0]

پیوست ها

• 0115_joshuaink.jpg
    0115_joshuaink.jpg
    5.1 کیلوبایت · بازدیدها: 12

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
استادان ارجمند ، معرفی این وب سایت ها صرفا جهت ارز ادب به این سایت ها نبود!!!
هدف بررسی طراحی صفحه، مشاهده تکنیک به کار رفته، استفاده صحیح المانهای صفحه،... بود.
لطفا پس از بررسی وب سایت ها، نتایج خود را بفرمایید.

kambiz-g

Member
سلام
من زياد در css حرفه اي نيستم يه مقدار كار كردم ولي نه در اون حد كه حرفه اي نظر بدم
براي همين يك رتبه بندي 1 تا 3 از ديد خودم درست كردم

web.burza - Superhero Edition

بي نظير واقعا عالي كار شده به خصوص استفاده از فلش در اين سايت كه بي نقصه اولي برازندهشه

Veerle's Blog

اين سايتم خيلي خوب كار شده گرافيكش كه فوق العاده است

Hellgate: London

انتخاب سومم سايت خوبيه اما اندازه دو تاي اول نيست ولي از بقيه بهتره

يا علي

كامبيز

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام ،
قبلا بررسیشون کرده بودم. سایتهای خوبی هستند. ولی نمیدونم نحوه رتبه بندی سایتها چطوریه ، یعنی بر اساس نظرات کابران است. یا اینکه کارشناسی میشه...

در مورد web.burza به نکته ای برخورد کردم که توی کامنتهای سایت هم مطرح کردم که جواب درستی نگرفتم. اونم اینکه این سایت بجای استفاده از "target="_blank ، از جاوا اسکریپت استفاده کرده و با جاوا اسکریپت تعریف کرده که لینکها در صفحه جدید باز بشن! این مسئله در مورد لینکهای powered در انتهای صفحه به چشم میخوره، یعنی اگر صفحه کامل لود نشده باشه و کدهای جاوا کامل لود نشده باشن و روی اون لینکها کلیک کنید در همون صفحه جاری باز میشن !
به نظرتون چه دلیلی برای این روش وجود داره ؟!

نبی

heidarymr

New Member
1- سایت اولی که اصلا جالب نبود خیلی شلوغ بود و ترکیب رنگش هم ضعیف.
2- سایت دوم از سایت اولی خیلی بهتر بود، یک طراحی حرفه ای برای برای سایتی که بیشتر محتوایش متنی است
3- سایت سوم نسبت به دوتای قبلی خیلی بهتر بود.(تا اینجا که رتبه بندی برعکس بوده!)
4-...

جدیدترین ارسال ها

بالا