برای rar کردن فایل از ام ام بی

محمدمهدی

Well-Known Member
آقای سیلور من محلت تحویلکار دارم و در یکی از کارهام گیر همین ررم اس اف ایکس شما اصلا کار نکرد و در ضمن اس اف ایکس آپش داره که هاید باشه نباشه پد بدون تغییر داشته باشه یا نه و هزاران چیز دیگه اونا رو چی کنم
برنامه شما توپ کار میکنه اما ترخدا کد پایان کار رو بگین چطوری باید از فایل بگیریم اگر هم هست و راه حلی برای گذاشتن تو پروژه نیست فقط بگین چطوری میشه کد رو گرفت در حقیقت من می خواهم برنامه من وقتی اجرا میشه بهصورت خودکار در یک دایرکتوری معین شده سه تا دایرکتوری را بعد از هم آرشیو کنه و بعد سالم بودن رو تحقیق کنه و به کاربر بگه
با تشکر!

آخرین ویرایش:

ParsiPax

New Member
دوستان میدونم اینجا خیلی قدیمیه اما اگه هنوز کسی اینجا میاد میخواستم بگم دارم با MMB تم ساز نوکیا میسازم نمیخواستم سورسش رو منتشر کنم اما با این برنامه ی MR.SilverCover حتما سورسش رو اینجا میذارم.
(تم های NOKIA با پسوند NTH همان فایل های zip هستند !)
دوست عزیز کاش نرم افزارتان zip ها رو باز و استخراج هم میکرد...
یک تم نوکیا که با 7-zip باز میشه رو ضمیه کردم...

پیوست ها

• Bishops_Digi_Clock.zip
    768.3 کیلوبایت · بازدیدها: 64

m javad

کاربر متخصص
دوستان میدونم اینجا خیلی قدیمیه اما اگه هنوز کسی اینجا میاد میخواستم بگم دارم با mmb تم ساز نوکیا میسازم نمیخواستم سورسش رو منتشر کنم اما با این برنامه ی mr.silvercover حتما سورسش رو اینجا میذارم.
(تم های nokia با پسوند nth همان فایل های zip هستند !)
من تا اونجایی که یادم هست این کار عملی هست
متاسفانه نتونستم فایلهای ضمیمه رو چک کنم، ولی تا جایی که یادم هست این کار عملی بود

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوستان میدونم اینجا خیلی قدیمیه اما اگه هنوز کسی اینجا میاد میخواستم بگم دارم با mmb تم ساز نوکیا میسازم نمیخواستم سورسش رو منتشر کنم اما با این برنامه ی mr.silvercover حتما سورسش رو اینجا میذارم.
(تم های nokia با پسوند nth همان فایل های zip هستند !)
خوب ما حالا این فایلتون رو چیکارش کنیم اگه برنامه رو قرار میدادین اونوقت یک چیزی وگرنه اینجا یا باید در مورد بیلدر سوال پرسیده بشه یا سورسی قرار داده بشه یا برنامه یا پلاگین ساخته شده وگرنه این تم شما چه ارتباطش با اینجا؟؟؟؟!!!!
بهتر بود هر موقع میخواستین سورسش رو قرار بدین پست ایجاد میکردین.

جدیدترین ارسال ها

بالا