برای ساخت کارتون Cars 2 به چه سخت افزاری نیاز داریم؟

چند روزی است که اکران کارتون جدید Cars 2 آغاز شده است. فارغ از اینکه چقدر به تماشای کارتون ها علاقمند باشید، دانستن این موضوع که برای ساخت هر کدام از این کارتون ها چقدر وقت و سخت افزار مصرف میشود خالی از لطف نیست. ‏

شرکت پیکسار دوست دارد در هر انیمیشن جدید اش مرزهای سخت افزاری جدیدی را پشت سر بگذارد و این را قبلا هم در کارهای زیاد این شرکت مانند Up و داستان اسباب بازی ۳ دیده ایم. ‏

افکت های تصویری در انیمیشن جدید آنقدر زیاد شده که این شرکت مجبور شده اندازه مزرعه رندر سازی اش را سه برابر کند تا قدرت پردازشی لازم را برای رندر کردن این کارتون داشته باشد. ‏

اما رندر سازی چیست؟ اگر در کار انیمیشن های سه بعدی باشید می دانید که به مرحله تبدیل مدل های سه بعدی به تصاویر ویدیویی «رندر کردن» می گویند. بسته به اینکه مدل سه بعدی شما چقدر پیچیده باشد و از چه میزان افکت استفاده کرده باشید این رندر کردن زمان می برد. سخت افزار کامپیوتر شما هم در سرعت این رندر سازی تاثیر زیادی دارد. ‏

در ساختن چنین کارتون هایی موضوع از یک کامپیوتر برای رندر کردن خارج است. صحنه های ساخته شده آنقدر پیچیده هستند که برای رندر کردن هر کدام به ده ها و گاهی صدها کامپیوتر با پردازشگرهای قدرتمند نیاز است. که به آن مزرعه رندر سازی می گویند. ‏

حالا فکر می کنید برای رندر کردن کارتون جدید Cars 2 از چقدر پردازشگر استفاده شده؟ شرکت پیکسار می گوید مزرعه رندر سازی اش توسط شرکت دل ساخته شده و ۱۲۵۰۰ هسته پردازشگر کار رندر سازی تصاویر این کارتون را انجام می داده اند. ‏

نکته جالب تر اینجا است که حتی با استفاده از این همه توان سخت افزاری، رندر کردن هر فریم از کارتون به طور متوسط ۱۱.۵ ساعت زمان می برده است. در مورد صحنه های اکشن این زمان حدود ۸۰ تا ۹۰ ساعت برای هر فریم بوده است. ‏

احتمالا می دانید که هر ثانیه از انیمیشن معمولا شامل ۳۰ فریم است. بنابراین برای رندر شدن هر ثانیه از این کارتون تقریبا ۳۴۵ ساعت زمان صرف شده است! ‏:shock:
.narenji.ir

abizaki

Member

بنابراین برای رندر شدن هر ثانیه از این کارتون تقریبا ۳۴۵ ساعت زمان صرف شده است! ‏
این یعنی هر ثانیه 14.375 روز!! حالا اگه فیلم یک ساعت و نیم بوده باشه، رندر کل میشه:212 سال. چطور؟ اینطوری:
1 ثانیه » 345 ساعت
1.5 ساعت = 5400 ثانیه
پس رندر کل = 345 * 5400 ساعت. یعنی 1863000 ساعت = 77625 روز = 212.6712328767123 سای شمسی. پس طراحی این انیمیشن در 212 سال پیش انجام گرفته!!
پس یا شما اشتباه کردین، یا شرکت سازنده.
یک چیز دیگه اینه که یک فریم هر چقدر هم پیچیده باشه، تو کامپیوترها ی شخصی فوقش 10 ساعت زمان ببره. تو 12500 CPU و خدا میدونه چند میلیون یا حتی میلیارد گیگ رم ،می خواد 11 ساعت باشه؟
آقای 3dsmax_davood، یه بار دیگه به متن اصلی دقت کنین. شاید اون 11 ثانیه بوده باشه.

sepehr09

New Member
متن اصلی ترجمه شده از یک متن خارجی هست.اونجا رو که دیدم همین مقدار رو نوشته بود.
درست نوشته اند

بعد اون کامپیوتر که ذکر شد یک ابر کاکمپوتر هست بعد با این حساب احتمالا 120 ساعت بیشتر طول نکشیده

بله اگر هر کل کامپیوتر یک فریم رو بخواد رندر کنه بعله 212 سال ولی هر هسته یک فریم رو رندر میکنه

متن اصلی ترجمه شده از یک متن خارجی هست.اونجا رو که دیدم همین مقدار رو نوشته بود.
درست نوشته اند

بعد اون کامپیوتر که ذکر شد یک ابر کاکمپوتر هست بعد با این حساب احتمالا 120 ساعت بیشتر طول نکشیده

بله اگر هر کل کامپیوتر یک فریم رو بخواد رندر کنه بعله 212 سال ولی هر هسته یک فریم رو رندر میکنه
موافقم و قابل درک:)

abizaki

Member
درسته.
اما تو این متن به این نکته اشاره نشده بود. من فکر کردم کل سیستم برای یک فریم استفاده میشه. همونطوری که از ظاهر متن بر میاد. به هر حال خدا رو شکر و دستتون از بابت ترجمه ی این مطلب درد نکنه.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. مرسی از داوود.این متن مطمئنا با google translate ترجمه شده.واسه همین اصلا معقول نیست.فیلم آواتار رو 35هزار cpu چهار هسته ای رندر گرفتن.
این اصلا چارت درستی نیست.دوستان اگه تونستین رفرنس اصلی رو پیدا کنن.

deli2

Member
سلام
معمولا این خبر ها از شرکت های سازنده برای تبلیغه نه اطلاع رسانی دقیق برای مخاطب خاص
مثلا یادمه برای داستان اسباب بازی های 1 میگفتند اگه میخواستیم با یه کامپوتر خونگی ( سال 95 ) پردازش کنیم
رندرش 150 سال دیگه تموم میشه ( البته برای toy story1 به گفته خودشون 800.000 ماشین - ساعت فرمهای 2 الی 15 ساعتی رو رندر گرفتن )

به هر حال بازهم فکر میکنم این آمارها درست یا غلط بیشتر جنبه تبلیغات داره
ببینید ذهن ما چقدر درگیر این مسله شد ، حالا فکر کنید چند نفر ( همون هایی که واقعا برای دیدن فیلم پول میدند و میرند سینما ) ترغیب شدند که حتما این فیلم رو ببینند

آخرین ویرایش:

rainbmaya

Active Member
برای ساخت کارتون Cars 2 به چه سخت افزاری نیاز داریم؟

دوستان ما به خدا نیاز داریم!!!!!!!!!!!:)
:lol:
با یه حساب سرانگشتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب هیچ وقت نمیتونیم بسازیم از این چیزا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فقط به یه دلیل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ما به خدا نیاز داریم
نه شوخی کردم ما نمیتونیم هیچ وقت توجه کنید هیچ وقت کار گروهی انجام بدیم

rezaoptic

Well-Known Member
برای ساخت کارتون cars 2 به چه سخت افزاری نیاز داریم؟

دوستان ما به خدا نیاز داریم!!!!!!!!!!!:)
:lol:
با یه حساب سرانگشتی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خوب هیچ وقت نمیتونیم بسازیم از این چیزا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فقط به یه دلیل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ما به خدا نیاز داریم
نه شوخی کردم ما نمیتونیم هیچ وقت توجه کنید هیچ وقت کار گروهی انجام بدیم

درسته من خودم آخره روحیه دادنم اما با این یکی کملا موافقم.

جدیدترین ارسال ها

بالا