برای ساختن VPS از cpanel/whm میشه استفاده کرد ؟

BaniKamali

New Member
برای ساختن VPS از cpanel/whm میشه استفاده کرد یا نه حتما باید از VIRTUZZO استفاده کرد؟:razz:

parsgibit

Member
بسم ا... الرحمن الرحيم !!!
سي پنل كنترل پنله شيرد هاست و ويتوزو ويرچوال ماشينiه.
--
شما به الان مي خواي وي پي اس هم بدي ؟!!

BaniKamali

New Member
منظور بنده WHM بود!!
دیگه هر بنده خدایی یک بار هم که شده با cpanel کار کرده!!:cool:
WHM فقط در حد Resseler جواب میده؟
اگه virtuzzo روی سرور نصب باشه ، چه کنترل پنل هایی رو میشه روش نصب کرد؟کنترل پنل هایی مثل cpanel,helm,plesk منظورمه! / یا خودش کنترل پنل خاصی داره؟

اصلا اگه براتون امکان داره راجع به virtuezzo یک سری توضیحات تکمیلی بدید!!

parsgibit

Member
اصلا با whm نميشه ! ربطي ندارن ، براي نصبش دسترسي روت مي خواين، اونم فقط روي ديديكتد سرور ! (يا برخي ويرچوال ماشين هاي خاص)
خود ويرتوزو ، يه پنل مخصوص داره و اصولا نبايد رو سرور اصلي ، چيز ديگه اي نصب باشه.
ويرتوزو يه ويرچوال ماشين پولي هست ! كه براي وي پي اس دادن خيلي تو بورسه !!
اما الان فعلا بازار openvz اي ها بهتره ، چون مي توننن ارزون تر بدن و نمي خواد كه پول لايسنس بدن!
ويرتوزو نسخه كرك شده هم نداره درضمن !
درضمن ، اوپن وي زد ، نسخه رايگان ويرتوزو هست تقريبا! اما يه سري چيزا رو كم داره ، مثلا كنترل پنلي كه وي زد داره رو نداره !
اما ميشه روش يه هايپر وي ام نصب كرد تا پنل هم داشته باشه وي پي اس ها ....

اطلاعات تكميلي :
http://en.wikipedia.org/wiki/Virtuozzo
http://www.parallels.com/en/products/virtuozzo/

*** درضمن وي پي اس دادن سطح اطلاعات بالايي مي خواد تا بتوننين سرور رو هندل كنيد.
مثل ريسلري كه دارين و فقط اكانت مي سايزين نيست ... البته ، وي پي اس ها رو هم ميشه ساخت ، اما وقتي يه مشكل باشه ... خدا بدادتون برسه !! يا كسي مشكل تو وي پي اسش باشه ، بايد اطلاعاتي رو داشته باشيد تا بتونين مشكل رو رفع كنيد.

BaniKamali

New Member
ممنون از اطلاعاتی که بهم دادید:)
شرمنده من یک چیز رو متوجه نشدم:
فرض کنید من vps رو ساختم ، و تمام کارهاش رو انجام دادم!
حالا اگه بخوام اون رو در اختیار مشتری قرار بدم تا به عنوان هاستینگ ازش استفاده کنه ، من چه کنترل پنل هایی رو می تونم روی virtuezzo نصب کنم (مثل cpanel,helm,plesk ) ؟

parsgibit

Member
هر كنترل پنلي كه نياز به ديدكتد سرور نداشته باشه (99.8 % كنترل پنل ها) اما وي*پي*ان و ويرچوال ماشين ها نميشه (ويرتوزو و اوپن وي زد و ...)

جدیدترین ارسال ها

بالا